Oğlum grip olmuş bir yaşında ne iyi gelir ya Upload failed: [object Object]
Bir yaşında çorba yiyebilir et suyuna yada tavuk güzel bir çorba yap suyuna sebzesini de köy soğan sarimsak havuç bol bol limon çok içir şifa olsun canım ben çocuklar hasta olunca hep et suyu yaparım
Tamam canım çok teşekkür ederim
Rica edeirm canım geçmiş olsun bide Ihlamur verebilrsin
Hayatımın en hızlı gününü yaşadım bugün
Sabah annemler geldi kahvaltı vs onları gezmeye çıkardık geldik kızımın doğum gününü kutladık akşam yemeği yaptım annemler yedi uğurladım mutfak borumdan su sızmış odayı bastı onu temizledim şimdide düğünden dönüyorum 😅😅
Iste gonulden kahve sever boyle olunur kiz saat 11 uyumucan heralde 🤭 ellerine saglik askim
Ben her türlü uyurum kahve etkilemez hele bu yorgunlukla ,😅
Banada viz geliyo tiris gidiyo gerci vucud alismis kaine bi de yorgunsun bebek gibi uyursun insaAllah bu gece yerini begenirsin
Bu dediklerini ben bir günde yaşasam psikolojim alt üst olur evi su basması misafir gelmesi doğum günü of
Adaşım çok daha zorlularını atlatınca psikolojim bunlara kahkaha atıyor inan yapılır hallolur diye karşılıyorum artık 😅 dinlendik bitti kahvaltıya gidiyoruz 🤣
Gecmis olsun canim herseyi de yer bitki cayi yapabilirsin mesrla c vitaminiyle destekle bagisikligini kemik sulu tavuk sulu sarimsakli soganli bi corba cok iyi gelir
Bende napiyim aman koca ise gitti oglan uyudu isim gucumde yok namaz kilmam lazim ama kalkamiyorum
benim oğlan da hasta sabah kalktım yıkadım bir şey yemedi simit isdedi gidip simit aldım yarısını yedi ilaç icirdim işlere giriştim kapının dışını temizledim yastık yatak kılıfları yıkadım iki makina çamaşır astım eve süpürge çektim tuvalet banyo yıkadım kaynanama geçtim orda mangal yedik sofrayı kur kaldır bulaşık yıkadım onlarda bir süpürge çektim eve geldik yatakları açtım yatağa geçtim yatacam artık
1,498,272 soru
24,474,530 cevap
355,357 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın