+2 oy
1,143 göst.
Diğer kategorisinde (503 puan) tarafından

Selamün aleyküm kızlar 28 haftalık hamileyim bu zmaana kadar bebekte sorun yoktu sadece erken doğum riskim vardı bugün doktora gittim şekerim çok yüksek acile gittim acil gebe konsa yolladı orada bebeğim 28 haftalık ama bebeğin başı 32 haftalık gebelikte görünüyor suyu çok fazla karnından su alabilirler dedi tüm vücudu değil sadece başı 32 4 doktor tek tek baktı hepsi toplanıp baktı bebeğin beyninde su baloncukları var dedi Perşembe günü hazırlıklı gel dedi yatış olacak dedi ağlamaktan başka bişey gelmedi elimden gebelik haftam büyük oldu için şuan takip edecez dedi Bebek Küçük olsaydı gebelik sonlanacak ti dedi ölüm riski varmış hareketlerini çok iyi takip et hissetmessen hemen acile gel dedi bebeğim yaşıyor mu diye sürekli korku var içimde doğumdan sonra da ölüm riski şimdi de varmış başına gelen var mı ben sbah beri hiç iyi değilim kendimi çok çaresiz hissediyorum Allah rızası için dua eder misiniz bebeğim için 

28 Cevaplar

+7 oy
(2,702 puan) tarafından

🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲 Allahım Rasulün (sav) hürmetine şifa ver, hayırla afiyetle sağlıkla sıhhatle kazasız belasız islam üzere doğup büyütmeyi nasip et😞😞😞😞😞

(503 puan) tarafından

Amin inşallah güzel ablam Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah dualarını eksik etme ağlamaktan başım çatlıyor ama üzülmemek elimde değil😭

(2,702 puan) tarafından

Üzülme bitanem, Rabbim bizim bilmediğimiz şeyleri bilendir. Belki de senin yalvarışını duymak istediği için bu şekilde bir imtihana tabi tutmuş olabilir. Dua, kaderi değiştirir. Bol bol dua edelim. 

(503 puan) tarafından

Ediyorum kimin duası kabul olur Rabb'im bilir dualarınizi eksik etmeyin buda imtihan biliyorum Rabbimden gelen başım la gözüm üstüne 

(1,469 puan) tarafından

Peygamberi aglatmis bı imtihandır evlat rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲 Allah çok büyük ben hamileyken sabrımı geri ver allahim derdim hep verdide çok şükür sende güçlü ol asla umudunu kaybetme 🌹

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Allah yardımcın olsun inşallah

(503 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun inşallah ablam 😢

+1 oy
tarafından

Rabbim yar ve yardimciniz olsun insaAllah yanlis teshistir gebelikte soyle soyle sorunlar cikti sagliksiz denildi ama bebegim dogdu gayet saglikli diyenler de cok fazla dua edelim oyle bisey olsun 

tarafından

Canim ne yap et 3 5 kurus deme hemen bi sadaka ver az sadaka cok bela defeder bunu yaparkende niyet ettim bebeğimin sagligi icin sadaka vermeye de Rabbim yardim eder hersey onun elinde isterse degistirir dua edelim bol bol o ne isterse o olacak bizim icinde evlatlarimiz icinde hayirlisini biz bilemeyiz Allah bilir biliyorum cok agir cok zor ama bu sizin imtihaniniz ne gelirse hamdedip sabretmen gerekiyo belki cenneti kazanmak icin sana verilmis imtihan budur buna sabredersen Rabbim seni kabul edecek bu sekilde dusun 

(503 puan) tarafından

Asla isyan etmiyorum etmem de ama çok üzülüyorum elim sürekli karnında hareket ediyor mu diye sadaka vermek bu kafayla İnan aklıma gelmedi ama hemen bugün birine elimden geldiğince verceem Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah konu evlat olunca insan sakin olamıyor canından bir parça bı anda yüzüme söyledi şok oldum ağlamaya başladım tektim o an kendimi çok çaresiz hissettim Rabb'imden başka kimsem yok bir kez daha anladım 😭

tarafından

Aynen oyle canim sana yardim edetrcek kisi Allahu Teala Rabbim yardimciniz olsun 

(503 puan) tarafından

Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🤲 ❤️ 

tarafından

Cumlemizden canim 

+1 oy
(126 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun.. Hayırlı güzel kapılar açsın sanada bebeğinede.

(503 puan) tarafından

Amin inşallah dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden Allah razı olsun inşallah 🤲 

+1 oy
(4,153 puan) tarafından

Rabbım safı ısmı hurmetıne sıfa versın

(503 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun inşallah 🤲 

+1 oy
(1,884 puan) tarafından

Üzülme canm inşallah sağlıcakla doğar hep dua et.  Yanilaboliyorlar. Herşeyin en iyisini Allah bilir . 🥺❤️

(1,884 puan) tarafından

Üzülme canım ben de senin gibiyim. Çok şükür her halimize 😢 gözlerim dolup taşıyor benim de tutamıyorum kendimi. Hamilesin bebeğe yazık

(503 puan) tarafından

Gözüme uyku girmiyor elimde değil ki abla konu evlat olunca Rabb'im kolay eylesin imtihanımı inşallah 😢🤲

(1,884 puan) tarafından

İnşallah canım benim Allah'a dua et bol bol üzme kendini bir baktin sapa sağlam bir bebek doğar Allah'ın mucizeleri çok. 

(503 puan) tarafından

Ayy inşallah bazı yorumları da okudum dediniz gibi doktor her şey söylüyor doğdu sağlıklı ediyorum bol bol sabahı sabah ettim yarın sbah da doktor çağırdı bugün de zor geçer hastanede içim rahat olur en azından kalp atışını vs duyuyorum evde takip etmekten kafayı yedim Rabb'im inşallah bizede bir mucize yaşatsın bebeğim sağlıkla doğdu postunu açmak nasip olsun inşallah 🤲 🥲

(1,884 puan) tarafından

İnşallah canm benim inşallah stres yapma zamanında sağlıcakla doğsun inşallah 

+1 oy
(145 puan) tarafından

Canım Allah şifalar versin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Benimde gebeliğe bağlı şekerim vardı oldukça yüksekti 20 gün yattım bende takipte olduğum halde düşüremediler şekeri  bebeğim 7 aylık doğdu şuan 17 aylık çok şükür hiç bir sıkıntımız yok banada neler söylediler bebek için hemde gittiğim her Dr yanılabiliyorlar bazen 

(503 puan) tarafından

Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim Tam olarak kaç haftalık doğum yaptınız acaba doktor Perşembe günü hazırlıklı gel dedi doğum olabilir şuan anne karnında tedavisi yok dedi doğdu zamn tedavisi varmış birde bebeğin kaç kilo doğdu benim şekerim de yüksek 3 defa vuruyordum 5 defa ya çıktı bakalım birde küvezde. Kaç ay kaldı inşallah doktor yanılır başka doktora gittim daha önceden böyle bişey demedi bı anda nasıl oldu onuda anlamış değilim 😢

(145 puan) tarafından

32+4 haftalık doğdu 1650 kg 15 gün küvözde kaldı çok şükür solunum sıkıntısı falan olmadı 1700 kg ile taburcu oldu başka Dr git olmazsa araştırma hastanesine canım en kötü ihtimal erken doğum yaparsın yattığım serviste çok vardı şeker hastası anne yaşı geçik olanlar bile vardı hiç birinde sıkıntı yoktu hatta bi tanesi aşırı kiloluydu 130 150 falan ondada şeker vardı bebeğin büyük demişler onada kadın normal doğum yaptı ben şok. Benim sezaryen oldu takibe aldılar nst de bebeğin kalp atışları hızlanmış apar topar sezaryene aldılar içini ferah tut canım her şeyin hayırlısı 

(503 puan) tarafından

Keşke bende 32 haftalık olsaydım ben 28  hafta 3 günlüğüm ultrason da 30 vücudu 32 kafası görünüyor doktor adet tarihine göre hesapliyor bekletirler mi acaba hemen doğuma alırlar mı geçen hafta gittim de doktor 1 kilo civarında dedi dün gittim de beynine bakmaktan kilosuna bakmadi bende hiç sormadım bu sorunları şehir araştırma hastanesinde öğrendim bende normalde küçük devlet var ona gittim hep bianda duyunca şok oldum yarın da perinatoloji ayrıntılı bakacak ama yatış verir sen hazırlıklı gel dedi çantamı hazırladım ağlaya ağlaya sağlıklı olsun küvezde kalmasına razıyım birde şeker hastalıgi olanlar ciğeri geç gelişiyormuş hangisine kafa yoracagimi şaşırdım stresten ev işine sardım kafam dağılsın diye erken doğum yapmaktan da korkum geçti tek düşüncem sağlıklı olsun bebeğim yaşasın bazıları zaten çocuğun var sen kendini düşün bidaha yaparsın diyor uzaktan normal geliyor karnımdaki de yanımdaki evlatlarımdan zerre farkı yok hepsi bir benim için diğer bebeklerim de sezeryen oldu ben omurilik ameliyatı oldum için normal yapamam mecburi sezeryen olacak kendi acımı da düşünmüyorum tek düşündüm bebek iyi olacak mı gözüme uyku girmedi sbah erkenden kalkıp gidecem bakalım herşeyi hazır kızımın inşallah rabbim kısmetimden çıkarmaz😢

(145 puan) tarafından

Kıyamam canım benim gittiğim devlet hastanesinde yenidoğan yoğun bakım olmadığı için araştırma hastanesine gönderdi evet erken doğan bebeklerin ciğerlerinde sıkıntı oluyor genelde beni yatış esnasında doğuma hazırladılar ve  bebeğin ciğerini geliştiren serum verdiler ayrıca iğne yaptılar tıp artık ileride hiç sıkıntı etme 28 haftalık doğan yaşayan bebek çok var rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin durumundan haberdar edersen sevinirim 

(503 puan) tarafından

Benim gittim hastanede var şehir araştırma hastanesine gidecem bende inşallah banada ciğer geliştirici verirler sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım ben çok düşündüm 28 haftalık olması da benim için mucize daha erken hafta olsa o zamn gebelik sonlanacaktı inşallah hayırlı güzel haber alırım post açarım 🥲

+1 oy
(4,130 puan) tarafından

Rabbim sana bağışlasın İnşallah.kendini korkutup iyice strese girme canım.Allaha inan ve güven.bizim için en hayırlısını o bilir.

(503 puan) tarafından

Amin inşallah Allah'a inanıyorum güvenim sonsuz işte evlat olunca konu insan korkuyor üzülüyor bakalım inşallah yanılır doktorlar Rabb'im o sevinci yaşatsın bize 

+1 oy
(424 puan) tarafından

Ve aleyküm selam canım Allahu Teala korktukların ile imtihan etmesin. 

(503 puan) tarafından

Amin inşallah ablam Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🤲 

+1 oy
(2,816 puan) tarafından

Cenabi.mevlam korktuguna ugratmasin İnşallah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

(503 puan) tarafından

Amin inşallah Rabbim en iyi bilendir dualarınızı eksik etmeyin Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel ablam 😢🤲

+1 oy
(26,573 puan) tarafından

Yaa sevgi Allah yardimciniz olsun. İnşallah bebegin sag salim dogar ve hicbir sorun yasamassiniz🥺♥️

(503 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun  şuan tek istediğim o benimde anne karnında ölüm riski var dedi için uykum bile gelmiyor hadi bişey olursa diye sürekli kontrol ediyorum 😢

+1 oy
tarafından

Allah şifa versin inşallah.  Gün doğmadan neler doğar.  

(503 puan) tarafından

Amin inşallah aynen öyle insan oğlu yinede yiyip bitiriyor kendini 😢🤲

+1 oy
tarafından

Allah yardımcın olsun abla kötü şeyler düşünme inşallah iyi sonuçlar Gelir Sağ salim kucağını alırsın abla ♥️♥️♥️♥️

(503 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun kardeşim inşallah Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin inşallah 🤲

+1 oy
(24,274 puan) tarafından

Allah'ım şifalar versin yavrucuga. İnşallah hiçbir sorun olmadan doğar büyür sağlıkla sihhatle. 

(503 puan) tarafından

Amin inşallah teyzesi yolun sonuna geldik inşallah sağlıklı doğar 🤲😢

+1 oy
(33,509 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun bol bol dua et kötü düşünme inşallah Rabbim bebeğini de seni de korusun 

(503 puan) tarafından
+1

Amin inşallah kötü düşünmek istemiyorum ama doktor şak şak yüzüne söyleyince iyide düşünemiyor insan Rabb'im her şeyin en iyisini bilir inşallah yanılırız 🤲😢 Allah razı olsun inşallah kardeşim 🤲

+1 oy
(9,557 puan) tarafından

sağlıkla gelecek inşallah bebeğin. sen de bebek de çok iyi olacaksınız 

(503 puan) tarafından

İnşallah ablam inşallah Rabb'im sesimizi duysun inşallah 😢🤲❤️

+1 oy
(7,387 puan) tarafından

Rabbim şafi ismiyle şifa versin kuzum inşallah ♥️ evladını sana bağışlasın ♥️

(503 puan) tarafından

Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel Ablam 🤲🥺❤️

+1 oy
(1,984 puan) tarafından

Allahım Yardımcın olsun canım benim ya gerçekten üzülmezmi insan Allahım sağ salim al Kucağına İnşAllah hep dualarımsın🤲🤲🤲

(503 puan) tarafından
+1

Amin inşallah kardeşim konu evlat olunca sakin bile kalamıyor insan çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲 😢

(1,984 puan) tarafından

Rabbim yar ve yardımcınız olsun İnşAllah canım ya sendende:((🤲🤲

(503 puan) tarafından
+1

Amin inşallah 🤲

+1 oy
(5,992 puan) tarafından

Oyşşl kıyamam sana kuzum rabim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah sen sadece rabime güven o en hayırlısını nasip eder dualarımız seninle 

(503 puan) tarafından

Rabbime güvenim sonsuz amin inşallah Allah razı olsun inşallah kardeşim benim dua etmekten başka bişey gelmiyor elden 🤲😢

(5,992 puan) tarafından

Rabbim sesini duysun inşallah kuzum

(503 puan) tarafından

Amin inşallah kardeşim 🤲 

+1 oy
(8,102 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun inşallah canım ya çok üzüldüm derdi veren Rabbim dermanı da versin inşallah bende aklıma geldikçe senin için duâ edicem

(503 puan) tarafından
+1

Dualarını eksik etme inşallah Seda ablam Allah razı olsun amin inşallah 🤲😢

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 786 göst.
23 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (503 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 798 göst.
6 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (503 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 746 göst.