0 oy
287 göst.
Diğer kategorisinde (97 puan) tarafından

Bebeğim 2 aylık emzik veriyorum emziği ısırıyor biberon veriyorum biberonu ısırıyor elini sürekli ağzına götürüyor kollarını emmeye çalışıyor. Biberonu ve emziği damaklarının arkasına götürüp sıkı sıkı bastırıyor ısırıyor habire. Ağzından da hemen hemen bir haftadır tükürükleri akıyor azar azar. Damakları kaşınıyor olabilir mi göğsümü veriyorum emzirmek için emerken sıka sıka emiyor. Isırmaya çalışıyor ısıramayınca ağlıyor emmek istemiyor

3 Cevaplar

0 oy
(3,319 puan) tarafından

Evet dis kaşıntıları 2 aylıkken başlıyor ortalama, dış gibi görünüyor 

(97 puan) tarafından

Yaa çok erken değil mi. Elimi yıkadım parmağımı verdim parmağımı bile ısırıyor :)

(3,319 puan) tarafından

Yok her bebekte hemen 2 aylık başlıyor :) bu sadece damağa yerlesirken ki kaşınma, huysuzluk. Asıl babası 6 aydan oluyor:) sağlıkla çıkarsın inşallah. Salya zaten zamanla azalıyor 

(97 puan) tarafından

Amin teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
(9,286 puan) tarafından

2 qylik dis kesintisi zatennolmaz bence bebeğiniz aç kaliyor

(97 puan) tarafından

Hayır canım ac olamaz hem emziriyorum hem mama veriyorum. Mamayı veriyorum yerken bile ısırıyor önceden yoktu iştahla yiyordu şimdi direk ısırmaya başlıyor. Önceden 5 dakikada içiyorsa şimdi 20 dakikada iciyor ısıra ısıra

(9,286 puan) tarafından

Benimkide ısırıyor 5 aylik başladı ama oyun oynamaya çalışıyor yesem mi yemesem mi yapıyorlar ezikleri ısırıp ağzından çıkarıp birdaha takıyor 

(97 puan) tarafından

İnşallah benimki de oyun oynuyordur ama pek sanmıyorum damak Kaşıntısı gibi çünkü ellerini yicek az kaldı :)

(9,286 puan) tarafından

Belkide o ay bana erken geldide 😂😂 sonra senide yicek merak etme kendine biraz gelince öyle yapıyorlar heryerimi emiyor

0 oy
(1,367 puan) tarafından

Dış yerlerini belirginleşiyor o yüzdendir ama çıkana Kadar böyle devam edecek biz 6 ay 2 günlük çıkarmıştık

(97 puan) tarafından

Ondan önce var mıydı bu belirtiler bu kadar erken ayda 

(1,367 puan) tarafından

3 aylık başlamıştı bizdede

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 397 göst.
0 oy
30 cevap 939 göst.
0 oy
0 cevap 99 göst.
1 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu