Selamün aleyküm kızlar bugün ev sahibi aradı öğlendi hiçbir sebep söylemeden evi boşaltın dedi şuan çıkacak bir durumda değilim kendisi en başından beri dedi 6 tane evim var benim senin parana ihtiyacı yok 2 bine oturuyorduk zam yapacam demedi evi boşaltın dedi 4 aylık hamileyim her ev sahibinin hakkı zam yapmak ama direk çıkın dedi bianda pat diye nereye gidim ben kendimi çok çaresiz hissediyorum kimsem yok rabbimden başka 4 5 ay sonra doğum yapacam çocuklar küçük iyi kötü bi düzenimiz var yemeğini yapıyorum evini sürekli temizliyorum halısını yıkıyorum zıt asla gitmiyorum gün içinde sürekli bende ben kiracı oldum için ne derse yapıyorum ama yaptım in hiçbir hatrı bile yok ellerimi duvara vurdum sinirden başım çatlıyor komşular geldiler başka gidecek anlatacak kimsem yok onalr dedi hamile halinle nereye gideceksin onalr aradı ev sahibi kadın demiş onalr çıkarıp ben orayı 7 bine verceem aylık zorla ikna ettiler 3 bin 500 e çok zor kabul etti Can sıkıntısından su yemek ağzıma sürmedim kendimi çok kötü hissediyorum her şeyine kızlarından önce ben koştum ev tertemiz havlu temiz onun işine kadar yaptım hiç mi hatrı yok çok doluyum çok kötüyüm ağlamaktan harap oldum ev sahibinin Kendi oğlu burda o dedi benim annem gavur dedi iki canlı şuan zamanı mı evden çıkmanın dedi çok kötüyüm kendimi bayılacak gibi hiisediyorum uzun oldu hakkınızı helal edin
Yani hiç anlayamadım, kiraya zam yapılınca duvar neden yumruklanır iştah neden kesilir, karsılıklı bir muhabbetınız varmış, kadına para yetmemış, benım kira 24 bin, ev sahıbı ayda bir kahve içmeye gelıyor daha gecen cocukların kuculenlerını istedi :D insanların maddı durumu bazen elvermez
Kiraya zam yaptı diye değil en başta direk çıkın dedi o yüzden o an çok çaresiz hissettim ev pat diye bulunmuyor çünkü kiraya zam yapmasına lafım asla yok direk çıkın dedi sonradan komşular konuştu öyle ikna oldu
uzulme inşallah daha guzel daha hayirli bir eve geçersiniz bizimde ev sahibi kendinize göre ev bakın dedi daha guzeli oldu inşallah sizinde oyle olur
Oturdum ev gönlüme göre değil gönlüme göre bir evde de asla oturamadim gönlümdeki ev bembeyaz mutfak dolapları olsun böyle sildim zamn mis gibi görünsün ev eski hergün siliyorum kendini göstermiyor amin inşallah 2 oda olsa dahi bana yeter fazlasında gözüm yok küçük olsun huzurlu olsun çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah
Sevgi kocan neden maaşlı bir işe girip çalışmıyor canım ? 7 bin TL şu devirde para değil düzen olsa
Canım kusura bakma ama eşinin rahatlığı. Asgari ücret alsanız çok rahat geçinirsiniz. Daha iyi iş imkanı değil iş olsun sigorta olsun . Şuan sanki yaşam standarti çok iyiymiş gibi iyi bir iş aramasına gerek yok. Düzenli bir işe girsinde güzelini sonra arar
A101 filan gibi bir işe girse en azından maaşı düzenli gelir
Markette çalışması için lise mezunu olması gerekiyor diye biliyorum
illa alan market vardir sürekli eleman ariyorlar saatleri belli olur hem marketlerden evlere de belki yiyecek icecek veriyorlardir arkadasimin esi getiriyo sürekli ek iste hurdacılık yapar uc cocukla bu duzensizlik cok zor
Sorup soruşturacaz bugün 2 kişiye söyledik bakalım onlardan haber bekliycez yine iskura da bakacak eşim
Senin adına üzüldüm , özellikle böyle bir dönemde olması kötü olmuş. Ama bizim için neyin hayırlı olduğunu bazen bilemiyoruz. Gittiğin her yeri güzelleştireceğine inanıyorum. Yuvayı yuva yapan sen ve ailen. İyi bir ev ve iş rast gelsin inşallah.
Aminnnn güzel ablam inşallah benimde tek istedim iş gönlümce bir ev sağlıkla da doğurmak abla biliyor musun komşumda aynısını dedi senin için böylesi Daha hayırlı dedi tek ev burası değil dedi nerde mutluysan orda oturacksın dedi elimden geldince tek havlu bir ev arıyorum ev sahibi vs derdi asla çekilmiyor burası geldim de çok kötüydü burayı da güzelleştirdim şimdi kadının gözüne geliyor evi çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel ablam 🤲
Bende öyle çıktım baş dönmesi bulantiyla eşya topla.ev bul yrrles derken doğum günümde karmakarışık bir yerdeydim.stresten zona cikardim.tasinmak başlı başına zor iken bulantı ve baş dönmesi kusma ile daha rezil bir hale geldi
Bende hamile oldum için daha da kötü oldum ev buldun taşındım derken o zamana bende doğum yaparım düzensizlik için de de kötü olur benim için bide erken doğum riskim vardı kızımda bunda da olur diye korkuyorum ev sahibine oturacaz dedik mecburen ama evi buldum ilk fırsatta hazırlık yapmadan da olsa direk taşınacam mutlu değilim burda ve burda beleş de otursam yine mutlu değilim ruhumu bunaltiyor bu ev ve asla huzur yok inşallah daha güzel bir ev bulmak istiyorum başıma gelmesinden korktum herşeyi sen yaşamışsın ahh canım yaa😢
Kafam rahatladi ama ya daha yeni daha geniş ev bulduk ilerde kendi evimize çıkarız ins kiracı olmak zor
İnşallah Rabb'im hayırlı zamanda nasip etsin inşallah genişli umrumda bile değil benim için huzurlu ve rahat olmak istiyorum sadece
Bence kötü düşünme belki de en hayırlısı bu olacaktır. İleride dönüp baktığında iyi ki diyeceksindir. Bazen bizler kendimizi her şey için heder ederiz değerimizi bilmeyiz çom eziliriz Rabbim'de bize bunu yaptıgımız için bu sıkıntıdan kurtulmamız için böyle birşey verir biz bunu sıkıntı dert görürken o aslında bizi korumuş oluyor bu şekilde düşün ve Rabbime teslim ol o zaman daha güzel şeyler oluyor emin ol bizzat yaşadım ben ev kirası olarak değil daha ağır şey yaşadım ve bu dersi çıkarttım şuan ona teslimim
Gece yatamadım çok düşündüm dedim buda bize bi Kurtuluş belkide daha güzel hayatımız olacak Bazen güzle şeyler yaşamak için kötü dönemden geçmek gerekir bizde o kötü dönemden geçiyoruz bunada şükür bende kendimi çok heder ettim dün akşama kadar karnım kasıldı ağrıdı ona da ayrıca korktum buda bize bir sınav aslında yorumun çok güzel ne yazsam az geliyor 😢 inşallah bizde iyiki deriz bunu demeye çok ihtiyacım var Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel ablam
Eşin ne iş yapıyor cnm
Eşim eskici pet şişe topluyor hurda olursa parayla alıyor uzun zamandır iş arıyor bı polis komşumuz var bugün ona söylicem onun bu konularda tanıdığı vs vardır eve yakın iş bulması için çünkü kira zor doğum yapacam çocuğun hiçbir şeyi yok ben çocukların kini başkalarına verdim hep mecburen biseyler almam lazım bir parça bişey yok evde cocukalrdan kalan
Allahım yardımcın olsun canım benim ya çok çok üzüldüm gerçekten yıpratma kendini lütfen bebeğin siz iyi olun boşver :((
Öylede elimde değil ki amin inşallah Allah razı olsun canım ablam ben iyi değilim ama bebeğim iyidir inşallah dün çok ağladım stres yaptım karnım çok ağrıdı kasıldı 6 sınq rnsvdu aldım bende
İyi dimi canım şimdi bebeğin Sendende Allah razı olsun :))
Amin inşallah cümlemizden güzel ablam Yarına randevum var karnım hala ağrıyor acile gittim dün kadın doğuma git dedi normal tahlil aldı sadece
İyidir Allahın izniyle İnşAllah canım Amin cümlemizin:)
Ev sahibinin hemen çıkın demesi olmamış sonuçta senin durumunu biliyor. Bu konuda kendini çok yıpratma, bebeğini düşünmelisin. Ayrıca suçun en büyüğu sende, kiracısın onun temizlikcisi degilsin, her cagirdiginda gitmemelisin, inan ayip değil kendini düşün bak o seni düşünmedi kapının önüne koydu hemen, karşındaki sana değer vermiyor bundan sonra sende ona göre adım at iyilik yaptın iyiliğini görmedi elini ayağını çek seni çağırıyor mu yapmam isim var hamileyim doktorum yasakladi de geç gitsin. Uzak durmak her zaman iyidir.
1,493,834 soru
24,406,402 cevap
350,531 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın