Ay bu yaz tatilinde, kayınvalidemin evindeyken buraya kahve ıctıgımde fotograf attıgım sohbet ettıgımız gunler geldi aklıma..
Kaç sene oldu gideli, 2 olmustur.. Ne zamanlarım geçti burda, cok guzel dostlar kazandım, cok guzel kavgalar ettim 😅
İlk cocuguma hamıleyken geldıgım yere, 2. Cocugum 1.5 yasındayken yıne geldım😅 hatırlayan tanıyan çıkmaz beni ama Gebegzd ben 😅 herkesi çok özledim valla yalan yok 🩷 nasılsınızz, nasıl geçiyor hayat 🩷
Duru Meryem'in annesi olan gözde misin
Beni hatırladın mi efenin annesiyim hani hep oğlum niye konusmuyo diye dert yakardım
Ay konustuu muu barii, benim kız hiç susmuyor da, bende 2 yasındayken konusmuyor diye dertlenırdım, şimdi diyorum bu cocugun konusmadıgı hergün kafamın rahat oldugu gunlermış 😅
Evet konuşuyor Allah'a şükür bende 5 gün önce doğurdum bir kızım daha oldu:)
Aaaa kızlar çokk guzeldır🩷 Rabbım bahtlarını açık etsin🩷
Amin canım amin
Hoş geldinnn, iyi ki geldin 🌸
Yaa çok sevindim böyle hissetmene, bilmukabele 🩷 aranmak güzel şey 🥲 tuğbayla, lutfıyeyle ve hatta az önce raciyle halaa konusuyoruz, çok güzel dostluklar kazandım burdan 🩷
Yaa raci ye çok selam söyle olur muu girmiyor artık o da çookk zaman oldu görmeyeli :(
Racimm canım benim, onun biraz dertleri var Rabbim gonlune ferahlık versin, tabikii söylerimm, hatta çarşamba gorusebılırzz, direk yüzüne söyleyeyimm🩷
Daim olsun dostluğunuz 🌸 Rabb'im her ne sıkıntısı var ise bir an önce feraha kavuştursun. Buralardaysan artık inşallah görüşürüz, hayırlı geceler ☺️
Hiç blmiyorum, çok müptelası olunca da insan vazgecemıyor burdan 🩷 nasip diyelim😅 görusuruz inşaAllah, öpüyorum🩷
Oo efso geri döndü desene
Öyle demeyelim yaşlandık 😅 sen kimdinnn nickleri hep unuttumm
Gebegz dye bı nick vardı bikaç yıl önce en son Gebeydi dye hatrlyrm yorumlrdn
Doğurdum ben 😅😅
Durunun annesiydi galiba :) hoşgeldin, yorumlarını seviyordum :)
Yaa çok tesekkur ederımm, evett şimdi bir de Hilalin annesi oldum🩷 nasılsın
İyilik güzellik☺️ sabah erken kalkacağım ama 3 yaş krizine girmiş bir durucuk var tepemde uyuyamıyoruz🤣Hilal balı da duru balı da öp annesi
Durular krizleriyle ünlüdür, 5 yaşına gelse de asla krizleri bitmez, bitmesi teklif dahi edilemez 😅 bende kızçeni çok öpüyorumm, kolayca uyur inşaAllahh
Hatırladım seni yorumlar da görüyordum ama sohbetimiz olmamıştı hoşgeldin 😊
Şimdi olur sohbetimiz 🩷 hoşbuldum 🪻
Umarım canım ama ben genelde okuyucu kitleden oluyorum yazmaya üşendiğim için 😀
Aman en güzeliii en güzelii, bak ben bir ıgrayayım dedim, geri girmiş buldum kendimi, konusmadna yapamıyorumm
Evet o yüzden ben hatırlayabildim yorumlardan seni 😊
Bir yandan hatırlanmak güzel, ama iyi hatırlayanda çıkıyor kötu de 😅
Hoşgeldin canım eskiyim ama çıkaramadım seni 😊
Ay bir aşinalıkk bile yok muu, o kadar kavgalarım var burda 😂
Gözdedurumery olabilir mi 😊 sen beni tanıdın mı
Evettt benımm oo, nıckınden tanıyorummm
O nıckıda verseydin ya 😂tekrar hoşgeldin
Aaa gözde hoşgeldin🌸 hatırlıyorum seni buralar da nickler falan da değişti çıkaramazsın belki. Hamileyken gitmiştin merak etmiştim ardından. Yorumlarını seviyordum. Maşallah 2 çocuklu hayata alışmışsın minnoş 2 kızın var ne mutlu sana💕
Hatırlamanaa cok sevındımm 🩷 evet 2 cocuklu hayataaa gurbette alıştım, Vanlı oldum ben 😅 sen nasılsınn
Yaaa çok uzak.. yanlış hatırlamıyorsam eğer tayinin çıkmasını çok istiyordun diye aklımda kalmış kuzu. İnşallah mutlu ve huzurlusundur❤️ iyiyim bende hala tek çocuklu anne olarak devam ediyorum 3,5 yaşında oğlumla. 😊
Merhaba hoş geldin canım , ben 1 senelik kullanıcıyım tanışmıyoruz ama selam vermek geldi içimden 😁
Ne güzel yapmışsın, tanışmış oluruz, Gözde ismim 2 kızçem var 🩷
Sümeyye bende canım 1 oğlum 1 kızım var 🌺❤️ memnun oldum ❤️🌺
Tanımıyorum ama hoş geldin bacım ❤️
Hosbuldukk, tanışalımm 🩷
Tabii. Benim de sanırım 1.5 senem oldu, bebeğim 13 aylık. Bol bol görürsün yorumlarda yakindigimi yaramazliklarindan 🥲😄
Hatirliyorm seni h.geldn senle de postlarmda konusmustuk oyle hatirliyor
Ben nickleri dahi unuttum😅 hosbulduk 🩷
Kızın kıvırcık saçlımıydı ☺️
Eveeettt, şimdi 2 kıvırcığım var 🩷
Gözde Duru mery olansın değil mi ben senin yorumlarını çok beğeniyordum. Hoş geldin 💐
Çok sevindim böyle düşünmene, burdan giderken umarım iyi izlenim bırakmışımdır demiştim 🩷 hoşbulduk, nasılsın
İyi çok şükür her şey aynı tek fark ikinci çocuğu bekliyorum:) rahat battı da birazcık
Ahahaha o rahat banada battı amaaa iyiki batmışşş, ikinci benim resmen ikincş baharım oldu🩷
Hoşgeldiy bakam sefalar getirdin nickin çok tanidiki
Gozdedurumery di eskiden 😅 kızlar söylemese ben onu da unutmustum😅 hosbuldukk
Yorumlarda gördüm zaten canım burdakilerin hafızasina bende hayranım valla😆
Kızlarımız aynı tabiki hatırladım Duru hanımı ❤️ az mı bim kovaladık yahu bakalım sen tanıyacak mısın 😅
Yaa ben dün gördugumu bugun tanıyamıyorum 😅 hatırlayamam kii, bu arada bim sevdam hala bitmedi…
Mehlika Elçin kızımın adı ilk zamanlar kokoşun annesiydim eeee bu kadar ip ucundan sonra tanırsın gibi 😅🙄
Mehlikadaaaan tanıdım zateeenn, kızı büyütmüşsündürrr sendee🩷
Yaaa 5 yaş oldu çok şükür büyüdüler 🌺
Kıvırcık saçlı durunun annesi gözde değil mi? Ben hatırladım diğer kızına hamileyken gittin. Hoşgeldin bakalım ❤
Evettt bende senı hatırlıyorum sankii
Olabilir benim de 1 oğlum vardı bir de kızım oldu. 10 aylık 😊
Sen ben gıttıgımde hamıle bile degıldın galıbaaa 🥲 ay Rabbım saglıkla buyutmeyı nasip etsin
Yok değildim canım. Senin de evlatlarını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim 🥰
Hoşgeldin canım :) Bu yazdığın nickten çıkaramadım ama yorumlarda Gözdedurumery diyen olmuş o nickini hatirladim onu versen daha çok tanıdık çıkar gibi profiline kadar hatırlıyorum 😅 pastalar yapiyordun evam ettin mi ?
Hiç o nick aklıma gelmedı, bu hesaptan daha önce girmişim zaten🩷 direkt bu çıktıı, evet pastalarıma devam edıyorum ama özel gunlerde şuan, bebiş olunca tam başlayamadım, hatırlaman ne güzel, teşekkür ederim.
Sen nasılsın🩷
Bende iyiyim elhamdülillah teşekkürler ikinciye hamileyim bende 🤭
Aaa tebrıkk ederım, hayırla saglıkla gelsinn🩷
Amin Allah razı olsun inşallah 🌹
Gozdedurumery olabilir misin
Ay deme şöyle:( neden yaptım öyle bişey, helal et hakkınıı
Kotu niyetli degil kiz cok temizlik yapiyorum diye kiziyodun merve1112
Bulasik makinasina camasir suyu koyuyorum diye bi de abla diyorum diye falan filan iste kizmak derken oyle kizlak degil
Kız merveeee takıntılıı merveee hatırladımm seniii
O eski halimden eser yok simdi 🤭
Hoşgeldin hoşgeldin 🌸Kıvırcık Durumun anasını demi 🫣 Ayy maşallah iki çocuklu olmuşsun güle güle sağlıkla büyüsünler❤️🥰
Valla kimse hatırlamaz dıyordum 🩷 duygulandımm.
2 kızçem oldu şimdiii, kucugu 1.5 oldu bile 🩷
Sen nasılsınn
Maşallah maşallah 🧿 Rabbim esirgesin 🤲🏻 İyim şükür bende arada girip bakıyorum eskisi gibi canlı kanlı dehil buralar 😁
Ay evettt sakinleşmişşş burası 😅 olsun daha iyiiii
Ayyy naber kız nasılsın 😍😍
Yaa sen burdasın halaa 😅 iyi sen nasılsınnn
Ben gitmiyorum ay bi yere 5 senedir 😆😆 iyim valla çok şükür
1,493,184 soru
24,397,694 cevap
349,883 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın