+1 oy
239 göst.
İnternet & Teknoloji kategorisinde tarafından
düzenlendi

Y hijjİlk dogumumu şehir de yaptım. Corona vardı. Kimseyi almadılar çocuk doğurmak için girdiğim odaya. Ama doğumdan sonra bir kişi aldılar yanima. İkinci ye hamileyim. Çocuk doğmadan önce,, doğum esnasında değil. Yani sancilandigmiz dönemde birini aliyorlarmi iceriye

3 Cevaplar

+1 oy
(30,403 puan) tarafından

Etlik şehir hastanesi aliyor 

tarafından

Doğumdan önceki sancı vaktinde değilmiii. Birde normal doğum diye degilmi 

(30,403 puan) tarafından

İkisindede normal dogumsa sanci surecinde yanina aliyorlar sezeryanda da ameliyata girene kadar

(30,403 puan) tarafından

Bilknette izin vermiyorlar sanci surecine 

Etlikte harakete pilates suda doğum veya dus alma yerleri var refakatcin yardimci oluyor

Ama bildiğim kadariyla sanci surecinde bayan aliyorlar sonrasi serviste esini aliyor diye biliyorum 

tarafından

Etlike gitmeyi düşünmüyorum. Bilkent bana artık tanıdık geliyor. Tecrübem orda var diye. 

Aşağıdaki arkadaşta alıyorlar yazmış ama cinsiyet farkında mı koyuyorlar ofya. Kimsem yoksa ne olcak eşimden baska

-Reklam-
+1 oy
(3,667 puan) tarafından

Ben iki yıl önce bilkent şehir Hastanesi'nde doğum yaptım 

Doğumdan önce tek kişilik bir odaya alındım eşim yanımdaydı sonra bianda durumum kötüleşti ve riskli gebelik bölümüne alındım orda refakatçi almadılar doğum yaptım odaya aldılar sonra refakatçi geldi yanıma 

tarafından
düzenlendi

Geçmiş olsun bende orayi düşünüyordum. Sancı çekerken yürümek isterim hareket etmek isterim eşimde yanımda olsun isterim. O sebeple sordum bende. Peki eğer riskli gebelik bölümüne gitmeseydiniz, doğum anında eşiniz yanınızda bulunmasına da izn verirlermiydi sizce

(3,667 puan) tarafından

Evet evet zaten orda izin vermişlerdi arkadaşım da orda doğum yaptı eşi yanındaydı sadece muayene sırasında kapının önüne çıkın diyordu 

Ben suni sancıyla doğum yaptığım için kalkmama izin vermediler sürekli nst bağlıydı yatıyordum bide riskli olunca hiç izin vermediler tabi iki yıl oldu şimdi nasıldır bilmiyorum 

tarafından

Bana da suni sancı vermişlerdi. Neye göre direk suni sancı veriyorlar bilmiyorum. Birdahaki ne suni istemem kolay kolay saniyorum

(3,667 puan) tarafından

Benimki 41 haftalık oldu sancı açılma falan hiç birşey yoktu 41 i geçerse artık riske girer doğumu başlatmak zorundayız dediler o yüzden suni sancı aldım 

tarafından

Anladım cnm. 

0 oy
(6,096 puan) tarafından

Etlikte 1 kişi alıyorlar 

Kadın olacak dediler bana 

tarafından

Kadın yoksa canım. 

(6,096 puan) tarafından

Onu bilmiyorum canım 

Benim ikinci kızım orda oldu eşim yanimdaydi hemşire bayan gelsin dedi 

Neymiş diğer hastalar sancı çekiyormuş üzenrleri ciplakmis