+1 oy
715 göst.
Diğer kategorisinde (2,528 puan) tarafından

Herkes kabiliyetine göre iş yapacak olsaydı size hangi işi verirlerdi?

Beni terzi yaparlardı.

33 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Ressam türkücü şair arkeolog astronom mitolog veteriner olmak isterdim her şeye merağım var sokak hayvanlarına **** iğnesi vuruyorum fakat hiç bişi olamadık çünkü bi alanda destekleyen kimsecik olmadı kız okumaz evlenir kocacığı bakar hesabı bundan sonra da bizi bişi yapmazlar sjsjsj annemin isteği ile kuran hocası oldum annem istemeseydi asla seçeceğim bir dal değildi çünkü sen hocaysan hiç bişi yapamazsın nefsin yokmuş gibi bi algı var yada ne kadar iyi olursan da illa denilecek bir şey bulunuyor her yaptığın her dediğin göze geliyor. Hiç bişi olmak istemiyorum bi havuz dolusu su iyi gelirdi cuppp

(3,564 puan) tarafından

Psikolog yazar olutdum 

-Reklam-
+2 oy
(8,831 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

cenazelerde ağlanır 😅

durduk yere ortada hiçbir şey yokken, gayet gülüp eğlenirken bir anda ağlayabilirim hem de salya sümük 😂

şaka bir yana ben montaj işi severim, demonte mobilya kurma ustasıyım 😂

(608 puan) tarafından

Burcun ne

(8,831 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

ikizler😅

(2,694 puan) tarafından

Bende bende valla deli gibi ağlarım durduk yere yada canımın istediği her an, eşim sen delisin der bana 😂

(8,831 puan) tarafından

rahatlatıyor bazen ama ya😅

+2 oy
(8,006 puan) tarafından

Uyumak uyku ustası yapabilirler bence beni 😂😂🤪🤪

+2 oy
(6,626 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Çok iyi insan dinlerim. Hatta bir arkadaşım şey demişti benim için;

“Bir insan anne kızlık soy ismini dahi söyler sana” demişti. 

Eşim de bu kabiliyetimi gördüğü için zorla psikoloji okumam için ısrar edip Kıbrıs’a para döktü ☺️ ama benim keskin köşelerim var o nedenle fikir verirken biraz sert olabiliyorum 😒

tarafından

Köşelerini yerim patos

(6,626 puan) tarafından

🤣🤣🤣🤣

tarafından

@Fkolgun Çok iyi dinlediginden eminim canım beni bıkmadan usanmadan dinlediginden bilmiyorum seviliyorsun

(6,626 puan) tarafından

@Emineninanesii estağfurullah canım. İstediğin zaman arayabilirsin yazabilirsin 

+2 oy
tarafından

Bende olsa olsa kole olurdu 

Cok guzel temizlik yaparim dip bucak agir falan dinlemem erkek gucuyle calisirim resmen yemek desem kim ne isterse hazir eder cikaririm plan program da ustume yoktur zaten bi durum var planli islenmesi gerekiyo yoksa aksar olmaz vs durumu olursa mukemmel hallederim insanlari mutlu etmek icin elimden geleni ardima koymam gelen misafire es dost akrabaya yolda gordugum herhangi birine kendimi parcalarim resmen baaima ne geldiyse bu huyum yuzunden geldi zaten cok vericiyimdir ama hic alici olamam utanir cekinirim ve karsiliginda lafi edilecek ya da minnet etmisim gibi hissederim mukemmel bi kole olurum ben 

(4,305 puan) tarafından

Kız bıan ben yazdım sandım Kader ortağım benim❣️

+1 oy
(24,229 puan) tarafından

Beni bişey yapmazlardi. Belki aşçı . Severim mutfakla uğraşmayı 

+1 oy
(3,972 puan) tarafından

İyi bulaşık yıkarım.helede aklım doluysa.makineeye atmam elimde yıkarım hepsini

+1 oy
(7,866 puan) tarafından

Eşimin dediği göre pasta kurabiye dükkanı yada tavuklu pilav dükkanı açsam iyi satış yaparmışım çevremdekilerde tavuklu pilavımı çok severler gerçek mesleğimde 20 yıllık eczacı teknisyeni liseyide makine resim teknisyeni bitirdim bende meslek çok😊😊

+1 oy
tarafından

Ben el sanatini ♥️ kendimi buldum bu işte 

(8,831 puan) tarafından

dantelleri gönderemedim gitti ya

tarafından

Kız misafirim de vardı unuttum ya ben şuan Deniz kabuğu plaj temalı siparişim çok onları bir cikarayim da inşallah dantele gecicem canım 

+1 oy
(608 puan) tarafından

Mükemmelliyetcılık var bende yapacagım iş her ne olursa olsun sıfır hatayla en ince detayına kadar düşünür sorunun çözümüne gıderken kök nedene bakar önce kök nedeni düzeltirim  ve hatta kök nedenın altındaki sebebide bulurum. Yani  temiz iş çıkarırım   en ufak pürüz olmamalı  en ince detaya kadar gırerım yoksa asla içime sinmez ve asla o işi yapmam.   Ya tam yaparım ya hiç.    

+1 oy
(15,983 puan) tarafından

Güzel yemek yaparım aşçı olmak isterdim 

+1 oy
(74 puan) tarafından

Araştırmacı araştırmayı seviyorum en ufak bırseyi kelimeyı yeter ki duymim Bilmim 🧐

+1 oy
(33,360 puan) tarafından

Ressam yapabilirlerdi belki beni hem çok severim hemde üstünde çalışırsam daha da güzelleştirebilirim 

+1 oy
(2,822 puan) tarafından

Muhtemelen ressam olurdum, güzel çizerim. Zaten mesleğimde mimari. Ama ikna kabiliyetim çok yüksek. Uzun süreler hizmet sektörü call center satış işlerinde çalıştım. Herkese herşeyi satabilecegimi söylerler 🤣

+1 oy
(3,022 puan) tarafından

Sadece cenemin calısdıgını söyleyen bir kesim var makineli tüfek  gibiymişim😅

+1 oy
(1,197 puan) tarafından

Ben de terziyim telkari gümüş ustasıyım anneyim

+1 oy
(16,818 puan) tarafından

Sesim güzeldir . Hırslı ve girisimciyimidr. Bekarken influencer şeydi olsaydı kesin yapar ve belli bir kitleye sahip olurdum 

+1 oy
(2,938 puan) tarafından

Ben organizasyon çok iyi yaparım aman biri kutlama desin pastalar börekler çörekler süslemeler müzik kıyafet

+1 oy
(270 puan) tarafından

Terzi kuaför aşcı temizlikçi örgü işleri her halt geliyor elimden ama sonuç hiç bir şey

+1 oy
(3,591 puan) tarafından

Evrak ve düzen işlerinde iyi olduğumu düşünüyorum ve çevrem de söyler. 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,406 soru

24,385,446 cevap

348,981 kullanıcı

...