+1 oy
102 göst.
Diğer kategorisinde (27 puan) tarafından

Kızlar benim aileme yakınım sık sık gelirim babam benim kizlarima iyi davranmaz. Ama kız kardeşim yılda iki kere  gelir ona bilmezler neler yapsınlar Ankara'ya görmeye gitti babam bir milyar vermiş elbise almış kızına almış. Banada geliyor ben eşit davranırım bilmem ne  ben boşanma aşamasındayım boşanmayı düşünüyordum bir şans daha verecem eşime geldim üç haftadır burdayım ilk gün bez parası verdiler  odur.  Vermek zorunda değiller gel bakarız dediler.Daha elini birseye atmadılar ben boşanmayı düşündüğüm. Adamın cocuklarima aldiklariyla idare ediyorum. Kardeşimin ki tavanı yiksa yıksın diyor babam barışma yanımda biz varız sana bakarız diyen babam kızım birşey bile yapmazsa bağırıyor

1 cevap

0 oy
(1,287 puan) tarafından

Yo ne demek maddi olarak bişey yapmak zorunda değiller falan yok öyle bişey el değil gel bakarız diyolarsa bide bakıcaklar tabiki maddi olarakta yabancıdan çocuğuna bişey alsınlar istemiyorsunuz ne gerkları kalıcak sokaktaki insandan daha ben bu düşünceye karşıyım şimdi ilerde kızın böyle bi durumda olsa sen maddi olarak yardım etmek zorunluluğim yokki mi diyeceksin, Allah yardımcın olsun eşinden boşanma aşamasındaysan orda huzurun yoktu demekki maalesef burdada olacak gibi durmuyor çocuğu annene bırakıp çalışsan akşama kadar kim bilir nasıl kızıp bağırırlar sende yoksun sussan çocuğuna haksızlık konuşsan kavga edersin dışarda kalırsın Allah vicdan versin ne diyim eşinle barışma ihtimalini artık geçti gibi bir durum yoksa tekrar bir düşünsenmi acaba 

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 322 göst.
0 oy
8 cevap 289 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 336 göst.
26 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Syma (941 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,329 soru