Kızlar bu koca tabak neye yarıyor 😂nerede kullanmam gerekiyor.
Tepsi niyetine kullanabilirsin yada kalabalık misafirin olduğunda masaya ortaya almak için de güzel ama ben görür görmez aklıma karışık kızartma koyma Fikri geldi 😅
Himm biz biraz kalabalık olduğumuz için bana ideal gelmişti 😃
Bana pek kalabalık misafir gelmiyor ama ailem geldiğinde çiğ köfte koyabilirim aslında bi arkadaş yazmış mantıklı geldi 😃
Evet o tarz fikirler için çok güzel mutlu günler de güzel misafirlerin olsun kuzum ☺️
dogum gunlerinde boregi pohacagi kurabiyeyi dizersin🤣aklima o geldi :) .
Zeze teşekkür ederim canım😊
Casperiye evet öyle de olur 😃
Misafirler geldiği zaman içine kurabiye börek pasta bu şekilde kullanabilirsin canım
Misafir dışında kullanılmaz sanırım kalabalık olacakki kullanılsın 😂aşırı büyük
Yok mesela canım sarma yaparsanız kendinize bu tabağın üstünde ters te cevirebilirsin hahaha herşey misafirlere mi özel olacak
😃her şeyi misafire düşünüyoruz
Büyük ya ondan öyle dedim. Yapacağım bi gün öyle inşallah 😊
Züccaciyelerde çok güzel kapaklar oluyor plastik yada cam onlardan alıp fanus niyetine kullanabilirsiniz. Misafir gelince yemek sunumu yapabilirsiniz pilav koyup üzerine tavuk döşeyebilirsiniz vs kek pasta sunumunda falan çok güzel kullanışlı oluyor
Aynen tavuk vs için kullanırım kalabalık misafirlikte. Başka türlü kullanılmaz sanırım
Pasta kurabiye servisi yapabilirsin, meyve tabağı olarak kullanabilirsin, kalabalik misafirin gelirse sofra ortasına salata tabağı olarak kullanabilirsin, et tavuk yine sofra ortasına koyabilirsin. Kullanmak istemiyorsan yapay çiçeklerle sıcak silikonla yemek masası süsü yapabilirsin . Yaparsın da yaparsın sana kalmış 🤣🤣🤣
Aaa bak iyi fikir çiçeklerle süs yapmak 😃
Çiğ köfte mercimek köftesi tarzı sunumlar yapabilirsin altına marul üstüne köfteler 🤣
Çok iyi fikir vallahi bak hiç aklıma gelmemişti 😃
Bende de var çünkü bu kadar büyük daha derin 🤣 öyle kullanıyorum ben
Aslında buda derin 😃
Sunumluk olarak kullanılabilir yada masa varsa masaya koyabilirsin süs niyetine
Masam var içine çiçek vs güzel dururmuş aslında 😊
Meyve konulabilir
Kalabalık misafire olur ama öyle pek kalabalık misafirim de gelmiyor neden almışım şu koca şeyi onu da bilmiyorum 😃
Günlük kullanıma da uygun
Yok canım hem baya büyük hemde ağır ya
Büyük bı pasta konulabilir . Doğum günlerinde kalabalıkta pogaca , çiğköfte konulur . Yemek olarak karışık dolma sarma yanyana konulur . Maklube pilav tarzı yemekler konuluyor büyük tepsilerde onun niyetine .tüm tavuk konulup pilav kenrlarina konulur herşeye faydası olur yani ☺️
Pastayı bozabilir canım fotoda görünmüyor ama derin 😊
Düz sandim☺️
Mercimek köftesi sıkıyorum mesela ben ya da bir tarafına börek bir tarafına poğaça dizip koyuyorum kızları çağırdığımda
Bende öyle kullanırım yıllardır duruyor ne için kullanırım kaldı diyordum 😃
Anca kalabalık ile yenecek şeyler konuyor zaten canım
Benim byle var ama yuvarlak değil byle yaprak desenli içine pilav bulgur makarna kouyorim eşimle yiyoruz başka tabak kirlenmemis oluyor
Canım fotoda ufak duruyor galiba baya büyük ve ağır
Kısır için :)
Bundan sonra kısır, mercimek köftesi ve çiğ köfte tepsisi 😃
Ben olsam sarma biber dolması patlıcan dolması koyardım 🤣 canım çekti simdi
Ne alaka la 😆😆😆😆😆😆😆
Bu a koyacağım sarmayla bi ordu doyar kız 😂foto da ufak görünüyor
Ne bilim yaa canım sarma dolma çekti 🤣
Çokmu büyük acaba ortaya poğaça filan koyulur bununlan😊
Çok büyük valla 😃
Bazlama pide falan yapincs koyabilirsin belki de dekoratif biseydir tabsk degildir
Şimdiye kadar Gül kurusu koyup bırakmıştım dekoratif olabilir
Ben direk evden atmıştım hiç hoşlanmıyorum su kaselerden ya ihtiyaç birine ver ya da at gitsin
Yok bundan sonra marul koyar üzerine de çiğ köfte vs koyarım güzel olur 😃
Benimde böyle büyük var pizza veya hamsi yaptığımda değerlendiriyorum çok iyi oluyor
Düz değil aslında canım baya derin
tepsi güzel oluyor ama cam agir oluyor bide çayları doldurunca hepten tasinmiyo meyve koyabilirsin
Yok canım çay olmaz derin zaten fotoda görünmüyor baya da büyük günlük meyveye de ağır ve büyük kalır
masa üstüne dekor olur icine biseyler koyarsin
Gül kurusu koymuştum ama saçma geliyordu. İçine çiçekle deneyebilirim
kışın elma portakal mandalina koyarsin
Evet oda olur. Kışın doldururum
Ben yaş pasta yapınca koyuyorum büyük olduğu için güzel oluyor
İçi derin canım pastayı bozar ama
Çiğ köfte poğaça gibi şeyler koyabilirsin canım
Evet öyle yapacağım ablacım ♥️sen nasılsın
İyiym canım sağol
Bugun büyük kavuşma var 2 aydır zeynep ten uzaktım gelecek bir iki satte uyku tutmadı bu gece beni
Sen nasılsın cocuklar nasıl
Yaa hadi gözün aydın abla oda iyi bir tatil yapmıştır 😊
İyiyiz elhamdülillah ♥️
Evet baya gezdi hanımefendi
Allah iyilik versin canım
meyve tabağı diye geçiyor doğru gördüysen bende de var ben meyve hazırlıyorum ortaya genelde
O kadar büyük ki meyveye olmaz gibi 😃 fotoda ufak görünüyor sanırım
Canım benimki de büyük tahmin ediyorum büyüklüğünü ben böyle bütün meyveleri doğrayıp ortasına çikolata falan koyunca güzel oluyor sunum için bir de mesela çiğ köfte yaptığında bunu servis olarak da kullanabilirsin güzel oluyor
Evet öyle kullanacağım canım. Öylece kalmıştı kullanacak alan bulamamıştım 😊
1,492,860 soru
24,392,449 cevap
349,404 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın