0 oy
271 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (304 puan) tarafından

Kızlar sizce kim haklı kusura bakmayın biraz uzun oldu biz hafta sonu düğüne gittik ailecek kaynana kayın peder bir eltim eşi ben eşim düğünde yemek geldi biz yemek yerken ben hem oğluma veriyorum hem kendim yiyorumm benle eltim hala yemek yerken ilerden kayın peder işaret yolladı kalkın eve gidelim diye bir dkka geçti eltim bitirdi yemeğini ben daha yiyordum eltimin yemeği bitirmesiyle kaynanam kaynım flan direk kalktılar beni beklemediler onlar gidince 2 yaşındaki oğlum onların peşine verdi benle eşim.de mecbur kaldık kalktık ben yemek yemedim biz eve geldik evde konuştular düğünden bahsettiler ben dedim siz izin vermediniz ben yemek yiyim iki dakka bekleseydiniz yerdim kalkardik kaynanam diyo nasıl yememissin sen kayın peder diyo iki kaşık yemiisin yeter falan eşim tek kelime konuşmdi bir şey demedi zaten benim zoruma da giden oydu biz öyle biraz konuştuk ben dedim eltim bı bitirdi siznkalktniz hiç demediniz gelin yesin fln. Diye benim küçük oğlum durmadı bende küstüm yanlarından kalktım oğlumu odada uyutmaya geldim onlar da çay getirdiler ne kaynanam ne kayınpeder ne eşim arkamdan demedi ki gel çay iç onlar neyse ben biliyorum stn onlar beni sevmiyor  benim eşim hiç gelmedi ztn bu olanlar hepsi eşimin yüzünden zamanında beni ezdirmeseydi böyle olmazdı eşimle iki gündür konuşmuyorum sizce haklı miyim 

5 Cevaplar

0 oy
önce (304 puan) tarafından

En İyi Cevap

Birde eşimin anlaması için ne yapabilirim o zamaninda konuşmadığı için oluyor bu şeyler çünkü 

-Reklam-
+3 oy
önce (18,322 puan) tarafından

Ayıp etmişler tamam ama acindan da ölmedin gel evde hazırla ye niye uzatiyorsun ki bu kadar eşine de ayrıca böyle böyle oldu ben yemeğe devam ediyordum deseydin diğerlerine attığın trip onların umrunda değil biliyorsun değil mi ??

Bu acindan ölmek değil eltimi.bekleyil beni beklemeleri zoruma giden

Oda onların ayıbı işte senin muhattap in eşin esinle konuşcaktin

İşte bende onu diyorum eşim bir şey demiyor onlara siz akıl verin ben napayım eşime onların yaptıkları şeyleri anlatmaktan yoruldum o yinede bir şey demiyor onlara

Evin en küçük çocuğu eşin mi ? Benimki de demez ama tavrını da ona göre alır mesela bir süre gitmez aramaz vs

En buyugu benim esim asla.bbasina annesine bir kinuda karsi geldigini gormedim hakliysa bile bir sey demihlr

+1 oy
önce (200 puan) tarafından

Bence haklısın. Ben olsam kalkmazdim. Onlar da paşa paşa beklerlerdi. Nefret ediyorum herşeyi yönetmeye çalışanlardan

Her zaman böyle yapıyorlar bir yere misafirliğe gidelim çay  içiyoruz mesela onların bitiyot benim yerde hiç beklemiyorlar direk kalkın gidiyoruz diyorlar 

önce (200 puan) tarafından

Yaptırma sen de. Gerekirse gitme. Esine de şöyle böyle yapıyorlar ondan gelmicem de

İşte burda ben eşime diyorum eşimin devreye girmesi lazım o hiç bir şey demiyor ztn ondan bu postu açtım hep böyle oluyor akıl versinler diye herkes diyor sen abartiyorsun diye 

0 oy
önce (248 puan) tarafından

İlgi görmen gereken tek kişi eşin onlar değil. Odağın onlar oldukça eşinle de problemlerin bitmez. Eşinden ilgi bekle bunu ona belirt ama böyle ufak şeyler için ailesinin ilgisini bekleme. Senin peşinden koşacak kişi onlar değil. Eşinle iyi olur onlarla biraz daha mesafeli olursan sorunlar biraz daha azalır. Eşle ilişkide araya aile meselesi olabildiğince az girmeli. 

önce (231 puan) tarafından
+1

evet canım cok haklısın doğru yorum 

Tebrik ederim.

önce (248 puan) tarafından

Teşekkür ederimm

Valla çok haklısın zaten onlar değil ben eşim öyle yaptığı için sinirlendim 

0 oy
önce (170 puan) tarafından

Abartiyirsun alt tarafı bı yemek eve gelince lafı bile etmeseydin ne olmuş yani 

Bu ilk olan bisi değil her zaman bana öyle davranıyorlar eşime sinirlendim ben sende olan biteni doğru düzgün okumadan abartiyorsun diyorsun 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 452 göst.
+3 oy
8 cevap 321 göst.
0 oy
4 cevap 631 göst.
+1 oy
11 cevap 551 göst.

Kategoriler

1,465,812 soru

24,021,310 cevap