Belediyeler sokaktaki hayvanları toplayınca öldürüyolar uyutuyolar falan diyorlar gerçek mi bu
Maalesef ki gerçekk barınaklar çok kötü
Başka mahalleye saliyorlar . Bizim mahalleye her ay değişik köpekkler geliyor
Malesef ki. Aile evinde kasaba sayılacak bir mecrada oturuyordum belediye her hafta düzenli topladığı sokak hayvanlarını buraya saliyordu. Hayvancılık yaygın kasabada. Kedi köpek vs çok fazla o yüzden. İki kasaba aramızda bir boşluk bölge var fabrikalar var. Bir insanın orada yürümesi imkansız. 5-10 lu sayılamayacak kadar köpek grupları var ve açlar. Düzenli besleme yapılıyor kasabalilarca Allah'tan. Bizde aylık mama veriyorduk. Ama belediye topluyorum diye hayvanlara eziyetten başka birşey yapmıyor. Güzel bakılan çok nadir barınaklar var. Hayvan hastaneleri bile bir çok bölgede işlevsiz, hizmet veremiyor.
Öldürüyolar mi yoksa başka bı yere mi bırakıyorlar anlamadım
İkisi de, bazen birakiyolar ki bu bile çok kötü onlar için. İnsanların olmadığı ya da koyluk vs yerlere atıyorlar bazen de uyutuyorlar. Yani neye şaşırdınız ki bu kadar. Hiç sosyal medya falan kullanmıyor musunuz. Defalarca bunların rezil haberleri çıktı malesef
Sağlıklı köpekleri sanıyorlar hasta olanları el altından öldürüyorlar birkere barınağa gittim ağlaya ağlaya ciktim biraz gizli yerlerini gördüm hayvanların acınacak hallerini çok kotuydu
1,490,047 soru
24,352,678 cevap
346,554 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın