+1 oy
475 göst.
önce Diğer kategorisinde (526 puan) tarafından

Çok seviyorum ama cevremdekilerin hepsi işte Adem derler diyorlar, yok işte kimse düzgün söyleyemez yaşlılar Adem der vs. Hâlâ çok istiyorum ama korktum, ondan başka isme de gönlüm ısınmıyor sizce nasıl? Ama acı da olsa gerçekleri söyleyin 

31 Cevaplar

+3 oy
önce (4,187 puan) tarafından

Bütün isimlerle bu sekilde dalga geçilebilir bence kimseyi dinlemeyin dinlerseniz bulduğunuz her isme kulp takacaklardir. Esimin kuzeninin adı Beyza zor bir isim degil babannesi becla diyor ne alaka. Gorumcemin adı Merve meyve diyen var ne alaka bunlar mesela basit isimler ama dengesizlik yapacak olan bir sekilde yapiyor. 

Aden ismi gayet kulağa hoş geliyor. Ben cok beğeniyorum tek problem bu ara biraz fazla duyuyorum. 

-Reklam-
+3 oy
önce (875 puan) tarafından

Aden hızlı söyleniyor âdem uzatılarak söyleniyor bence karıştırılmaz gibi , içinizden nasıl geliyorsa onu koyun ya el aleme bakarsak ohoo

önce (3,475 puan) tarafından
+1

Bunu yazmaya gelmiştim yazılmış😹💕

+2 oy
önce (1,965 puan) tarafından

çevrene bağlı :) bizimkiler kesin derdi bide erkek ismi koymuş derlerdi

önce (526 puan) tarafından

Bizim çevrede de o potansiyel var sorma 

önce (1,965 puan) tarafından

peki sence benim umrumda oldu mu? hayır. kafana göre koy ismi geç. kolay ismi de söyleyemiyo bazısı

Haklısın öyle yapacağım galiba:))

+2 oy
önce (34 puan) tarafından

Aslında çok güzel isim de bizim Türk insanları dalgaya almak için birşeyleri Allah'tan arıyorlar yoksa gayet güzel isim ama derler yani 

+1

Sorma canm biraz farklı olsun hemen ne ne zor isim derler

+2 oy
önce (3,924 puan) tarafından

Ne istiyorsan onu koy. Herkes her isme mutlaka söyleyecek bir şey bulur. Komşumun kızının adı asel karşı komşu amca aysel diyor. Benim kızımın  adı Melis Ada ona da Melisa diyor. 

+2 oy
önce (53,743 puan) tarafından

her isimle dalga geciliyor bana da arkadasimin annesi istikbal diyordu ☺️ kizim icin ela dedigimde eltim hela derler demisti takilmiyorum ben 

iyiyim kiz sen nasilsin

önce (8,175 puan) tarafından

Yuh yani Ela ne kadar kibar bir isim helayi aklına getirmekte ayrı bir marifet 

eltim iste onda mantik yok ☺️onun kizi ipek esim ipek bocugum.diye seviyormuş kızıyormus 

ve diyen kendinibilmezler de var biliyor musun 

kayinvalidemin komsusu bebek cok guzel ama adi guzel degil bizim burda hela derler dedi bende bizim orda denmiyor dedim 

önce (8,175 puan) tarafından

Terbiyesizlik başka bir şey değil 

+2 oy
önce (9,012 puan) tarafından

ay dusundugun seye bak kiz😂😂 herkesin ismine bi yakistirma yapilir yani. sen koycaksan koy kimene . 

+2 oy
önce (4,304 puan) tarafından

Çok güzel bence ilk dalga geçenler sana bunu söyleyenler olacak 

Dmi bende çok beğeniyorum, 2. çocuk dusunmedigim zaman dahi kızım olsaydı Aden olurdu derdim. Hamileliğim de plansız  oldu o ayrı konu demekki kısmetmiş :) 

+2 oy
önce (200 puan) tarafından

Diyebilirler.

+2 oy
önce (1,979 puan) tarafından

Demezler ya başka şey koysan onu da bozarlar isim bozan insan her türlü bozar ne koyarsan koy canım. Aden ismi de gayet güzel seviyorsan koy💖

+2 oy
önce (2,717 puan) tarafından

Bi arkadaşım kızına bu ismi koydu lk duyduğumda bende adem diye anladım millet de öyle der diye düşündüm ama kız doğduktan hiç öyle bir şey olmadı herkes direk Aden dedi

+2 oy
önce (593 puan) tarafından

Vlh ben olsam derim sen gel en iyisi Alya koy bende öyle yapacam 😂😂😂

önce (892 puan) tarafından

Hastaneye bi gittim yer Gök Alya :) bende Alya düşündüm ama o kadar var ki bide teyzemler ğalya derler diye bırakmadım

önce (593 puan) tarafından

Kız ademden iyidir 😂😂

+2 oy
önce (11,374 puan) tarafından

Ben koyamazdim adım gibi eminim direk Adem derlerdi üstüne gulerlerdi okulda zorbalanir çocuklar çok acımasız 

Bizde Defne koyacaz bana kalsa Defne meva olsunda eşim tek Defne istiyor 

+2 oy
önce (2,488 puan) tarafından

Derler hata bizdeliler ado derlerdi 🤣🤣

Oğlumun adi yiğit yiğido diyorlar diyen oluyor ilaki 

+2 oy
önce (1,202 puan) tarafından

Etrafımda 3 erkek cocuk ismi Aden bence kıza Aden olmaz yıne de senın fikrin tabi

Eğer Adem derler ise de kızarsın yanı kıme ne 

+2 oy
önce (5 puan) tarafından

Kızımın ismi Aden neva çoğunluk Aden diyor daha adem diyen bir kişi oldu sadece kaynımın arkadaşı adem diyor ısrarla 😀

+2 oy
önce (6,566 puan) tarafından

Çevrene bağlı cnm bnm kızımın adı HİFANUR onu bile söyleyemiyorlar ilk defa duymuşlar ya dilleri dönmüyor 😄🤭

+2 oy
önce (1,233 puan) tarafından

Bencede derler hele okulda ekran zorbalığı diye bişey var ademm diye dalga geçerler adet derler 

+2 oy
önce (5,034 puan) tarafından

Adem ismi yaşı ileri olanların aklına gelir ancak. Aden 20-30 yaşına geldiğinde Adem diyecek insan pek kalmayacak bence. Yeni yeni başka isimler çıkacak zaten. Koyun gitsin:)

+1 oy
önce (18,322 puan) tarafından

Kendi ailem demezde eşimin gereksiz ailesi der diye düşünüyorum kaynanam masal a masa diyor kendince komik 🤬 aileler de varsa böyle saçma sapan davranışlar söyler tabi ama normallerse ismi neyse onu söylerler 

Masala masa mi diyor, yok artık 

önce (9,012 puan) tarafından

o direk bilerek bence:)) bisim esimin bi aksarasi ayşe sena dio ayse nisa ya :) ama oyle yanlislikla diyo cunku bilio aslinda gercek ismini ama

sena yegeni var ordan karistirio sanirim . baska bi akrabasi da ayse misa dio heralde dili donmuo. bilerek degisik diyen yok😂

Allah sabır versin,  Daha neler duyacağız😄

önce (892 puan) tarafından

Benim kızıma da masa mı o ne biçim isim dediler oda masal .çoğunda erkek ismi masar diyorlar halbuki gayet normal bi isim 

önce (18,322 puan) tarafından

Dengesizler bilmedikleri için mi sanki

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 120 göst.
2 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Mina gozde (2,672 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 188 göst.
13 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esma elif (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 191 göst.
4 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Milena16Miran (7,135 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 177 göst.
12 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Onlygirl (526 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,812 soru

24,021,311 cevap

328,232 kullanıcı

...