10 gün annemlerde kaldık kızımla pazartesi günü eşim geldi özür diledi konuştuk ettik o lafları sinirden kavga anında söylediğini pişman olduğunu söyledi evimize geldik. Maşallah diyelim kızlar gerçekten pişman çünkü bana daha anlayışlı ve sevgi dolu. Saçlarımı öpüyor saçlarımla oynuyor. Mutluyum rabbim kimsenin yuvasını bozmasın.
Bidaha kocanın bi taraflarını kaldırma,alttan al ağır ol. Her dediğine he deme. Biraz olgunlaştığını onsuz da olabileceğini göster ona. Yelkenleri hemen suya indirme.tabi adamı da itme yani.
Tamam canım. Gözü korkmuş öyle görünüyor bizi kaybetmekten korkuyor.
Sen yine ağırdan al.Nerde nasil konuştuğunu bilsin bundan sonra.Bu arada çok mutlu oldum barışmanıza.
Olur canım çok sagol ❤️
bencede birden kendini salma sen . soyledigi seyler yenilir yutulur degil her kavgada soyleyip yollayip geri almaya gelir aliskanlik eder anasina gonder geri al gonder geri al durumu
Haklısınız kızlar umarım eskiye dönmez ben ağırdan alıyorum zaten o adım atıyor artık
Amin cnm Rabbım yuvanıxa huzur versin inşallah
Amin çok sağol canım
inşallah bir daha benzer sorunları yaşamazsınız.
İnşallah yaşamayız canım. Nazar değmesin güzel davranıyor seviyor öküzcük
Maşallah diyim
Sen kimseye bakma çekirdek ailele mutlu olmaya çalış emin ol kimse güllük gülüstanlik değil bı şekilde yuva bozulmasin diye idare ediyoruz sevindim senin adına ❤️
Çok sağol canım benim. İlk defa ayrı kaldık birde evde tek kalınca hatasını anlamış sanırım maşallah diyelim güzel davranıyor
Daim olsun inşallah canım ❤️
Amin çiçeğim ❤️
Aminnn CNN Rabbim bozmazsn
Amin canım 🥰
İnşallah Gerçekten öyledir inşallah ilk zamanlarda size rol yapmıyordur ama sen yine de çok yüz verme bırak o çabalasın
Tamam canım bakalım yine eskiye dönmez umarım korkar bence yine gideriz diye
İşte o Korku Hep onun üzerinde kalmalı Sen onunla fazla ilgilenme Bırak o ilgilensin
1,491,822 soru
24,377,204 cevap
348,411 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın