+1 oy
355 göst.
önce Diğer kategorisinde (526 puan) tarafından

Ablam diyor ki şu an moda hepsinin tek renk olması, yani bilemedim öyle mi sizce de. Benm birtane kanepe haki diğer tekliler ve kanepe bej 

15 Cevaplar

+2 oy
önce (248 puan) tarafından

Modalık değil herkesin kendi zevkine kalmış bence. Bana göre tek renk boğucu yengem de yeni evli lacivert ve bej seçti çok hoş duruyor

önce (526 puan) tarafından

Aynen banada öyle geliyordu biraz aslinda

-Reklam-
+2 oy
önce (53,743 puan) tarafından

degisti diye her sene mobilya degismez ki örtü kullanırsın 

+1 oy
önce (3,920 puan) tarafından

Ben iki renk aldım 4 sene önce. 

Pişman değilim ama şimdi alsam tek renk alırım 

+1 oy
önce (3,924 puan) tarafından

Hayır niye geçsin. Ben geçen gün bir takım beğendim iki renkti harikaydı. 

önce (526 puan) tarafından

Her istikbalde vs iki renk var , modası geçse olmazdı heralde

+1 oy
önce (3,799 puan) tarafından

7 sene önce öyle farklı renkler tercih etmiştim. Şimdi olsa tek renk seçerim. :)

+1 oy
önce (16,942 puan) tarafından

Bencede şuan tek renk ve daha sade modeller moda. 

+1 oy
önce (1,886 puan) tarafından

2 renk seçtim mürdüm ve krem yemek odam koltukları da aynı renk baktıkça içim açılıyor 

0 oy
önce (1,765 puan) tarafından

Benim düğün salon koltuklarım 2 büyük beyazın bı tık kötüsü krem değil bej de değil daha açık bı renk. Tekliflerim lilanin koyusu ama mor değil seviyorum böyle tek renk sıkıcı bence

0 oy
önce (18,322 puan) tarafından

4 yıl önce bende öyle aldım ama şuan alsam bende tek renk alırım hatta farklı renkte olan koltuğumu da diğeriyle aynı renge kaplatmayi düşünüyorum 

0 oy
önce (1,631 puan) tarafından

Benim koltuklar açık grı, berjerlerim lacivert-mavi karışımı bir şey. Koltuklarımın yastıkları var( kırlent ten söz etmiyorum) onlar da berjerlerimle aynı ton. Yakışıyor birbirine. Benimkinin modası geçmez. Ama 3lülerden biri farklı renk çok göze çarpıyor bence de tercih edilmemeli.

0 oy
önce (7,362 puan) tarafından

Şimdi alacak olsam tek renk tercih ederim gri antrasit falan

0 oy
önce (449 puan) tarafından

Bende 3 yıldır iki renk kullanıyorum gri ve tarçın rengi canım zevk mesele modayı takip etsek yetisemeyiz hızına zevkin nasılsa içine siniyorsa öyle al

0 oy
önce (419 puan) tarafından

Koltuğunda mi modası varmış ne boş işler ya gözüne kesene ne hitap ediyorsa onu alırsın eskiyince değiştirirsin ya da imkanın vardır sıkılırsın eskimeden değiştirirsin ama modaya göre değil yine zevkine göre. Ben 10 yıl önce tek renk aldım lakin yastıkları koyuydi yani koltuklar vizondu yastıkları koyu kahveydi hâlâ kullanıyorum eskiyince o anki durumum neye müsait olursa ona bakarım modasına değil :)  bence haki ve bej güzel ikili sen seviyorsan kimseye kulak asma mutlu mutlu otur derim 🥰 

0 oy
önce (911 puan) tarafından

Bence tek renk kullanmak için açık bi ton olmalı. Krem, ekru, beyaz. Harici düşümünce tüm oda laciver, zümrüt yeşili, siyah, gri... Ofis gibi gelir bana. Çok şık takımlar var yada ciddi dekorasyonla güzel durabilecekler var ama ben İncil cimcik çok sevmediğim için uğraşamam. 

0 oy
önce (1,245 puan) tarafından

Amaaan ben evlenirken koltuk takımı bile almadım bekar evimden kalan koltuk takımını hatta direkt bekar evimi kullaniyorum :D hiç takılmam eşyalara modayı da hiç takip etmem 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 669 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 644 göst.
0 oy
3 cevap 121 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Bsrakran (119 puan) tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 388 göst.

Kategoriler