0 oy
511 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (53 puan) tarafından

Bilen bilir eşimle aramız bozuk düzelmek gibi bir niyetide yok. Ben elimden geleni yaptım ama bende  bir annenin evladıyım insanım sonuçta. 

Aynı evin içinde iki yabancıyız ve ben bir süreliğine evden ayrılmak istiyorum eşim ne zaman geri dönüş yapsa barışsa o zaman döneyim çünki yoruldum ama bir tarafdanda gitsem daha kötü olucakmış asla bir adım atmaz diye düşünüyorum

Annemlere gitsem kalsam onlara ne açıklama vericem bilmiyorum eminim 1haftadan fazla kalsam ne oldu ne oldu diye soruları dizicek 

Ama burda da kalmak istemiyorum sayılmamak zoruma gidiyor en azından annemlerde annem babam sayar insan yerine koyar konuşur

15 Cevaplar

+1 oy
önce (4,180 puan) tarafından

Boşanmayı gerçekten isteseniz, dönüş yapmasını beklemezsiniz. Evinizde gözünüz var, sadece dikkat çekmek istiyorsunuz. Çevre duyup, hiçbir şey olmamış gibi tekrar eve dönmek daha kötü bence. Eşiniz ne yaparsam yapayım, zaten dönecek diyecek bu davranışızla. Evinizde halledin, gerekirse büyükler devreye girsin ama evden çıkmayan eğer geri dönecekseniz. 

önce (53 puan) tarafından

Ama eşimde 3gece gitti gece eve bile dönmedi

Madem o gidebiliyor kafasını dağıtabiliyor

Ben neden yapamıyorum? Aileye söylemek istemiyorum zaten ama artık beni görsün istiyorum çünki sıkıldım

-Reklam-
+1 oy
önce (1,310 puan) tarafından

Geri doneceğiniz yerden gitmeyin derim. Bitirdiysen ve ayrılmak istiyorsan git annengile. Bunun geri dönüşü olmayabilir. Göze aldiysan git bence 

Bitirmek istemiyorum sadece kıymetimi anlasın işi büyütmesin istiyorum

Sen şimdi annenin evine gidip tıpış tıpış döndüğün zaman kıymetin anlaşılmak yerine daha da gururun kirilacak, ezileceksin ama

Yada terk etmek olarak değil de ben anneme gidiyorum kafamı dinlicem biraz diyerek gidebilirsin 

+1 oy
önce (53,743 puan) tarafından

evinde otur sen su eski sevgilisi arayan degil misin

Gitmiyorum bir yere evet benim

0 oy
önce (18,322 puan) tarafından

Kafanda bittiyse söyle aileler de bilsin bitmiş bir evlilik varsa gözünde hiç kendini yıpratma değmeyen biri için sen kendin için çok değerli ve özelsin unutma 🌸 

Bitsin istemiyorum çünki 1senede o kadar mutlu oldum ki tabii son günleri saymasak

Aşık olup evlenmedim ama tam bana uygun adam dedim

Bunu yazarkan bile parmaklarım titriyor çünki gitmekte istemiyorum ama gurursuz olmayım diye gitmek istiyorum

Bende bitmedi bitsin istemiyorum eşim boş yere işleri büyütüyor anlamıyorum artık onu 

0 oy
önce (5,607 puan) tarafından

Herşeyin bi anda düzelmesini bekliyorsun, az bekle sabret. Pişman olursun bence.

Hâlâ eve gelmiyor mu geceleri?

Dün evdeydi bugün olucak mı bilmiyorum sağı solu belli değil

Evde olsa bile bedeni evde ruhu değil sanki tanımadığım bir adamla beni bir eve haps etmişler gibi

Az bir hafta daha sabret,hiçbisey olmamış gibi davran seninle konuşmadan konuşma. Surat asma yanında ağlama,normal güler yüzlü cevaplar ver eskisi. Baktın bi değişiklik yok konuşmanı yaparsın sen zaten bahane ariyormussun ben daha fazla dayanamıyorum annemin babamın yanına gidiyorum dersin. Ama acele etme,biraz zamana bırak.

Ağlamıyorum zaten ama bir anda kafama esip çekip gitmek istiyorum doğru sonrada havası sönmüş balona dönüyorum tek odağım oğlum olsun istiyorum onunla ilgileneyim unutayım istiyorum ama olmuyor malesef

Ama yinede sabır yine sabredicem

Aslında mesele bu kadar uzayacak bisey değil ama senin ısrarcı tavrın büyüttü olayı galiba biraz. Durumu açıkladın ozurunj diledin, o da bi süre bunu sindiremez izin vereceksin ama sürekli ısrar edip kendini açıklamaya çalışırsan hata üstüne hata yaparsan bi tarafı kalkacak. Surekli sana karşı koz olarak kullanacak. Dedigim gibi sen olayı büyütme. Bir hafta normal davran, rutin hayatına dön. Baktın hâlâ değişik değişik hareketler yapıyor çekip gidersin.

0 oy
önce (1,631 puan) tarafından

Erkekler böyledir... Evlenene kadar 40 takla atar evlendikten sonra kıymetin kalmaz. Hayır asıl o zaman daha kıymetli olmalı ya... Hayat ortağın, çocuklarının annesi oluyor. Severek aynı evi paylaştın. Ne olur bı ilgi alaka göstersen?

Evlendikden sonra bile çok iyidi. Şu son 10günde aramız bozuldu 1yılda asla böyle olmamıştık 

önce (1,631 puan) tarafından

Öyle oluyor. Benimki de 1 seneye kadar dünyanın en güzel en özel kadını gıbı hissettirdi. Şimdi eve gelıyor gömülüyor telefona. Sohbet edemiyor ben de yalnız hissediyorum ama erkeklerin hepsi evlendikten Bor süre sonra böyle ev arkadaşı moduna girdiğini bildiğim için artık önemsemıyorum. O olmasaydı başkası böyle davranacaktı. En azından düzgün karakterli bizi sahiplenıyor sevdiğini de bılıyorum bi de gösterse...

0 oy
önce (5,412 puan) tarafından

Ailene gitmesen olmaz mı? Ben olsam çocuk yoksa bir otele gider inzivaya çekilirim düşünmek için.

Bebek var otel zor olmaz mı? 

Bebek ne kadarlık? Bebekle kolay değil evet. Bir de eşin ne diyor gitme fikrinden haberi var mı?

40ı yeni çıktı

Hayır daha söylemedim çünki normal bir sohbetimiz bile yok ve bence gitsem bile birşey demiyecek öyle hissediyorum

+2

Eski postlarına baktım canım. Birkaç tespitim var.

1. Eski sevgilin mi her ne zıkkımsa, potansiyel ruh hastası. Takıntılı. Zaten yasal hüküm de giymiş biri. Engellemen lazımdı senin hatan. Nerden bilirdim deme bilmeliydin, gözünü açacaksın. Eşin güven sorunu yaşamakta çok haklı. 

2. Eşinle 10 günde her şey düzelsin diye beklersen bencillik edersin. Adam sarsılabileceği en hassas yerden sarsılmış. Bi müsaade et, bir zaman ver adama. Yerine koy kendini. Açıyorsun telefonu bir kadın, Ahmetim Mehmetim ben geldim hala benim misin diye soruyor. 10 günde değil düzelmek, ikna olmak şokunu bile atlatamazdın. Salya sümük ağlaya ağlaya kişelerdin adamı. Yapacağın tek şey eşine paşa paşa zaman vermek.

3. Lohusalığın tavan yaptığı ve vesvesenin kol gezdiği günlerdesin. Her şey yolunda gitse bu olay yaşanmamış olsa da sen lohusalık etkisiyle yine bir şeye takılıp kalabilirdin. Biz de geçtik o çetin günlerden, evliliğime en çok güvenen ben bile kaç kez çarpıp kapıyı gitmek istedim. O yüzden sana git demiyorum. 

4. Eşin haklı, sen sabırsız ve anlayışsızsın. Adama diyeceğin şey, yaşadığın yıkımı anlıyorum, zaman ihtiyacın olduğunu da biliyorum. Ben biraz uzak kalayım senden sen de düşün. Öyle adama atar yapıp çıkıp gidemezsin bu durumda...

Tamam o haklı ama gerçekten artık sıkıldım 

Bende kıskanırdım ama ben böyle çekip gitmezdim

40ımız çıktı lohusalık bitsin artık zaten beni lohusa zamanımda gece evde bir başına küçük bebekle yanlız bıraktı hala unutamıyorum 

0 oy
önce (6,431 puan) tarafından

Senin eşin inatçı bir adam sana git desem olmaz kal desem olmaz ama bu şekilde bir ömür boyu evlilik yürümez bence olanı biteni aile büyüklerine anlat onlarla bir yol bulun eşinin de ailesinde aklı başında kim varsa onunla da konuşun bu şekilde halledin  eşine sor istersen bir kaç gün anneme gideyim sende düşün de ayrılalım deme r şeyler yapmadan düzeleceği yok 

Ya aileleri karıştırmak istemiyorum çünki dahada büyüyecek boşanmakta istemiyorum blöf yapmak istiyorum ama yutacak biri değil

önce (6,431 puan) tarafından
+1

Eşin blöf yiyecek biri değilse işler sarpa sarar sabredip bekleyeceksin yada konuşup birbirinize zaman vereceksiniz sen o şekilde annene gideceksin gittiğin zamanda ailen sorar onlarada yalan söylersen olmaz evlilik böyle bir şey maalesef iyi günler olduğu gibi kötü günlerde olabiliyor ben senin bir büyüğün olarak söylüyorum ayrılmak gibi bir niyetin yoksa sakın blöf yapma ayrılalım o zaman gibi kelimeler kullanma bazı erkekler bunu yemez 

Konuşmak çözüm değil o zaman yine bu evde kös kös oturucam yapacak başka şey yok

önce (231 puan) tarafından
+2

Evet kızım kendine ve ona biraz zaman tanı 

İlk günde aynı şeyi söyledim 

Yine söylüyorum 

Az sabırlı ol ve sakinlesin 

Şimdi kırgın kızgın 

Sen bebeğinle ilgilen 

Görsün bebeğiyle ilgilendigini 

Elbet yumuşar 

Şuan çıkıp gidersen geri dönmen daha zor olur.

Erkek kafasını dağıtmak için gidebilir hiç kimse yanlış anlamaz ama

Bir kadın evden giderse evli barklı 

Hoş olmaz.

Ailene de gitme ve anlatma 

Eşinin ailesinede gitme ve anlatma 

O zaman daha çıkılmaz hal alır sorunlarınız 

Beni ister abla gör 

İster anne olarak gör 

İster arkadaş 

Yapma kızım 

Bekle 

0 oy
önce (9,267 puan) tarafından

Amacın ayrılmak değilse ki bence değil gidip gelmenin bir anlamı yok evlilik oyuncak değil kocam nasılsa gidip geliyor diyip ciddiye almaz 

Evet değil sadece artık uzatmasın istiyorum eskisi gibi olalım istiyorum

0 oy
önce (22,579 puan) tarafından

Boşanmayı göze almiyorsan evinden bu şekilde küs ayrılma. Eşin blöfünü görmezse olaylar daha kötü hale gelir. Boşanmaya kadar gidebilir. Ha dersen ki bosanirsak bosanalim o zaman gidebilirsin tabi senin bilecegin iş. 

Boşanmak istemiyorum gerçekten blöfü yutacak biri değil o yüzden gidemiyorum bir yere ama beyefendi tek başına kafa dinlemelik tatile gidebilir

önce (22,579 puan) tarafından

Yani sizin durum biraz farklı olduğu için biraz sabretmen iyi olur bence. 

0 oy
önce (1,627 puan) tarafından

Biraz daha sabret konuşmaya çalış inşallah sorununuz hallolur 

Bir yere gitmeyecem ama konuşmayacam artık birazda o konuşsun o beni anlasın 

önce (1,627 puan) tarafından

Son bir kez konuş en azından artk kırıldığını anlasın 

0 oy
önce (700 puan) tarafından

Benim de son bir yıldır böyleydi bende eşime dedim zorla yanımda tutmuyorum seni asla beni de zorla sev demedim asla peşinden koşuyorum, bende evde tek takılıyordum gidip zorla yanaşmadim bebeğim 14 günlük ve doğum sonrası da böyleydi ben eşime dedim ailem gelecek konuşacağız sonra boşanma davası açacağım zaten orta da bir aile yok, erkek kardeşimle konuştum geldi evime ve eşime dedim ne derdin varsa benle anlat bende anlatacağım ve bu gece bitecek bu evlilik eşimle erkek kardeşim konuştu baya eşim zaten asla kabul etmiyor hatalıym ama ayrılmam vs demiş erkek kardeşim demiş ablamın kararı net bu bir iki gün içinde babamlarla konuşacağım ablamda eşyalarını hazırlasın gelsin sonra boşanma davası açarız , ve o gece sabaha kadar eşim yalvardı bana dönüp bakmadım bundan sonra seni istemiyorum bundan sonra sen istesen de ben suratına bakmam seni affetmem dedim. Günlerdir peşinde kuyruk gibi dolanıyor çeki düzen verdi kendini erkek kardeşime demiştim boşanma olarak ciddi değilim ama sende gel konuş korksun ciddi olduğunu sansin, çünkü bu aileyi kolay kurmadım eşimle yıllarca flört ettik zor zamanlar geçirdik şimdi bir çırpıda yikmak yerine denemeyi seçtim çünkü aldatma vs yok ama çok uzaklaştı çok konuştum kavga ettim olmadı şimdi bu şekilde ben net ve kararlı bir tepki verince sirkelenip kendine geldi gibi belki dank etti ailem işin içine girince geri dönüşü olmaz biliyor , sizin de aldatma şiddet hakaret yoksa bir şekilde belki düzelir, bende bu şekilde gözlemleyecegim zamanla ne olacak çünkü asla onla iletişim kurmuyorum ben aynı evde o peşimden dolanıyor,ailene gidip kalmak dönmek çözüm değil çünkü daha çok aranız açılır denedim bunu daha önce ama asla aileme söz etmedim gezmeye geldim dedim biraz kaldım eve gidince aynı sanki hiç ayrı kalmamış gibi yani etki etmedi , eşinle ciddi anlamda konuşacak onu yola getirecek biri yada bir şey lazım evliliği yok etmek kolay ama belki düzelir daha iyi olur 

Aklıma abim geldi ama benim için iş ortağıyla konuşur mu bilmiyorum. Bende anneye babaya söylemek istemiyorum boşanmakta istemiyor belki evden gitsem işe yarar sandım ama olmayacak gibi 

Ne konuşuyorum nede sarılıyorum son kaç gündür çok yaptım ama anlamadı ben elimden geleni yaptım

önce (700 puan) tarafından

Emin ol çok iyi anlıyorum seni dediğim gibi ben çok o şekilde gittim ailemin evine ama aileme söylemedim eve gittim aynı erkekler anlamıyor öyle , istersen abinle konuş ne der diye olumlu bakarsa eşinle konuşsun bi ciddi şekilde, ama kavga bağırma ile değil iki erkek oturup sohbet etsin sorun ne diye , kardeşim eşime demiş o senin karın bugün agresif ise sevgisiz kalıyor, bütün gün yolunu gözlüyor küçük çocuk ve bebek ile sende eve gelip ailene vakit ayirmazsan bu aileyi tabiki kaybedeceksin ve eşin de sana karşı değişecek bu şekilde 

0 oy
önce (3,310 puan) tarafından

Bence ustune fazla gitme artik esin dusunsun tasinsin sen gerekli aciklamayi yapmissin

0 oy
önce (206 puan) tarafından

Nereye gidersen git kafanın içindekiler de seninle gelecek.. Tek yapman gereken şey eşinle oturup karşılıklı konuşmak. 

Ne oldu? Neden oldu? Şimdi ne olacak?

Sonra bir yol çizersiniz

0 oy
önce (3,066 puan) tarafından

Bitirmiyevmceksen otur evinde

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 121 göst.
12 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Masall (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 776 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Gizemmm12 (394 puan) tarafından soruldu