+3 oy
517 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,818 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar💫

Eğer evlenmeseydiniz hayatınızı nasıl şekillendirirdiniz?

Ben gezgin olmak isterdim.farklı ülkeler farklı kültür,insanlar tanımak isterdim.

35 Cevaplar

+4 oy
önce (3,429 puan) tarafından

Benn güzel bir meslek edinirdim vee heryeri gezerrdiimmm 🙄

önce (1,818 puan) tarafından

Gerçekten bazen keşke diyor insan

-Reklam-
+4 oy
önce (231 puan) tarafından

Ben karadeniz tarafına gitmeyi çok isterdim 

Ben ülkemin her noktasını gezmek isterdim.doğusundan batısına.karavanla konaklsyarak giderdim heryere

+4 oy
önce (197 puan) tarafından

Ben evlenmeseydim okulumu okur yada bi meslek edinirdim.. 

Herkesin içinde ukte kalan birşey vardır illaki

önce (197 puan) tarafından

Zamanında kendi isteyimle okumadım insan evlenince helede çocuğu olunca keşke kendi paramı kazana bilsem diyor çünkü çocuğun ihtiyaçları bitmiyor eşim şükür her istediyimizi alıyor ama onuda sıkıntıya sokmamak için çoğu zaman kendi isteklerimi söylemiyorum 

+3 oy
önce (1,405 puan) tarafından

Roman yazıyordum, o biterdi muhtemelen.

Medresemi açmış olurdum. O sohbet senin, bu sohbet benim gezer gezer dururdum.

Terzi dükkanım da olurdu, butik bir işletme. Başında durmazdım ama patronu ben olurdum.

Her ilkbaharda karavan kiralayıp senelik olarak yurtiçi gezimizi yapardık ailecek.

Ya aslında bunlar tekrar olmayacak şeyler değil.inşallah birgün olur istekleriniz.

önce (1,405 puan) tarafından

Olur olur, olmaz değil tabi ama işte kaç sene sonra olur.

Olduğunda da ben ilk zamanki heyecanıma ve hayat enerjime sahip olur muyum o belli değil..

+3 oy
önce (911 puan) tarafından

Yeniden üni sınavına hazırlanır, kazandığım halde gitmediğim hemşireliği okurdum. Nedense içimde uktedir. Bitirdikten sonra hemşirelik olarak bakmadan kariyere odaklanırdım. Çalıştığım işte iyi olmaya bayılırım zaafımdır hatta. Hırslı olduğum bi konudur. Arayada kişisel gelişim katardım. Hem manevi hem dünyevi. Gezerdim görürdüm. Ama hepsini yalnız yapar, yalnızlığın kıymetini bilirdim.

İnşallah tekrar dönme şansın olur.bende araştırıp öğrenmeyi çok seviyorum.geze geze öğrenmeyi okumayı dünyayı tanımayı isterdim ama hayalde kaşdı hepsi

+3 oy
önce (3,094 puan) tarafından

Bir hemşire yada bir tasarımcı olmak isterdim hayalimdir evde hobilerim var kendim çizer kendim tasarlarim çokta mutlu olurum ama evlenmeseydim büyük ihtimal tasarımcı veyahut mühendis olurdum uğraşmayı çabalamayı çok severim 

Bende gelinlik tasarlardım eskiden çizerdim yeteneğimde vardı.sonra ev tasarım oyunları filan oynardım😂

Ben galiba her dönem bir meslek edinirdim

önce (3,094 puan) tarafından

Ben ev tasarlamayi seviyorum şimdi kendi evimi tasarliyorum çok güzel birseymis yaa 

Ajsjahahha daldan dala meslek edinirdin seninkide güzel kız 

Vallahi.insanın içinde ukte olarak kalınca kendimi her seferinde bi mesleği yaparken düşünüyorum.çocuklara büyütüp kendimi en azından çizim konusunda geliştirmek istiyorum

+3 oy
önce (3,671 puan) tarafından

Ben din eğitimi ve ilimle meşgul olurdum büyük ihtimalle 

Ne güzel.İmkansız değil yinede Rabbim gönlüne göre versin inşallah

önce (3,671 puan) tarafından

Amin amin amin gülüm, benim istediğim tamamen inzivaya çekilmek ama evli olunca bu mümkün olmuyor 

+3 oy
önce (1,421 puan) tarafından

Ben 17 yaşında evlendim o zamanki aklımla boş beleş bi hayat sürerdim ama şimdiki aklımla olsa ya bi medresede yada hayır kurumunda yada esirgeme yurdunda bişeyler yapmak isterdim 

+2 oy
önce (2,915 puan) tarafından

Okurdum okurdum okurdum.... 

Ki babam yüzünden okumadım şu an o kadar pişmanim ki. 

Aynen bende aynı dertten muzdaripim.kesinlikle okusam asla bırakmazdım kendimi geliştirirdim.

+2 oy
önce (4,696 puan) tarafından

Bugun erkek olmak istiyorum 

Bizim yükümüz ağır gerçekten.

+2 oy
önce (744 puan) tarafından

Yine eşimle evlenme hayali kurardim 😀

Allah'ım onu başımdan kalbimden eksik etmesin inşallah. 

Haha kız çok mu aşıksın😂

önce (744 puan) tarafından

He valla aşığım seviyorum kocamı. Merhametli bir adamı kim sevmez aşık olmaz ki. Ben razıyım ondan rabbim de razı olsun inşallah:) ♥️

+2 oy
önce (2,689 puan) tarafından

Muhtemelen bir fabrikada isci olarak canlısın ev almaya calısdıkdan sonra emekliliğini ne kadar kaldı dayan be gulum derdim kendime.....

Her emek bir nimet aslında ne olursa olsun insan kendi için çabalamalı

+2 oy
önce (151 puan) tarafından

Evlenmeseydim atanır yüksek lisansı bitirirdim  Atanincada her tatilde bı yeri gezerdim

+1 oy
önce (18,322 puan) tarafından

Arkadaşlarımla yurtdışı hayalimiz vardı onlar gitti 2 yıldır yurtdışında iş yeride açtılar 5 kızdık bu kararı verdiğimizde ben evlendim onlar hayatını yaşıyor 😭😭 evli olmasam yanlarında olurdum muhtemelen 

Aşkı seçmişsin sende😂

Bize başka seçenek bırakmadılar.okusaydım kesinlikle evlenemzdim erken yaşta

önce (18,322 puan) tarafından

Aşko meslegin de olsa okusan da nasipse evleniyorsun ama isterdim şimdi arkadaşlarimla olmayı koca koca tarafıyla ugrasmaktansa 😁

+1 oy
önce (1,677 puan) tarafından

Evlenmeseydim şu anda nerede kiminleydim bilmiyorum 😂 orda sabah şurda gece hayatım vardı eminim ama böylesi daha iyi oldu tabi oğlum büyüyünce eşimle nerede sabah orada akşam yapacağım inşallah 😂

Yoo ben kesinlikle evlenmezdim.en güzel yaşlarımda kaynana dırdırı görcümce zorbalığı kayınbaba kaprislerine maruz kaldım.yaşıtlarım üni okurken ben bebek tedavisi istemediğim halde görüyordum.şimdiki aklım olsa 35 ten önce evlrnmezdim.

önce (1,677 puan) tarafından

Yaşanılan hayatlar tabi düşünceleri etkiliyor 

+1 oy
önce (3,514 puan) tarafından

Eğer evlenmeseydim doya doya aşk yaşamak isterdim. Bizde evlilik aşkın o büyüsünü aldı götürdü 😔

Evliliğin getirdiği sorumluluklar hayat telaşı sarıyor insanı.hangimiz ilk günkü gibiyizki.

+1 oy
önce (10,264 puan) tarafından

Evlenmeseydim okurdum ve annemin en büyük destekçisi olurdum

+1 oy
önce (26,003 puan) tarafından

Okuyup psikolog olurdum.

+1 oy
önce (1,314 puan) tarafından

Ayy gene evlenmek isterdim kız babamın evinden daha rahat kocamın yanı 😁😁babam çok tutucu bir adam boğuyor bazen 😁

0 oy
önce (6,566 puan) tarafından

Ben mağazada yetkiliydim en popüler donemimde bir anda evlendim direk ev hanimligina geçtim. Bazen keşke diyorum ama yinede Elhamdülillah . Eğer evlenmeseydim bayağı ilerler hayatım çok farklı olabilirdi diye düşünüyorum . Ama dediğim gibi yinede Elhamdülillah 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 317 göst.
27 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ben (352 puan) tarafından soruldu
+2 oy
41 cevap 2,504 göst.
+4 oy
32 cevap 794 göst.
+2 oy
30 cevap 475 göst.
13 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Bencee (479 puan) tarafından soruldu

Kategoriler