0 oy
398 göst.
Diziler & Filmler kategorisinde (3,976 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kitap okumayı seviyorum.

Ama birileriyle  değerlendirmeyi yorumlayıda seviyorum

Gelin konuşalım.

10 Cevaplar

0 oy
(3,727 puan) tarafından

En son ne zaman kitap okudum diye sorsana 🙄🙄 normal de çok severim kitap okumayı ama 2 bebeyle bu mümkün değil 

(3,976 puan) tarafından

Bende telefondan okuyorum akşam bu saatlerde.yoksa gündüz asla uyumuyor pek mümkün olmuyor

(3,727 puan) tarafından
+1

Ben telefondan zevk almıyorum öyle ya kitap en güzeli 😊

-Reklam-
0 oy
(7,778 puan) tarafından

Şu an okuduğum kitap 'Aleme bir yar için ah etmeye geldik' Kemal sayar ile Saadettin Ökten' in 'Gönül sadası' sohbetlerinden oluşuyor. Daha önce de 'Dem bu demdir saat bu saat' olanı okumuştum ikisi de çok güzel. Tüm seriyi tamamlamak istiyorum bakalım. Film izlemeyi çok sevmem.

(3,976 puan) tarafından

Ben daha çok roman tarzı okumayı seviyorum türk klasikkerini okuyorum bu aralar.eğer anlatım dili akıcıysa bunksrıda okurum inşallah

(7,778 puan) tarafından

Ben çok sevdim tavsiye ederim çok güzel akıcı anlatımı var. Roman olarak da Fatih Duman'ın 'Ene' kitabını okumuştum Aziz Mahmud Hüdayi hazretlerinin nefsiyle mücadelesini anlatan çok güzel bir kitap. Dini roman. Onun da serisi var onu da tamamlamak istiyorum inşallah.

(3,976 puan) tarafından

Teşşekür ederim canım.onlarıda eklerim inşallah okumakda kısmet olur

(7,778 puan) tarafından

Rica ederim 🌸

0 oy
(905 puan) tarafından

Siyeri geçen bitirdim tekrar okumak istiyordum ama biraz diğerlerini bitireyim diye ara verdim. Aynı anda bir sürü şey okuyordum şimdi sırayla bitirmeye çalışıyorum 😂

Güzel Ahlak bitmek üzere  Atomik Alışkanlıklar, şemaili şerife, 4 büyük halife devri vs vs sıra çok dolu. Bu şu an okuduğumdan🌸

image

(3,976 puan) tarafından

Her defasında alıp okuyacağım ama bir türlü kısmet olmayan kitap.bende bu aralar türk klasiklerine sardım.bi liste okumak istediğim kitap var.onlsr bittikten sonra Siyeri okurum.

(905 puan) tarafından

Yerinde olsam öncelik verirdim canım. Öğrenmem gereken başka şeyler olmasa sürekli okumak istiyorum. 

Bende bi ara hoşuma gitti türk çeviri karışık roman okudum biraz ama pdfden okuyup ismini not almayınca unutuyorum isimlerini ya. Filmleri de hep unuturum

(3,976 puan) tarafından

Dini kitapları satın alıp okumak daha bi hevesli kılıyor beni.çünkü kitabı elime aldığımda bitirmeden bırakmıyorum telefondan okuyunca çok kopukluk oluyor.nasip olursa bi kitap alışverişine çıkacağım inşallah

0 oy
(78 puan) tarafından

İki gün önce sabahattin Ali'nin içimizdeki şeytan kıtabjnı okudum çok etkılendjm herkesın ders cıkaracagı bır kitap

(3,976 puan) tarafından

Ya bende listeme eklemiştim onu daha sıra gelmedi ona.bende Kürk Mantolu Madonnayı bitirdim.şuan İnce Memedin 3.serisindeyim

(78 puan) tarafından

Kürk mantolu Madonna nasıl peki şimdi ayşe Kulin'in adı aylin kıtabına başlayacağım. 

Ama içimizdeki şeytanı oku, kıtaptan sonra seytan degılmıs bıze zarar veren bıze nefsimizmiş dedim

(3,976 puan) tarafından

Yani şişirilmiş bir kitap.bir adamın iç dünyasından bahsediyor.Bende Adı Aylin kitabını okudum bak onu çok beğenmiştim

0 oy
(3,946 puan) tarafından

İşratun Nisa kitabını okuyorum, bide kur an meali 🙃

(3,976 puan) tarafından

Maşallah canım.işratun nisa kitabının konusu ne peki

(3,946 puan) tarafından

Kadınlar için seçilmiş hadisler canısı en efendimizin eşlerine karşı olan tutumu davranışları ve evlilik hakkında merak ettiğiniz herşey geçiyor ben çok severek okuyorum 

0 oy
(3,615 puan) tarafından

Kitap okumakla ilgili bir gönderi başlığının "Okuduğumuz kitaplar ve izlediğimiz filmler hakkında" olarak düzeltilmesi daha uygun olur

(3,976 puan) tarafından

Ben soru başlıklarını uzun yazmayı sevmiyorum.hatalıda olsa sorum amacına ulaşmış

(3,615 puan) tarafından

Bu uzun yazmamak değil ki bariz anlatım bozukluğu. Kitap okumak bu tarz bozuklukların önüne geçmek için lazım zaten. Sıradan bir gonderi olsa neyse de kitapla ilgili olup da bu şekilde olması garip duruyor. 

(3,976 puan) tarafından

Tamam canım sağol söylediğin için düzelttim

0 oy
(18 puan) tarafından

Tam benlik kısım kitaplarrr ❤️

(3,976 puan) tarafından

Ya hangi tarzda okumsyı seviyorsun

(18 puan) tarafından

Roman şiir gerilim gizem klasik Rus edebiyat yaşar Kemal zülfü livaneli sabahattin ali gibi gibi 

0 oy
(790 puan) tarafından

Ben çok seviyorum kitaplar çok pahalı alamıyorum maglesef yoksa okumak güzel 

(3,976 puan) tarafından

Evrt canım ams okumak istersen bazı kitapların pdfsini indirebilşyorsun

(790 puan) tarafından

Flfon kitap gibi olmuyor ya gözlerim çabuk yorulur 

0 oy
(2,309 puan) tarafından

Kitap okumayı çok severim. Özellikle tarihi. Bekarken çok okurdum. Şuan yarım kalmış bi romanim var adı Kuşku Zinciri diye. Kızım doğduğundan beri okuyamıyorum çünkü beynim yorgun oluyor günün sonunda. İnşallah fırsat olursa baştan başlayıp okuyacağım romanımı. 

(3,976 puan) tarafından

Bende bi tek akşamları okuyabiliyorum 2 bebe aynı saatlerde uyuyunca okuyabildiğim kadar okuyorum

0 oy
(24,248 puan) tarafından

En son Tülay kök ün psikolojik ilk yardım kitabını okudum. Çok beğendim. Herkesin okuması gereken bir kitap bence. Tavsiye ederim. Hala devam ettiğim daha doğrusu 1 2 aydır elimi surmedigim Ahmet umitin İstanbul hatırası kitabı var. Ha bugün ha yarın derken kaldı gitti. Onu bitirmeyi istiyorum. Sürükleyici ama yine de beni çok sarmadı nedense . 

(3,976 puan) tarafından

Eğer roman türü seversen,uçurtma avcısı

Serenad

İnce memed

Çöl çiçeği

El kızı kitaplarını yakın zamanda biirdim.bunlarda güzel

(24,248 puan) tarafından

Roman severim. Uçurtma avcısı hariç diğerlerine bakayım. Sagolasin

İlgili sorular

+1 oy
24 cevap 685 göst.
30 Ocak 2025 Kültür-Sanat kategorisinde Fatma1112 (533 puan) tarafından soruldu