+1 oy
210 göst.
önce Diğer kategorisinde (276 puan) tarafından

Kardeşim düğünü var Ağustos ortasında gözenekler için ne kullansam o zamana kadar şunu kullan dediğiniz ürün yada memnun kaldığımız ürün yada kullandığımız ürün varsa söyler misiniz

9 Cevaplar

+1 oy
önce (357 puan) tarafından

The purest toniği çok güzel 

önce (276 puan) tarafından

Faydasını görmedim ya

-Reklam-
+1 oy
önce (248 puan) tarafından

Gözenek cilt tipi olduğu için öyle bir ayda geçmez. En güzel çözüm cilt bakımına gitmek mi's gibi yapıyor 

Küçük şehirde yaşıyorum pek güvenmiyorum burdakiler ya

önce (248 puan) tarafından

Farklı ürünler uygulatmadığın sürece çok sıkıntı olacağını sanmıyorum Ben hep klasik olana gidiyorum buhar veriyor cildi temizliyor Maske yapıyor nemlendiriyor sadece bu kadar. Iki hafta önceden gitsen yeter. Gitmezsende peeling Maske serum kullanarak temiz tutarsan çok göze batmaz makyaj bazı da kullanırsan yeter bence. Pek marka bilmiyorum

+1 oy

Post çıksın yukariiiiii lütfen 

+1 oy
önce (2,488 puan) tarafından

Cilt bakımına gittim yüzüm daha kötü oldu onlar sikip temizliyor ama ne yapsan yine doluyor the prustat mi ne markası tonik serum hepsini kullandım fayda etmedi başka marka aldım yine etmedi doktora gittim krem verdi oda fayda etmedi benm de burun komple gözenekli iğrenç duruyor ne yapsam kapanmıyor 

+1 oy
önce (9,673 puan) tarafından

Gözenekler için niacinamide kullan canım 

Baktım ama bir kaç tane çıktı hangisini Alaçam bilemedim

0 oy
önce (1,405 puan) tarafından

En acilinden niacinamide başlıyorsun sabah akşam temiz cilde, üstüne hyaluronik asit. Sonra nemlendirici. Düğünden sonra da sana gelen iltifatlar neticesinde gelip bana teşekkür ediyorsun✌️😁

önce (266 puan) tarafından

C vit de iyi parlatiyormus. Aydınlık cilt sagliyormus

önce (526 puan) tarafından

C vitaminini cildinde hiç hassasiyeti olmayan birde lekeli ciltler leke için kullanıyor, cildinde en son ufak hassasiyet varsa c vitamini sana uymaz. Ben yıllarca kullandım cildim hassas diye sadece cilt bariyerimi bozdu, ama niacinamide çok çok iyi geldi

önce (266 puan) tarafından

Cilt hassasiyeti nasıl birşey?. Yani ne olunca cildim hassas diyebiliriz?. Mesela çok kuru benim. Elimi yüzümü normal sıvı sbaunla yikasamda döve sabunla yikasamda göz kapagim çenem burun kenarim kurur kürü olduğu da gözle gorulebilir. Cilt renk tonunu açar diye c vit alacaktim hamileyim diye almadim

önce (1,405 puan) tarafından

Cildin çok kuru belli ki, sebum dengesi bozulduğu için büyük ihtimalle tüm görüntü pul pul dökülme ve kızarıklık dolu.

Yağ bazlı yüz yıkama jeli alın, niacinamide, hyaluronic asit, bol nemlendirmeyle bir ay düzenli besleyin. Sonra duruma göre ilerlersiniz. Nem lazım size.

0 oy
önce (911 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Cilt yapın nedir biliyor musun? Her akşam düzenli temizleme+ salisilik asit tonik!(Buraya dikkat hassas ve rosalı cilt için dikkatli kullanım lazım duruma göre hiç kullanmamakta gerekebilir) Cildi yormayalım o yüzden haftada en fazla 2 kere kil makesi.

C vitamini muhakkak rutininde bulunsun. Arbutin yada niacinamide edinmelisin. Bariyer onarıcı bişey kullan ki cilde asit veriyoruz. Güzel bi nemlendirici. Mucize bekleme. Ağustosa ne kaldı şurada. Çünkü cilt bakımında fayda görmek için en az 4-6 hafta düzenli kullanım şartı var. 

Aciliyeti cilt temizliğine verebilirsin. Temiz olmayan ciltte gözenek küçülmez malesef. Yine de azda olsa toparlanır bence. 

0 oy

The purest niacinamide mucize gibi birsey

önce (7,632 puan) tarafından

Foto atar mısın canım. Bide ekstra bi ürün kullanmak gerekiyor mu

Hayır ben sadwce marudermin hassas ciltler için olan yüz yıkama jelini kullanıyorum sonra üstüne onu sürüyorum, daha sonra nemlendirici. Tabi makyaj varsa mutlaka öncesinde makyaj temizleme suyu ve pamuğu ile güzelce makkyaji cikaririm

image

önce (7,632 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım

0 oy
önce (22,909 puan) tarafından

Gözenek bir ayda geçermi canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 73 göst.
0 oy
5 cevap 141 göst.
28 Mayıs 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,655 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 117 göst.
27 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 136 göst.

Kategoriler

1,465,812 soru

24,021,314 cevap

328,233 kullanıcı

...