0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Eşimin iş arkadaşının mevlütlü düğünü var erkekler ayrı katta kadınlar ayrı katta olucak ben gitme taraftarı değilim ama eşimde ben karımla gitmek istiyorum diyor ısrar ediyor ben hiç dualı düğüne gitmedim nasıl oluyor nasıl giyinmek gerekir bilmiyorum tavsiye verir misiniz cumartesi günü çıkıp birşeyler alıcam kendime 

2 Cevaplar

0 oy
(24,251 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Pantolon gömlek etek gömlek ya da elbise. Çok açık olmayan kıyafetler uygun olur. Açık kıyafetle gitsen kimse sana bişey demez de dua okunur şimdi sen rahatsız olursun. Abartılı olmayan bir giyim tarzı yeterli olur kısaca 

tarafından

Teşekkürler ona göre bakıcam kıyafet 🙏

-Reklam-
0 oy
(1,787 puan) tarafından

Benim düğünüm de mevlütlü oldu , açık olan misafirlerimiz de ortama uygun olarak uzun elbiseler giymişlerdi, ince bir gömlek pantolon vs olabilir ya da uzun bir elbiseniz varsa kolları kısaysa üstüne bir gömlek giyebilir siniz, yanınıza bi şal ya da yazma alsanız kuran okunurken başınıza takabilirsiniz, takmasanız da kimse sizi ayıplamaz 

tarafından

Kuran okunirken bas ortmek farz degildir setr-i avret namazda farzdir ama kuran okurken de okunurken de saygidan dolayi ortmek gerekir heleki kendin okurken ortunmezsen mekruh olur farz degildir yani 

(8,477 puan) tarafından

Sağ ol canım yinede örtmek gerekir saygıdan dolayı

tarafından

Bak simdi soyle oluyo setr-i avret namazda farzdir olmazsa namaz bozulur kuran okurken farz degildir okunabilir ama edeben uygun degildir mekruh olur dinlerken dinlerkende mekruhda olmaz ama yine edebem ortunmek gerekir tabi ki saygidan dolayi 

(8,477 puan) tarafından

Evet anladım sağ ol ❤

tarafından

😘🤗

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 2,214 göst.
28 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Allizzwell11 (510 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,228 göst.
16 Temmuz 2020 Moda kategorisinde Büşrasu (656 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 682 göst.
24 Aralık 2025 Moda kategorisinde zeynep&E&M& (276 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 159 göst.

Kategoriler

1,493,102 soru

24,396,319 cevap

349,760 kullanıcı