0 oy
600 göst.
Diğer kategorisinde (728 puan) tarafından

Tütün Yapmaya başladım ama sonu pek parlak değil sabahtan beri 200 adet ancak sarabildim 5 liralık yani düğün filan olsada gitsem dua edin kızlar karşımda düğün salonu var bazı kınalarda sadece kadın garson istiyorlar çıkarsa adam beni arayacak hem eve yakın herşeyi araştırıyorum ama bişey çıkmıyor neye elimi atsam kuruyor artık :'(

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Rabbim emeğin karşılığını fazlasıyla versin inşallah bol kazançlar canım
(728 puan) tarafından
Sağol kuzum insallah
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ney sardin tütün mü sardın canım 
(728 puan) tarafından
Evet canım Manuel elimde sardım ama çok zor belim ağrıdı
+1 oy
(4,098 puan) tarafından
Tutun mü bende yapyodum cnm bi kac ay once cok zor ya ev mahvolyor sirtin cok agryor bazen düzgn gelmyor ne bilim zor iş bide iki kücük kizimda vardi baya zorlandm biraktim
(728 puan) tarafından
Zor canım valla allah yardımcımız olsun
(4,098 puan) tarafından
Aynen cnm parasida az yani deymiyor
+1 oy
(3,757 puan) tarafından

Rabbim yardimcin olsun bacım:( bende bisiler yapmak çok istiorm destek olmak eve ama hiç çevre yok kimse yok :( hastayim ve 1yasinda kızımı kimseye brkp emanet edemem ki zaten ole biri de yok :( hani diorm evde bisiler yapayım ama ne yapacm blmiorm hani böyle nikah şekeri sarma takma vs işler olsa keşke parası az ama olsn

(728 puan) tarafından
Sağol kuzum ❤️kaç gündür araştırıyorum yok gerçekten ihtiyaç varya çıkmaz en son çare işe girip çalışacağım ama bebeğimede kıyamıyorum değmeğin iki ucu b ok derlerya aynen öyle.... Allah herkesin yardımcısı olsun canım sen nasıl oldun daha iyi misin
(3,757 puan) tarafından
Yok bacım bi iyi bi kötüyüm:( bende çalışmak isterdm ama işde saha kendime gelemedm toplayamdm bide kızımı bırakacak kimsem yok:(

Beni merak etmen beni mutlu etti saol canim
+1 oy
tarafından
Bim e basvurdunjz mu sormasi ayip ama yasiniz kac acaba eger cok buyuk değilseniz bim e basvurabilirsiniz 
tarafından
Bence part time de bakmayin bebeginiz varsa cunku cocuk icin sorun olabilir bu sefer o sizden yana ilgisiz eksik buyuyecek
(728 puan) tarafından
Çevrem var canım ama ben satış yapamam daha önce girişimim oldu kimse aldıklarını ödemedi bende isteyemedim hep cebimden verdim
tarafından
Yaaa anladim acaba size nasil bi is onerebilirim ki ya bim de part time da calismam sistemi var size agir gelmeyecekse zaten parasida gercekten iyi su zamana gore full calisam biri ortalama 3500 yakin aliyor part olan da en az 1500...2000 e yakin alabilir
(728 puan) tarafından
Aa çok iyi canım yarın ben bir gidip görüşeyim en azından part time denerim allah razı olsun canım ❤️❤️
tarafından
Umarim yardimci olabilmisimdir ve inAlah is bulabilirsiniz ve her is ilani var diyen yerede gitmemenizo tavsiye ederim cunku bazi insanlar kotu niyetli olabilir baya is tecrübem oldu cok sukur kotusune denk gelmedim ama arkadas ortamindan duymuslugum var hersey gönlünuzce olsun insAllah ☺
+1 oy
(163,286 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun
+1 oy
tarafından
Sigara işi cidden zor ya elin pratik olucak. Benim arkadasim yapiyodu ama makine gbiydi kiz resmen gunde 5 kutu sardigi bile oluyodu. Bende denedim yapamadim bi de kokusu cok rahatsiz edici
(728 puan) tarafından
Zor canım evet çocuklu insanların yapabileceği birşey değil benimde elim hızlıdır ama makina sürekli doluyor yarısını patlatıyor çoğu çöpe gitti beyaz filtrelerin sardığımdan bende içiyorum derken baktım hiç bir iş yapamamışım :((
+1 oy
(1,121 puan) tarafından
Ayy canim benim kayinvalidem yapiyordu o isi ne evi temiz kaliyor ne kendisinden eser kaliyor cok yorucu bi is. Emeğinin karşılığını da vermiyolar. Allah yardimcin olsun 
+1 oy
tarafından
Farmasi denedin mi canım çevren var mı üye yapabilecek ya da satış yapabileceğin ben bu hafta 200 tl kazandım annemle kayinvalidem herkese söylüyorlar bir dünya sipariş aldım bi de bi kaç üye yaptım iyi gidiyorum çok şükür katıldığım ekipte çok yardımcı oluyor sağolsunlar 
0 oy
(3,272 puan) tarafından
Ne sariyosun canim 
(728 puan) tarafından
Tütün canım
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah canım 
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Sabır cnm buda senin imtihanın hepimiz sınavdan geçiyoruz rabbim bu çabanın mükâfatını vericektir yeter ki isyan etme 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,465,976 soru

24,024,175 cevap

328,359 kullanıcı

...