0 oy
195 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (6,687 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kızlar kuzenim kız kardesimden ayırmam beraber büyüdük kızı oldu 40 çıktı yarın bana gezmeye gelecek adettendir yumurta , şeker verilir ya bende kuru kuru vermek istemedim böyle bı şey yaptım evde yumurta boyadım 🤣

Şeker ve tuz koydum iki parça hediye ve bir miktar para koydum sizce nasıl olmuş 🩷🫠🤭

Hello kity bebekler benim kızımdan benden kardeşime hediye dedi 🤭🤣

4 Cevaplar

+1 oy
önce (744 puan) tarafından

Tam yumurta ne alaka diyecektim de açıklama yapmışsın adettendir diye. Eline emeğine sağlık çok tatlı bir sepet olmuş :) 

önce (6,687 puan) tarafından

Haha herkeste olmuyor sanırım buralarda adet ben kızım küçükken bir sürü yumurta getirmiştim gittiğim yerden 🤣 teşekkür ederim ♥️ 

-Reklam-
+1 oy
önce (801 puan) tarafından

Güzel olmuş daha ne olsun 

🙂🙂

Teşekkürler canım ☺️ çok seviyorum kuzenimi kızı da kızım gibi cimcime teyze balım 🧿🩷

+1 oy
önce (1,535 puan) tarafından

Benim için hayatta dusunulmek çok önemli maddi olmak değil manevi olarak çok mutlu oluyorum bana gelse kıyamaz öylece saklardim ellerine dusuncene sağlık bayildim

Teşekkür ederim canım ♥️ benim için de maddiyat önemli değil hele böyle el emeği gelse dediğin gibi saklardim ♥️

Bu bebeğim karnima düştü kismetsiz doğdu gene kismetsiz rabbim hayırlı huzurlu sağlıklı ömür versin hepsine o yüzden saklardim dedim 

Rabbim gelecegini kısmetli etsin canım öyle düşünme 

Amin Allah razı olsun 

+1 oy
önce (4,187 puan) tarafından

Çok hoş bir düşünce bayildim. Tam lohusa donemi böyle düşünülmek kuzeninizin de hoşuna gider.

Tek gözüme çarpan dalin aşırı kimyasal icerikli birakin cocuk yıkamayı kıyafetlerine bile dalinle yikanmamali. 

Teşekkürler canım ☺️ ben her anında destek olmaya çalıştım oda zamanında bana yaptı bitanem benim o ♥️🩷🧿

Dalin sordum laf arasında odasında da gördüm onu kullanıyorum dedi o yüzden onu aldım bende düşüncen için teşekkür ederim ♥️ 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 60 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Cansuylmz (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 148 göst.
0 oy
1 cevap 185 göst.
17 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 181 göst.
3 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu