ansizin ortaya cikan akilli hulahop perileri😂😂😂😂yarim saat cevirdim belki 100 kaloride olsa yakmisimdir😂😂
O ne ki kız merak ettim
akilli hulalop . eskiden cebirirlermis ya 90 li yillarda . onun akillisi
İşe yarıyor mu bu hulohop 🤔🤔
gecen aene aldim bi hevesle bikac gun yaotim sonra atmistim kenara😂😂 bugun istgramda bikac kisi gordum 30 gunde 30 dk diye challence yapmislar. du dedim bende yapayim kendi kendime bi challence😂
Yisem yisem ama hiç almasam
nerdeeee o gunler. :) valla acun kadar zengin mi olmak istersin yeyip yeyip kilo almayan bir fakir mi deseler :) direk fakir olup zayif olmayi secerdim😂😂😂
Fakir olunca nasıl yicen kızım aç gezersin aaa
o da dogru. etsiz tavuksuz baliksiz diyette olmaz:) fakirlikle ac kalirim zaten😂
Canım senin bu sporla derdin ne kilolu değilsin bişey değilsin 😁 maşallah bu ne enerji yaa ben 2 çocukla pertşm çıkıyor
ya bugun yurucekdim cok usendim . :) sonra bir anda geldi enerciii :) ben kendimi dev aynasinda goruyorum ama ya istedigim zayflikta degilim rakam onemli olmasada istedigim inncelikte degilim
Kilo kalori ve sen🤔🤔🤔
Ayıp ya
Organlar dolanıyormuş diye duydum 😄 güzellik diyet spor senden soruluyor burda 🤣
aaa hic duymadim ama cok savma ya niye dolansinki organlar hepsi yerli yerinde durur bence😂😂
Ay biz ne çevirirdik bunu ya 23 Nisan gösterisinde bile kullanmıştık tabi eski ince hortum versiyonunu yarış yapardık 500 1000 çevirirdik
ben onu beceremedim hic cevirmeyi. bu huzel kolay oluo😂
gerçekten işe yarıyor mu
bilmiyorum ki gecen sene bi aldim ilk heves bikac gun kullandim . benim ufak sipa bacaklaeimin dibinde dolaniodu o agirlik top kafasina carpacak diye korkuma kaldirmistim dolaba yapmiodum. simdi cikardim bakalim durum ne gosterecek
işte o top sıkıntı ancak kız yatınca yapabilirim. baktım fiyatı da güzelmiş 😅😅 ha işe yarıyorsa alırım
eskiden normal çember çevirirdim hey gidi gençlik heey
aynen ama o top donerken kiyir kiyir ses yapio tikir tikir. cocuk uyurken yapamadim uyanir korkuma:)) simdi o kendi takilirken yada eline tablet tel aldiginda yaparim:)
benimki daha ufak, kendi kendine takılma yok, tablet zaten yok 😅 hayırlısı be gülüm diyorum kendime😅
Ya direk sen ya aklıma boyle şeyler görünce sen geliyorsun sjsjs
antin kuntinlik bizim isimiz dostum aaaa 😂😂
Duşa giricemdee sence 45 dakika lelie yapimmi
cok sicak ya ben bugun hicbi halt yapamadim. bugun dinlenme ginu olsun sende yapma asgfags😂
Yarın eliptigin parçası gelir diye düşünüyorum sjsjs
Bugün gerçekten halim hiç yok ve dizim agriyorrr
Kız buluyon da böyle abidik gubidik zayıflama şeylerini 😅
sorma arayan buluo her zimbirtiyi😂😂
Ay kız kardeşim de bahsetti bana ama hiç bilgim olmadıpı için kilo verdi eriğini düşğnmemiştim. Haber ver cano işe yarıyor dersen.
bakim yapcam dusenli yarin sabah ölccem kendimi mezurayi buldum demin😂😂 kilo verdirmese bile inceltsin goruntuyu öp de basimiza koyak
1,465,812 soru
24,021,311 cevap
328,232 kullanıcı