Kızlar her akşam 1 saat yürüyüş yapıyorum merdiven inip çıkıyorum sıcak suya oturuyorum
Çömelme ördek yürüyüşü yapıyorum bana mısın demiyo
Bugün kontrole gittim 35 haftayla uyumlu çıktı daha önceki doğumumdan dolayı vajina kemiğimde hasar oluşmuş
Doktor Perşembeye kadar dogurmazsan gel yatisini yapacam kemikteki hasar doğuma engelde suni sancı yerine sezaryene alacam dedi
Banada dua edin kurtulayım sezaryen olmadan suni sancı almadan
Kemikte hasar varsa neden normal doğum istiyorsunuz ki. Allah vermesin bence hiç riske girmeyin. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Teşekkürler canım amin
Canım dualarım seninle
Teşekkürler canım Allah razı olsun
Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah canm bende 40+3 oldum yapmadığım şey kalmadı ama gelmeye niyeti yok
Amin ikimizi inşaAllah
Rabbim yardımcın olsun inşaallah canım bir avazdan kucağına alırsın inşallah duam seninle
Sağlıkla kucağına al inşallah
Amin teşekkürler canım
41+3 de doğurdum canim bende. 2 gün öncesinde ne Açılma ne sancı hiçbirşey yoktı doktor suniyle doğurtacaltı 2 gün sonra. Ama çok şükür bir anda kendi sancım geldi doğurdım canim inşallah seninde öyle olur hakkında hangisi hayırlısıysa o olsun canim
35 haftayla uyumlu olan bebeği bekletmeleri ne kadar dogru olabilir
Ondan ziyade ne yaparsan yap gelmeyince gelmiyor nasip hersey riske atma derim
İnan bende bilmiyorum Perşembe günü yatisim yapılacak
Bebegin sagligi ve senin sagligin onemli onun icin sezeryan isede oyle olsun
Öyle olacak mecbur keşke aniden sancım gelsede dogursam
Ama olmadı tabiki sezaryen olacam zaten daha önceki doğumda o kdr dedim sezaryena alın zorla dogurtular kemigim hasar aldı
Sağlıkla kucağına al İnşallah.Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.
Rabbım yar ve yardımcın olsun canim sağlıkla tek avazda kurtulursun inşallah kavuşursun yavruna 🤲
Teşekkürler canım sağlıkla darısı sana inşaAllah
Amin Allah razı olsun canım benim 💜
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin teşekkürler ♥️
1,508,443 soru
24,618,696 cevap
364,483 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın