Kitap okumayı seviyorum.
Ama birileriyle değerlendirmeyi yorumlayıda seviyorum
Gelin konuşalım.
En son ne zaman kitap okudum diye sorsana 🙄🙄 normal de çok severim kitap okumayı ama 2 bebeyle bu mümkün değil
Bende telefondan okuyorum akşam bu saatlerde.yoksa gündüz asla uyumuyor pek mümkün olmuyor
Ben telefondan zevk almıyorum öyle ya kitap en güzeli 😊
Şu an okuduğum kitap 'Aleme bir yar için ah etmeye geldik' Kemal sayar ile Saadettin Ökten' in 'Gönül sadası' sohbetlerinden oluşuyor. Daha önce de 'Dem bu demdir saat bu saat' olanı okumuştum ikisi de çok güzel. Tüm seriyi tamamlamak istiyorum bakalım. Film izlemeyi çok sevmem.
Ben daha çok roman tarzı okumayı seviyorum türk klasikkerini okuyorum bu aralar.eğer anlatım dili akıcıysa bunksrıda okurum inşallah
Ben çok sevdim tavsiye ederim çok güzel akıcı anlatımı var. Roman olarak da Fatih Duman'ın 'Ene' kitabını okumuştum Aziz Mahmud Hüdayi hazretlerinin nefsiyle mücadelesini anlatan çok güzel bir kitap. Dini roman. Onun da serisi var onu da tamamlamak istiyorum inşallah.
Teşşekür ederim canım.onlarıda eklerim inşallah okumakda kısmet olur
Rica ederim 🌸
Siyeri geçen bitirdim tekrar okumak istiyordum ama biraz diğerlerini bitireyim diye ara verdim. Aynı anda bir sürü şey okuyordum şimdi sırayla bitirmeye çalışıyorum 😂
Güzel Ahlak bitmek üzere Atomik Alışkanlıklar, şemaili şerife, 4 büyük halife devri vs vs sıra çok dolu. Bu şu an okuduğumdan🌸
Her defasında alıp okuyacağım ama bir türlü kısmet olmayan kitap.bende bu aralar türk klasiklerine sardım.bi liste okumak istediğim kitap var.onlsr bittikten sonra Siyeri okurum.
Yerinde olsam öncelik verirdim canım. Öğrenmem gereken başka şeyler olmasa sürekli okumak istiyorum.
Bende bi ara hoşuma gitti türk çeviri karışık roman okudum biraz ama pdfden okuyup ismini not almayınca unutuyorum isimlerini ya. Filmleri de hep unuturum
Dini kitapları satın alıp okumak daha bi hevesli kılıyor beni.çünkü kitabı elime aldığımda bitirmeden bırakmıyorum telefondan okuyunca çok kopukluk oluyor.nasip olursa bi kitap alışverişine çıkacağım inşallah
İki gün önce sabahattin Ali'nin içimizdeki şeytan kıtabjnı okudum çok etkılendjm herkesın ders cıkaracagı bır kitap
Ya bende listeme eklemiştim onu daha sıra gelmedi ona.bende Kürk Mantolu Madonnayı bitirdim.şuan İnce Memedin 3.serisindeyim
Kürk mantolu Madonna nasıl peki şimdi ayşe Kulin'in adı aylin kıtabına başlayacağım.
Ama içimizdeki şeytanı oku, kıtaptan sonra seytan degılmıs bıze zarar veren bıze nefsimizmiş dedim
Yani şişirilmiş bir kitap.bir adamın iç dünyasından bahsediyor.Bende Adı Aylin kitabını okudum bak onu çok beğenmiştim
İşratun Nisa kitabını okuyorum, bide kur an meali 🙃
Maşallah canım.işratun nisa kitabının konusu ne peki
Kadınlar için seçilmiş hadisler canısı en efendimizin eşlerine karşı olan tutumu davranışları ve evlilik hakkında merak ettiğiniz herşey geçiyor ben çok severek okuyorum
Kitap okumakla ilgili bir gönderi başlığının "Okuduğumuz kitaplar ve izlediğimiz filmler hakkında" olarak düzeltilmesi daha uygun olur
Ben soru başlıklarını uzun yazmayı sevmiyorum.hatalıda olsa sorum amacına ulaşmış
Bu uzun yazmamak değil ki bariz anlatım bozukluğu. Kitap okumak bu tarz bozuklukların önüne geçmek için lazım zaten. Sıradan bir gonderi olsa neyse de kitapla ilgili olup da bu şekilde olması garip duruyor.
Tamam canım sağol söylediğin için düzelttim
Tam benlik kısım kitaplarrr ❤️
Ya hangi tarzda okumsyı seviyorsun
Roman şiir gerilim gizem klasik Rus edebiyat yaşar Kemal zülfü livaneli sabahattin ali gibi gibi
Ben çok seviyorum kitaplar çok pahalı alamıyorum maglesef yoksa okumak güzel
Evrt canım ams okumak istersen bazı kitapların pdfsini indirebilşyorsun
Flfon kitap gibi olmuyor ya gözlerim çabuk yorulur
Kitap okumayı çok severim. Özellikle tarihi. Bekarken çok okurdum. Şuan yarım kalmış bi romanim var adı Kuşku Zinciri diye. Kızım doğduğundan beri okuyamıyorum çünkü beynim yorgun oluyor günün sonunda. İnşallah fırsat olursa baştan başlayıp okuyacağım romanımı.
Bende bi tek akşamları okuyabiliyorum 2 bebe aynı saatlerde uyuyunca okuyabildiğim kadar okuyorum
En son Tülay kök ün psikolojik ilk yardım kitabını okudum. Çok beğendim. Herkesin okuması gereken bir kitap bence. Tavsiye ederim. Hala devam ettiğim daha doğrusu 1 2 aydır elimi surmedigim Ahmet umitin İstanbul hatırası kitabı var. Ha bugün ha yarın derken kaldı gitti. Onu bitirmeyi istiyorum. Sürükleyici ama yine de beni çok sarmadı nedense .
Eğer roman türü seversen,uçurtma avcısı
Serenad
İnce memed
Çöl çiçeği
El kızı kitaplarını yakın zamanda biirdim.bunlarda güzel
Roman severim. Uçurtma avcısı hariç diğerlerine bakayım. Sagolasin
1,492,941 soru
24,393,806 cevap
349,517 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın