Kızlar sizce kim haklı kusura bakmayın biraz uzun oldu biz hafta sonu düğüne gittik ailecek kaynana kayın peder bir eltim eşi ben eşim düğünde yemek geldi biz yemek yerken ben hem oğluma veriyorum hem kendim yiyorumm benle eltim hala yemek yerken ilerden kayın peder işaret yolladı kalkın eve gidelim diye bir dkka geçti eltim bitirdi yemeğini ben daha yiyordum eltimin yemeği bitirmesiyle kaynanam kaynım flan direk kalktılar beni beklemediler onlar gidince 2 yaşındaki oğlum onların peşine verdi benle eşim.de mecbur kaldık kalktık ben yemek yemedim biz eve geldik evde konuştular düğünden bahsettiler ben dedim siz izin vermediniz ben yemek yiyim iki dakka bekleseydiniz yerdim kalkardik kaynanam diyo nasıl yememissin sen kayın peder diyo iki kaşık yemiisin yeter falan eşim tek kelime konuşmdi bir şey demedi zaten benim zoruma da giden oydu biz öyle biraz konuştuk ben dedim eltim bı bitirdi siznkalktniz hiç demediniz gelin yesin fln. Diye benim küçük oğlum durmadı bende küstüm yanlarından kalktım oğlumu odada uyutmaya geldim onlar da çay getirdiler ne kaynanam ne kayınpeder ne eşim arkamdan demedi ki gel çay iç onlar neyse ben biliyorum stn onlar beni sevmiyor benim eşim hiç gelmedi ztn bu olanlar hepsi eşimin yüzünden zamanında beni ezdirmeseydi böyle olmazdı eşimle iki gündür konuşmuyorum sizce haklı miyim