0 oy
695 göst.
Diğer kategorisinde (264 puan) tarafından
Ben normalde 9 bucukta kalkarim ama 3 gundur 10 bucukta kalkyorum sabah 6 bucukta eşimin kahvaltisini hazrlaryp tekrar yatyorum sabaha kadar tuvalet nöbetlerinide ihmal.etmeyelim :/

23 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hamilesin sen anlasilann :ermm:

tarafından
Valla kuzum belki yarin veya ertesi gun agrilarim var hala
(264 puan) tarafından
Bende bazen 7 de ayaktaym :)
tarafından
Hadiyaa gecmedimi . Serum veriolar demi ins gecer en jisa zmanda canim
tarafından
Kiz yedi yine iyi ben saat 5te kalkar esimi gonderirim ise ondan sknra saat 6.30 gibi yatar 8 olmadan kalkarim ve gece bile yatmiyom
tarafından
Veriyolar geceden beri 3.serum  insallah canim
-Reklam-
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Kendi evimdeyken 11 gibi 10 gibi kalkarim simdi kaynanamlara geldim burdada 9 10 bucuk gibi kalkiyom
0 oy
(2,594 puan) tarafından
6 6 buçuk gibi eşimin alarmına uyanıyorum uyu uyan derken 7 buçukta kalkıyorum canım
0 oy
tarafından
esim 8 gibi gidiyor oglum saolsun beni calar saat gibi hergun 7.30 da kaldiriyor babasiyla oynuyor biraz hep 7.30 8 civari ayaktayiz
0 oy
tarafından
Sabah 7 de eşim gidiyo bende yatmiyorm 9 a kdr evi temizliyirm oğlum kakkiyo kahvakti ediyoruz oynuyoruz
0 oy
(79 puan) tarafından
Küçük patrona bağlı 2 saat uyuyoz altim battı 1 saat uyuyoz karnım acıktım çok geçmez gazim var derken hoop öbür 2 ayaklı zorbalar gelir ne zaman uyuyorum ne zaman uyaniyom bilmiyom
0 oy
(16,818 puan) tarafından
Oğlan kaçta kalkarsa bende o zaman kalkarım 
0 oy
(2,596 puan) tarafından

Yattığım saat belli değil ki kaçta kalktığımı bileyim:(

0 oy
(2,483 puan) tarafından
Normalde 8 de kalkardim ama oglum artik cok gec uyumaya basladi bende o uyuyunca uyuyamiyorum ve kalkmam 10 u buluyo 

Ama artik alarm kurucam trmizlige basladim erken kalkan yol alır sonucta
0 oy
tarafından

Bebegin olunca gorecem ben seni kizlar kacta kalkiyorsunuzun yerine uyabiliyormusun diyeceksin:ermm::D

(264 puan) tarafından
Keşke gelse o gunler :)
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Normalde 9 da kalkardım 12 ye kadar her işimi bitirirdim hamilelikte kalkamıyorum ya 10 a kadar yatıyorum 
0 oy
tarafından
Valla canım kaçta isterse o zaman kalkarım 9 olur 10 olur 11 hatta 1 de bile kalktığım olur 
0 oy
tarafından

Biraz önce uyandım 

0 oy
tarafından
Ben en geç 6 buçukta bebiş uyutmuyor bazen zombi gibi geziyorum evin içinde :((
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Benim oğlan ise gidiyor sanki en geç 8de ayaktayız:)
0 oy
tarafından
Bu konuda kendim den nefret ediyorum.bebegim 7 aylık gece saatte bir uyanır sonra 4 gibi uyanır uyumuz sabah 7 ye kadar tabi o uyanınca bende yatamiyrm .saat 7 de uyuyor bende saat 11 bucuga kadar yatıyorum.bi hamileyim cnm hiçbir şey yapmak istemiyor ne yapcam bilmiyorum
0 oy
tarafından

Oğlum ne zaman kalkarsa o zaman her gün değişiyor ama öğlen uykusuna yatirdigimda ben de uyuyorum oğlumla :D

0 oy
tarafından
Hamileyim ve uyku düzenim yok. Doğuma az kaldı. Azcık uyku depolasam iyiydi ama olmuyor.  Ogluşum durmuyor
0 oy
(2,762 puan) tarafından
8 de uyanırım eşimi yolcu eder uyurum bebiş ne zaman uyanırsa artık 
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Smdi  kalktm :D

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,486 göst.
12 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nursena324 (552 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 1,020 göst.
13 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde At Work (7,309 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 394 göst.
31 Ocak 2025 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,592 puan) tarafından soruldu
0 oy
87 cevap 4,206 göst.

Kategoriler

1,492,630 soru

24,389,175 cevap

349,180 kullanıcı

...