Bebeğim 2 aylık emzik veriyorum emziği ısırıyor biberon veriyorum biberonu ısırıyor elini sürekli ağzına götürüyor kollarını emmeye çalışıyor. Biberonu ve emziği damaklarının arkasına götürüp sıkı sıkı bastırıyor ısırıyor habire. Ağzından da hemen hemen bir haftadır tükürükleri akıyor azar azar. Damakları kaşınıyor olabilir mi göğsümü veriyorum emzirmek için emerken sıka sıka emiyor. Isırmaya çalışıyor ısıramayınca ağlıyor emmek istemiyor
Evet dis kaşıntıları 2 aylıkken başlıyor ortalama, dış gibi görünüyor
Yaa çok erken değil mi. Elimi yıkadım parmağımı verdim parmağımı bile ısırıyor :)
Yok her bebekte hemen 2 aylık başlıyor :) bu sadece damağa yerlesirken ki kaşınma, huysuzluk. Asıl babası 6 aydan oluyor:) sağlıkla çıkarsın inşallah. Salya zaten zamanla azalıyor
Amin teşekkür ederim
2 qylik dis kesintisi zatennolmaz bence bebeğiniz aç kaliyor
Hayır canım ac olamaz hem emziriyorum hem mama veriyorum. Mamayı veriyorum yerken bile ısırıyor önceden yoktu iştahla yiyordu şimdi direk ısırmaya başlıyor. Önceden 5 dakikada içiyorsa şimdi 20 dakikada iciyor ısıra ısıra
Benimkide ısırıyor 5 aylik başladı ama oyun oynamaya çalışıyor yesem mi yemesem mi yapıyorlar ezikleri ısırıp ağzından çıkarıp birdaha takıyor
İnşallah benimki de oyun oynuyordur ama pek sanmıyorum damak Kaşıntısı gibi çünkü ellerini yicek az kaldı :)
Belkide o ay bana erken geldide 😂😂 sonra senide yicek merak etme kendine biraz gelince öyle yapıyorlar heryerimi emiyor
Dış yerlerini belirginleşiyor o yüzdendir ama çıkana Kadar böyle devam edecek biz 6 ay 2 günlük çıkarmıştık
Ondan önce var mıydı bu belirtiler bu kadar erken ayda
3 aylık başlamıştı bizdede
1,509,196 soru
24,628,799 cevap
364,996 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın