Çok erken bence merakını anlıyorum ama kız veya erkek ne farkeder alışveriş demişsin çok erken değil mi alışveriş için ? 2 çocuğumda da 23 24 de kesinleşti benim için sağlıklı olması daha önemli ilk çocuğun belki de o sebepten çok yorum yapıp seni kırmayım
Kız erkek bizim için de önemli değil önemli olan sağlıklı olması bunun farkında insanlarız. Sadece heyecanlıyız ve heyacanimi paylasmak istedim. Neden çok yorum yapmiyim kirmiyim demek nasıl bir üslup
Kırılabilirsin diye uzatmadim üslup derken küfür hakaret mi var ? Hayır yani yorum da kötü bişey varsa söyle de bende bileyim hassas bir konu senin için belli ki bişey demeyim demek istedim niye yanlış anlamaya meyillisin nedir yani bu cinsiyet kız olursa istemiyorum erkek olursa istemiyorum deme şansın mi var yok cinsiyet konuları bana aşırı saçma geliyor her ne olursa olsun benim evladım alışverişte yapmak istersen ortak seyler alırsın olur biter üsluptada bişey yok rutubetten nem kalpiyorsunuz..!
13.haftada kesin kiz dedi hem özeldeki hemde devletteki doktor. Çok erken değilki 15.hafta. Emin değilsen bir sonraki kontrole kadar bekle o zaman netleşir
Çok merak ediyorum netlesse bende ona göre alışveriş yapmak istedim. Ama biraz daha beklemem gerekecek
Heyecanını anlıyorum ama daha zaman çok yaparsın alışverişini.
Esencan hastanesi esenyurttaki dimi
Evet dogru
Eski mahallem orası canım bende özele gidiyordum doktor 16 haftadan sonra netleşir demişti
Hadi bakalım inşallah 😊
Detaylı ultrasonda kesinleşir bana 12 haftalıkken erkek dedi 16 da gittim hâlâ erkek ama detaylı ultrasonu bekliyorum kesinleşmesi için
Bende bekliyrcem artık
bende 12 haftalik ogrendim gayette. soyluyorlar. devlettekiler umursamiyirda ondan oyle demistir . ozeldeki 17 hafta gtsen kesin soyler yuzde yuz olarak
Hadi bakalım biraz daha bekleyelim😊
Ben cinsiyeti 17-18 haftalık öğrendim , inatçı kızım göstermedi 😁
😊
Tecrübeli bir doktor 12. Haftada bile söyleyebilir cinsiyetini, bana oğlumu 12. Haftada erkek gibi bence ama bir ay sonra kesin öğreniriz dedi 1 ay sonra da evet kesinlikle erkek dedi , devlet hastaneleri söylemiyor bende 12+4 de gittim 16. Haftada öğrenilir dedi ters ters **** oluyorum şöyle doktorlara
Neler yapmalıyız kimseye cinsiyet söylemeden bir iki hafta daha bekleyip tekrar gitmeliyiz erkeğe benzetti olarak yorumlardım ben ikisinin dediğinden sonra
12+3 günlük hamileyim. Bana da bence erkek. Ama henüz bişey söylemek için çok erken dedi. Hatta erkek eşyaları falan da alma annesi, parti için falan da daha erken dedi. Ne eşya alırım ne de parti yaparım. Rabbim sağlıkla, sıhhatle, azası noksansız kucağımıza almayı nasip etsin. 6. Aydan önce de eşya vs almam. Gerek yok yani bence. 6. Aydan sonra yavaş yavaş en elzem eşyalarını almaya başlarım. Olur da erkenden bişey olursa ortada kalmayayım diye. Bizimkiler benden daha çok panik ve heyecanlı 😂
Tatlı telaşlar bunlar tüm gebeler inşallah sağlıkla kucağına alırlar😊
1,487,297 soru
24,314,109 cevap
344,916 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın