0 oy
723 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,676 puan) tarafından

Kızım 9 aylık olacak 10 gün sonra. Ara ara kıyafetlerine bakarım zaman ne çabuk geçmiş diye. Kıyafetlerine bakınca tekrar bebeğim olsun istiyorum. Sonra kendine gel Gizem diyorum ikisine bir bakamazsın yetişemezsin diyorum. Eşimle bebek düşünmüyoruz zaten 3-4 yıl sonra diye plan yaptık

Kızım çocuklar ile konuşmaya çalışıyor camdan. Gurbette gelin gittim hiç arkadaşım yok. İkimiz birbirimize arkadaşlık yapıyoruz. Bazen bu düşünce de beni üzüyor. Size de böyle şeyler oluyor mu? 

23 Cevaplar

0 oy
(6,654 puan) tarafından

Beni yanlış anlamayın ama önce eşiniz ile sorunları çözmeniz gerekmiyor mu? Eşiniz ilgisiz bir adam yazık değil mi o çocuklara?

-Reklam-
0 oy
(2,818 puan) tarafından

Bunu önce kendin için yapma bence, şiddetin uzlasinin olmadığı sorunlu bir evlilikte ilk bebeğin bile küçükken önce kendini düşün. Olan sana ve çocuklarına olacak çünkü. Sorma bu hayatı zindan ettim diye kendi kendini üzmen riski var yolun sonunda. 

0 oy
(15,358 puan) tarafından

On ayliktı kızım oğluma hamile kaldım

Çok istedim zaten oğlum da olsun şükür nasip oldu 

Oğlum koliktı başta zordu şimdı de hiç yerinde durmaz ama bi sarılıyor bi öpüyor beni 

Ablası olmadan durmaz kızımda oyle hemen sorar beraber yemek yerler oynarlar beraber uyuyorlar bu ara gece ne zaman gitsem birç yatağını bırakıp öburunun yanına geçmiş oluyor 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 96 göst.
0 oy
19 cevap 538 göst.
0 oy
14 cevap 234 göst.
20 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Bhf06 (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.

Kategoriler

1,496,293 soru