0 oy
1,065 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Kızıma dogum günü yapmak isgigorh. Esim 2 kiz kardeşim konuşmadığı için gelemezler diyor  bende öyle saçmalık mi olur dedim. Kesinlikle esim ikna olmadi herşeyi sundum. Kardeşlerimde özür dilemezler. Onun ailesi memlekette bi gorumcem var o gelince nasil davranmalıyım.  Ailesinin bi suçu yok gorumcem sürat asicam bize gelince umursamixam :( Arada kaldım of Allahim ya

19 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Senden de bu beklenirdi kardeslerinle bı sorun olmus ki eşin cephe aliyo gorumcen sana naptı da kadına sürat asicaksin :D degisiksin

(3,249 puan) tarafından
Arti verdim :D
-Reklam-
0 oy
(134,287 puan) tarafından
Gorumcenin sucu nede ona surat yapicanki 
tarafından
Kardeşi böyle yaptığı icin
(134,287 puan) tarafından
Kurunun yanindaki yasmi diyosun kiz sacmalama kadinin sucu ne yaa
0 oy
(588 puan) tarafından
Görümcene neden surat ascaksın ki
tarafından
Hıncını ondan alacam esim madem benim kardeşlerimi istemiyo
(588 puan) tarafından
Onun ne suçu var eşine surat as görümcenin ne suçu var yanlış düşünüyosun bence
tarafından
Ama kardeşlerin ve eşin arasında sorun olmuş ki istemiyor sen şimdi durup dururken yaparsan hakliyken haksız duruma düşersin
0 oy
(3,618 puan) tarafından
Gorumcene nie sürat asion anlamadm
tarafından
Esim benim kardeşlerimi istemiyor benfe onunkini istemicem
(3,618 puan) tarafından
Sacma yanlisa yanlisla cvp veriosun gorumcenin ne sucu var bu durumda
tarafından
Benim kardeşlerin sucu ne o amana
(3,618 puan) tarafından
Ee onlar eşinle küsmüş ya bu durumda kardeslerjn ozir dinlemeli sonucta esin onlardan buyuk
0 oy
(12,269 puan) tarafından
Nasıl istersen öyle davran ama kötü davranma  tabiî 
0 oy
tarafından
Bizimde esim ve ailesiyle benim ailem küs. Sirf bu yuzden yapmayo düşünmüyorum dogum günü
tarafından
Hiç sorma ya insanin heves kalmıyor
tarafından
Ama bnm balima yazık ya yap kiz  kârı koca kendi aranızda küçük bi kutlama en azından kızına hatıra kalsın bnm balım mahrum kalmasın ☺️❣
tarafından
Fotograf cekimi yapicm canim. Bi de oyle 3umuz bi pasta keseriz iste :)
0 oy
tarafından
Biraz ozel olacak ama esinizle kiz kardeslerinizin konusmama sebebi nedir acaba yani daha dogrusu soyle sorayim esinize karsi bir hatalari mi oldu yoksa esiniz keyfi mi konuşmuyor ayrica onun ailesinden kimse sizinle kotu degilse bence hic kotude yapmayin cunku bir kere kotu olurlarsa musallat olmus gibi birakmiyorlar surekli esinle arani bozmak icin ugrasirlar
tarafından
Ben esimle tartıştım annem geldi sonra kardeşlerim eşimi Instgramdan silmiş ve numarası nida o da kızdı 8 aydır konuşmuyor
tarafından
Esim bana yapılan terbiyesizliği unutmam diyo anlicaginiz
tarafından
Yaa onlarda bence iyi yapmamislar :)) misal ben esimle ne kadar tartisirsam tartisayim veya diyelim ki ailemden herhangi biriyle bir münazarada bulunda dahi herkes olaya kisisel bakiyor kimse kimseyle arasini bozmuyor ama tabi ailenin tümünü alakadar eden bir durum soz konusuysa kardeslerin o zaman hakli olabilir ama su gorumce konusunda eger size iyiyse aranizi bozmanizi tavsiye etmem :)) esinizlede kiz kardesleriniz olsa dahi inatlasmayin malum artik evlisiniz sizin aranizda acilmasin !
0 oy
tarafından
Onlar gelmiyorsa oda gelmesin sende ya hiç kimseyi çağırma o zaman ne onları ne de onları kârı koca bide bebeğin olsun 
tarafından
Ben ilk dogum günü bide tasinicam o yüzden heves var
tarafından
Sen bilirsin ben olsam öyle derdim ne onlar ne de onlar
0 oy
(5 puan) tarafından
Bazen gelinler ne fena kusura bakmayin ama senin ondan ne kalir yanin varki ozamn sizimde geliliniz size oyle davtansa hosmu olur hemde dogum gununde ozman onuda hic cagirma pasta alin evinizde kendiniz kesin bu kadar basit
tarafından
Pasta ole alakası yok ama esim kardeşlerimle konuşmuyor ben niye konuşayım ki ablasiyla
(5 puan) tarafından
Ama onlarin arasinda olay olmuş sizin olmamış bundurumu esinize inat yapıyorsunuz ama hicde anlamaz daha da kotu olur araniz
(5 puan) tarafından
Birde aileleri miz kavgaya cok karosmiyacak kötü olan onlar oluyor siz yine berabersiniz sonucta
0 oy
tarafından
Evet senın konuyu bılıyorum ama gorumcene neden surat asıosun cnm senın kardeşlerin hatalı değilmiydi özür dılesınler sonuçta ıkınızın evı ama ıstemıyorsa yapabılecegın pek bişey yok huzursuz olmaktan başka bi evde onlarla yap bıde annenlerde kardeslerınle
tarafından
Dilemiyorlar işte amaa
tarafından
Dinlemıyorlarsa senıde huzursuz etmesınler sende kardeşlerın için huzursuzluk çıkarma sen açık açık ben evde parti yapıyorum eşimde benımle konusanlar gelsin sadece dedı de senıde arada bırakmasın düşünme yap partını çoçugun onemlı sadece. Eşinde abartmış aöa erkek mılletı işte ne desek boş
0 oy
tarafından
Gorumcene neden soğuk davranacak canım anlamadim orayı 
tarafından
Esim madem benim kardeşlerimi isyemiyor
0 oy
(3,078 puan) tarafından
Yargısız infaz yapma bence canım 
tarafından
Esim kavga ediyor sürekli onun ailesi çeksin cezasını
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Yani o kardesinle konsmyor ve gelmesini istemiyor die sende görmcenden cikartcan acisini ama yanls yapyosn sonucta kadinin bi sucu yok esinle aranda olan bisey
tarafından
Evet ama esim kardeşlerim le konuşmuyor madem bede onun ailesini takmam yalan .j
(4,103 puan) tarafından
:))) ama olan yine sana olur cnm benim ailemle esimde knsmyor ama hic karstrmam olaylara zaten dogum günüde yapsam ailem cok uzakta oldugu icin gelemzler bence sende esinle halet sorunu baskasindan acisini cikarma derim:)
0 oy
(249 puan) tarafından
Senin yaptığını kocam benim aileme yapıyor. Kendi ailesi bana kotu davraniyor oda hic bir sorun yokken benim aileme cephe alıyor ilginç 
0 oy
tarafından

Valla kusura bakmada yorumlarini okudum suc kardeslerinde kari koca tartisiyosunuz onlara ne oluyo ve esini instgramdan siliyolar numarayida buna kimsenin karsima hakki yok siz baristiniz onlar kotu oldu kardeslerinjn gelip ozur dilemesi lazim ;)gorumceninde hic bi sucu yok suc kardeslerinde sen suan kardesleri ni savunuyosun

0 oy
tarafından
kardeşlerinle esinin sorunundan gprumcene ne hic yapma doğum günü 
0 oy
(1,422 puan) tarafından
Aralarında ciddi bsy oldu demkk ki eşin bu kadr inat ettiğine göre ama bence gorumcene kötü davranma kadının bı sucubyok ki bı o var diyosn onu da uzaklaştırma bari yaninizdan ben olsam kimsyei cagrmam eşim bebeğim keserim pasta yeter 
0 oy
(79 puan) tarafından
Görümcene  neden öyle yapiyosun onun bi suçu yok ki mantıksız kardeşlerinin gelmesini istemiyosa sende annenlere gidince yap yani illa evine gelmesi şart mı eşinle kavga ettiğine değecek mi
0 oy
(1,851 puan) tarafından

Linç edilmek istemiyosan burayi terk et :D:devil:kadinin ne suçu var ayip demekki senin kardeslerinde kocana birsey yapmis ki adam istemiyo 

İlgili bir soru bulunamadı

410,439 soru

12,344,954 cevap

39,982 kullanıcı

Kategoriler

...