Kızlar ben 5 aylık hamileyim. Hamile soru sorma yerinin şifresini unuttuğum için burdan yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın . Aşırı derece bu aralar kokoreç yiyesim var . Ankara'da Atatürk orman çiftliği var orda yapılıyor . Yasak oldugunuda biliyorm ama sanki burnuma kokuyormus gibi bir koku geliyor. Bu aya kadar biseye böyle canım çektiğini görmemiştim. Yesem bir kerecikten bişey olur mu acaba ? Biliyorum sakatat yemek yasak ama çokta yiyesim var . Ne yapsam sizce?
Benim de hamileliğimde canım aşırı derecede sosisli çekmişti ama yasak olduğu için tuttum kendimi. Doğurduktan sonra yedim. Bence hiç riske atma.
Neden yasak ki zararı ne olabilir
Güvenli temiz bir yerden yersen hiç bir şey olmaz yiyebilirsin afiyet olsun,bende çok severim demişti doktorum 😁
hatta daha yeniydi 2 3 aylık .sadece midye yeme dedi onuda zaten tadını bilmem yemem.ye kız ben yedim hep şükür 🤪
Ya hamile olmadığım zamanlar gittiğim bir yer güzelde yapıyorlar. Servisleri bile temiz . Doktorumun numarası olsa vallahi arayıp soracağım ama devlet hastanesi olduğu için soramiyorm 😀😀
Yiyebilirsin ben sormuştum işte dahada hamileyim geçenlerde yedim.sonlara yaklaştık biz . sağlıkla vaktinde al kucağına sende ❤️
Paketli pişik baharatlı almıştık marketten.inu tekrar güzelce pişirdim dokunmadı şükür
Ben yemedim canım Allah korusun Bi kere acı yedim ama kabardı heryerim bazı yerleri :)
Ya aman aman Allah göstermesin . Doğru bunda da çok baharat oluyor
temiz olduğundan emin olduğun yerde ye.
Temiz bir yer var hamile olmadan önce de ordan yiyorduk şimdi de ordan yiyorum canım hiç bir şeyden kismadim vallahi sadece abartmadan yiyorum her şeyden
Aynen canım bende ordan yiyordum çok güzel ve özenli servisleri bile oluyor . Bir yandan nefsimi körleyim diyorm. Bir yerden de sık azicik dışını doğumdan sonra doya doya ye diyor. Şaştım kaldım . Öylede çok yemek yemeyi seven biride değilim ama nasıl birşeyse şu hamilelik adamın beynine beynine isliyor vallaha 😀😀
Kokoreçe aşırı bayılan biri olarak temiz yapilabilecegine inanmiyorum. Hic tavsiye etmem.
Yaa doğru söylüyorsun aynen ah şu nefis ne kötü bişey 😀😀
5 aylık hamileyken aynı anda 2 tam ekmek kokoreç yedim sakatat yasak değil sadece sınırlı ve dikkatli yenilmesi gerekiyor
Yaa hay maşallah vallahi kanıma girme yerim bende 2 tam ekmek. Hem su 5 ay içinde vallaha çok sağlıklı besleniyorn dikkat ediyorum . Sigara iciyordm öğrenir öğrenmez bıraktım düşün yani .
İyi pişmiş olması şartıyla nefsinizi köreltecek kadar yiyebilirsiniz kendinizi kısıtlamayın önemli olan dozudur ben kokoreci yerken rica ettim benim için iyi pişirip özel hazırladılar
Sakatat bildiğin üzere yasak bi kereden bişi olmaz deyip tavuk ciğeri yemiştim ve baya lekelenmem olmuştu
Ay ay Allah korusun . Sizide Allah korumuş.
Doktor bana sakatat işlenmiş et yeme ama canın aşırı çok isterse iyice pişmiş olsun temiz olduğundan emin ol abartmadan ye demişti
Ya gideceğim yerin servisi falan da temiz aslında
Ben yedim canım oğlumda çok şükür birşey olmadı ama benim yediğim temiz yerdi güvenilirdi çok aşırı kaçmadıkça temiz yerden yiyebilirsin
Benim toksoplazma bağışıklığım vardı yine de çok yeme demişti doktor. Sakatat, dip balığı, kokoreç yeme dedi. Şöyle yapabilirsin, kokoreç ekmeğinin içine mini minicik nefsini köreltecek kadar kokoreç koysunlar kalan kısmı soğan falan. Koklaya koklaya yersin 😄
Ben her türlü sakatatı yemiştim doktor abartmadan yiyebilirsin demişti temiz güvenilir olan yerden yiyebilirsin
Ye gitsin ne varsa yedim.mideya harici😂
1,490,795 soru
24,363,470 cevap
347,310 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın