Eski postlarına baktım canım. Birkaç tespitim var.
1. Eski sevgilin mi her ne zıkkımsa, potansiyel ruh hastası. Takıntılı. Zaten yasal hüküm de giymiş biri. Engellemen lazımdı senin hatan. Nerden bilirdim deme bilmeliydin, gözünü açacaksın. Eşin güven sorunu yaşamakta çok haklı.
2. Eşinle 10 günde her şey düzelsin diye beklersen bencillik edersin. Adam sarsılabileceği en hassas yerden sarsılmış. Bi müsaade et, bir zaman ver adama. Yerine koy kendini. Açıyorsun telefonu bir kadın, Ahmetim Mehmetim ben geldim hala benim misin diye soruyor. 10 günde değil düzelmek, ikna olmak şokunu bile atlatamazdın. Salya sümük ağlaya ağlaya kişelerdin adamı. Yapacağın tek şey eşine paşa paşa zaman vermek.
3. Lohusalığın tavan yaptığı ve vesvesenin kol gezdiği günlerdesin. Her şey yolunda gitse bu olay yaşanmamış olsa da sen lohusalık etkisiyle yine bir şeye takılıp kalabilirdin. Biz de geçtik o çetin günlerden, evliliğime en çok güvenen ben bile kaç kez çarpıp kapıyı gitmek istedim. O yüzden sana git demiyorum.
4. Eşin haklı, sen sabırsız ve anlayışsızsın. Adama diyeceğin şey, yaşadığın yıkımı anlıyorum, zaman ihtiyacın olduğunu da biliyorum. Ben biraz uzak kalayım senden sen de düşün. Öyle adama atar yapıp çıkıp gidemezsin bu durumda...