+1 oy
595 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,543 puan) tarafından

Yaaa kızlar benim 9 aylık oğlum var fakat biraz fazla anneci ve bensiz kimse de Durmaz evcil bir çocuk benim çok yakın arkadaşım var o gelir bana ama geldiği zaman benim çocuk huzursuzluk yapıyor veya uykusu geliyor o yüzden gelen kişiyle ilgilenemiyorum gidiyim çocuğu uyutayım diyorum arkadaşım zaten sorun yapmıyor ama ben yapıyorum evime gelen insanla çocuk bakmaktan misafirle ilgilenemiyorum şimdi bir tane eski çalıştığım yerden samimi olduğum abla var onu davet etmek istiyorum çaya ama nasıl olucak nasıl ilgilenicem diyorum kendi kendime davet etmiyorum o yüzden çocuğun ya uykusu geliyor ya huzursuzluk çıkarıyor valla ne yapmam lazım şaştım kaldım 

15 Cevaplar

+1 oy
önce (907 puan) tarafından

Çayı demle cocugu uyut rahat rahat içersiniz.  9 aylik çocuğun uyku saatlerini az çok bilirsin. Günde kaç kez uykusunun geldiğini 

önce (3,543 puan) tarafından

Aşkımmm uyutuyorm biri gelince uyanıyor maalesef 

önce (907 puan) tarafından
+1

Hiç çağırmam.  Benim oğlan da huysuz bu aralar . Birine gitsem durmuyor . Her yeri karıştırıyor. Zor gerçekten 

-Reklam-
+1 oy
önce (22,702 puan) tarafından

Çocuğun uyku saatleri dışında cagirabilirsin.

Uyutup kalkınca da mızmızlanıyor rahat vermiyor bana 

+1 oy
önce (64 puan) tarafından

cocuk buyuturken ikisi bir zor oluo valla ya cocuklari sallamican benim kuzenim oyle mesela gece 3 lerde sahilde olur. cocuklar yerde arabada sandalyelerde oturarark surunerek uyur . sefil zevil ziyan. cocuklar gece yarisi kalkar sabahin 5 inde gezmek icin yollara dokulurler . gece yariai girerler . ne uyku duzenleri var ne yeme duzenleri bi kapidan cikar baska kapiya giere oturmaya sabah biyerde oglen biyerde aksam esi gelir baska birine caya falan. ben mesela annemde bile olsam

cocugu. uyku saati gelmisse evimde olmam lazim kalkar giderim evime. misafir cocuklarimin gec uyandigi gune organize ederim ki aksamda gec uyurlar nasilsia diye. yada oglen atiyorum güne  gidicem cocugumu uyuturum uyanir yedirirm saat 4 gibi anca yetisirim gune gunduz oturmasina falan. benim ivin cocuklarimin duzeni onemli.

Ben de uyutuyorum tabii ki misafir gelince huzursuz olmasın diye ama çocuk bu uyusa da illa ki huzursuzluk çıkarıyor

+1 oy
önce (7,446 puan) tarafından

Valla ben hem ayağımda sallardım hemde misafirlerle sohbeti dinlerdim 2 iş birden yapmaya çalışırdım hey gidi günler 😕

Valla sağol canım yaaa 😊😊 ben misafirlere ayıp olmasın diye çağıramıyprum onların yanında oturanadıktan sonra 

önce (5,648 puan) tarafından

Çağır canım çağır yoksa ömür boyu çağıramazsın 😂 bende bir ara çağırmıyordum dedimki kendi kendime nereye kadar çağırmıcam şimfi çağırıyorumfa gidiyormda herkezin çocuğu aynı canm çok normal yani minnoşunun öyle olması . Zaten anlayışsız olan biri hiç gelmesin evine 🌸 hatta istanbuldaysan gel bana alışırsın bir iki gelfikçe 🤣

Anammmm İstanbul'dayım evet nerdensin 😁😁

önce (5,648 puan) tarafından

Avcılardayom sen 

Fatih 😁

+1 oy
önce (18,765 puan) tarafından

Canım çocuktan sonra misafir almıyorum alırsam da çocuğun ilk uykusundan sonra ya da uyuyunca gelin diyorum en azından 2.uykuya kadar arada 4 5 saat var uyumayla beraber daha sakin oluyor çocuk uyku saatinde alirsan diğer uykuya kadar daha sakin olur çocuğun en azından 

Benim ki sürekli beni istiyor canooo sorun orda şimdi tam merak zamanları neler yapıyor neler gözümü de ayıramıyorum çocuktan ne olur ne olmaz diye valla siıkıldım artık eski düzenimi arıyorum bazen keşke diyorum 🥲

O zaman bir süre misafir kabul etmiyceksin ben doğumdan sonra 3 ay almadım şimdi de çağırmıyorum kimseyi biri gelmek isterse anca öyle tamam diyorum hem çocuk hem ev hemde gebelik kimseyle uğraşacak Halim yok valla

Ne bilim cano ya bende sıkılıyorum yakın arkadaşım var ondan çekinmiyorum o gelir ben giderim ona ama başka misafir de davet etmek istiyorum ama bir süre davet etmicemm dediğin gibi

Valla aşko bende çok sıkılıyorum gurbette gelinim kimim kimsem yok ama cocukla da zor hizmet misafir 

+1 oy
önce (23,086 puan) tarafından

Misafir gelecekse tabaklara peçeteye kadar her şey hazır olur zaten bir doldurup önüne koyması kalır onu çocukla da yaparım bardağı boşalınca kalkıp kendisi de alır self servis hesabı ama sadece samimi olduklarıma böyle samimi olmadığım kimseyi de evinde istemem zaten :) 

İşte öyle ama insan misafir gelip oturduğundan bişey anlamıyor ki bebeğe bakmaktan 😊

önce (23,086 puan) tarafından

Çocuklu hayat her zaman zor. Bir keresinde ablam iki çocuğu ile düğüne gidiyordu ay çocukla da zor oluyordur düğün demiştim bana çocukla her şey zor ama mecbur alışıyoruz demişti olduğu kadar artık ben gittigim her yerden erken kalkmaya alıştım mesela 

0 oy
önce (1,458 puan) tarafından

Bence cocugunu misafire alistirmalisin cocuk bi tek sizi görüyo alisiyor size baskalarini da gormeli

0 oy
önce (1,312 puan) tarafından

Önceden misafir çağırmayı birşeyler hazırlamayı çok severdim çocuktan sonra sevmemeye başladım kendimde gitmiyorum çok yakın olmadıkça gerçekten çocukla zor oluyor emekle meye başladı dahada zor oluyor. Durmıyorsa çağırma canım anlayışla karşılasınlar malesef.  Belkide bebeğin atak döneminde olabilir huysuz da en son benimde öyleydi 10.5 aylıkken emeklemeye başladı bir anda belkide seninde öyle olucaktır

Benim ki şimdi emekliyor ayağa kalkıyor tutunup sağı solı çok kurcalıyor bir görsen 😊

0 oy
önce (272 puan) tarafından

Ben seni anlıyorum oğlum uykusu olsa da olmasa da huzursuzluk çıkartıyor biri geldiğinde

Benimm oğlum da öyle işte beni istiyor kucak da olayım vs ama ev boş iken kendi oynar eder o yüzden birini davet etmeye çekiniyorum

0 oy
önce (4,537 puan) tarafından

Hepimiz öyleyiz cocukla misafir ağırlamak zor. Öncesinde temizliği, ikram hazırlığı tabi o esnada çocuğu da oyala genelde hiç durmazlar zaten o günü de hizmet et bir yandan çocuğa göz kulak ol. Zor ama imkansız değil eşinin evde olduğu bir gün çagirabilirsin 

Eşim evde olduğu zaman çağıramam eşim tanımaz etmez muhabbeti yoktur ki ben arkadaşım olsun tanıdıklarım olsun eşimle muhattap etmem zaten 

0 oy
önce (3,581 puan) tarafından

Beyaz gürültü uyku süresin uzun tutar. Bi önceki uykusun kısa kes

Alla alla öyle mi denerim bir gün mutlaka 

0 oy
önce (7,680 puan) tarafından

Uyku saatine göre çağır. Mesela geçen gün misafirim vardı 2 de gelin dedim çünkü 12 buçuk yada 1 civarı uyutuyorum 2 de uyanıyor bebeğim uyanır uyanmaz geldiler bi sonraki uyku saatine kadar kalktılar bebeğim de yoruldu onlar gider gitmez 2. Uykuya geçtik.

3 çocuğum var bi şekilde ayarlıyorum 😃ama illaki ilgi istiyolar misafirler de bi el atarlar heralde. Bebeğim beni istiyodu çayı çanağı onlar topladı 😂

Maalesef benim ki uyumuş uyanmış da olsa mızmız kucak istiyor vs 🫡

0 oy
önce (53,811 puan) tarafından

sen niye son postunu gizledin ☺️☺️☺️

4 5 kişi anca cevap verdi 

ama sildin ☺️☺️☺️☺️ 

Ben 2 dk sonra silmediiimmm 2 saat sonra sildim dikkatini çekerim 4 tane cevap geldi hepsine de cevabını verdim vermeden pat diye silmedim yani açııkkk aramaya çalışıyorsun ama yanlış insan üzerinden arıyorsun haberin olsun yemezler 😁😁😁😁

yok niye acik ariym girdim baktim bildirim.var post yok mailden baktım kimdi post acan diye sakasina takılayim dedim sitem ettigin seyi sende yapmissin diye☺️

Sitem ettiğim şeyi ben asla yapmam mantıklı düşünürsen hak verirsin canım 🫡🫡👋👋 

0 oy
önce (15,409 puan) tarafından

Oğlum da aynıydı birde kızım o sıralar da 2.5 yaşındaydı apartmandakiler bebek görmeye gelmek istediler kabul etmemiştim çünkü biliyordum ne hazırlık yapabilirim nede oturup misafirle sohbet edebilir ikram da bulunabilirdim 

Anneme kvalideme dahi gidince ben varken çağırmayın derdim ☺️

Ama şimdi şükürler olsun büyüdüler 3 ve  5 yaşındalar kolaylıkla ağırlıyorum misafir ☺️

Bende o pskolojideyim anlamıyorum oturduğumdannn 

0 oy
önce (3,978 puan) tarafından

Bosver cocukku herkes aynı halden anlayan olursa çağır ama cocuklu her turlu  rahat olmuyor İnsan 

Evet csnımm yaa 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,621 soru

24,047,311 cevap

329,477 kullanıcı

...