Kizlar yanginlarda son durum nasil oldu.Telefondan izliyorum cok uzuluyorum.Allahim yardimci olsun insaAllah tez zamanda sonmus olsun heryerde
Bursa. Az önce ablam 2 tane yangın helikopteri geçti dedi. Maalesef hala sönmüş değil
Ya insaAllah gecer ne kadar canlilar mahv oldu,insanlar zarar gordu Allahim herkesin yardimcisi olsun
Amin amin bacım 😔
Sizde yangın yok deme dostum. Azerisin anladığım kadarıyla
Ya işte şimdi.iklimlerimiz bizbirine yakın. Sizde bu kadar yangın çıkmıyor dgil mi? Belki tek tük. O da hemen söndurrülüyor degil mi
Gecen yazda cikmisti yangin amma bu kadar buyuk deyildi.Ben hatirliyorum turkiyede bir kac yil oncede boyle yangin cikmisti
İma ettiğini şeyi herkes anlamaz @Linkin
Yani demek istiyorum ki bu yangınları değişen iklimlere bağlayanlar binde Azerbaycan a baksın. Bizim 2 hafta içinde ülkemizin yüzlerce yılda yetişen ormanları YOK oldu. Yok. O ağaçlar yetisene kadar kaç insan ömrü tükendi bitti. Tekrar yetişmesi için kaç yıllar gecmesi gerek. Belki de artık hiç yetisemeyecek. Kimler yakıyor bu ülkeyi kimler göz yumuyorsa Allah cezalarını tez zamanda görsün artık. Yüreğim dayanmıyor artık. Başıma türlü şeyler geldi geçti. Ama bu kadar içimi sıkamadı. Gerçekten çok üzülüyorum.
Evet cok uzucu ben o yanqinlari gorunce dehset oluyorum yani bunu nasil yaparlar nedir bunun adi nasil bir dunyada yasiyoruz
En son bilmiyorumda yanıyo işte heryer malın biride video atmış yanarken ya bu millete noldu kafayımı yediler ekmeğini suyunu yiyip içiyolar nnasıl bu kadar gamsız olabiliyolar ya hiç mi sevmediler bu vatanı ya hergün şehit haberi hergün yangın hangisine ağlayacağımı şaşırdım artık
Sen ne diyosun Dilan Polat'ın 8 milyon takipçisi vardı. O 8 milyon mal kimse işte bunları yapanlar da o mallar.
Evet kendimizi gecdik cocuklarimiz acaba nasil bir dunyada yasayacak insan korkuyor
Benzin döküp yakmış itoğlu itler yakalanmışlar kalabalık bize ver diye bağırmış kahru perişan olasıcalar vay
Pislikler
Allah belalarını versin ciğerleri yansın şerefsizlerin
Dün çok kötü kül yağdı ve yoğundu 15 20 adım eczaneye gittim gözüme burnuma kaçtı ve yandı gözlerim berbattı. bütün gece heryer kapalı klima var ama olmasa durum vahim soluduğun hava genzini yakıyo ve zararlı bugun az camları açayım dedim ama yine kül kokusuvar ve eve siniyor hava temizlenmeden evde havalanmaz kül yağmaya başladığında evde değildim 3 4 saat sonra eve geldiğimde heryer kül balkond mangal yakılmış gibi . Demirtaşta oturuyorum ve bu tarafa kadar yakınlaşmış gece desteğe gidenler oldu herkes birbirini aradı otobana sıçramış otoban sonrası ağaçlık alan sonra bizim buralar evler sık kaçamazsın bir onda o kadr alev ateşe evden cıkana kadar mahalleler patlar . Uludağ iki yerde de cıkmış yangın sönmüş . Bugunde sönen yerler rüzgarla tekrar şiddetlenmiş bazı bölgesi hiç sönmedi uğraşıyorlar. Yazık koskocaa alan ağaçlık bölge canlılar insanlar nefesimizi yaktılar ne denilir millet millete yardım ediyo devlet millete etmiyo koca gece yandı sadece araçlarla müdahale edildi kendimi geçtim artık evladıma gelecek kalmadı. Artık havayı bile parayla solutcaklar zehir cekiyoruz içimize
Ya cok kotu😞Allah yardimciniz olsun cehennem gibi bir tek yesiliklere yok canlilarada insanlarada ne kadar zarar verdi.Neden sonduremiyorlar anlamiyorum gitdikce dahada cogaliyor.
Yani ilginç durum aslında ekip destek azlığı yetersizlik komik söylencek o kadr söz var ki ama sonuç değişmiyor maalesef. Her kim sebep olduysa izledikçe gördükçe nasıl rahat uyuyabilir. Hangisine üzülcez gerçekten bir yer değil kaç yer kaç hektarrr Çok ciddi aslında. kaç can gitti hayvanlar çığlık çığlığa yandı yazık günah . Havalar biraz normale döndü ama sağlıklı bir hava değil yakında cıkar sonuçları
Allah yardim etsin insaAllah gecmis olur en kisa zamanda
1,492,626 soru
24,389,040 cevap
349,169 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın