Merhaba arkadaşlar o gün geldi çattı. Eşimin abisi geldi ben yanlarına gitmek istemiyorum. Kayinvalidede kaliyorlar. Karısıyla biraz sorunlar yaşadık arkamdan çok laf duydum ergence hareketler yaptı. Kayınvalide aradı iyi niyet sende kalsın gibisinden abuk subuk konuştu. Daha öncesinde defalarca gittik hatır bilmediler şuan gitmek istemiyorum. Eşim sen bilirsin diyor ama bir yandan da eşimi doldururlar diye korkuyorum siz olsanız gider miydiniz
KV sorunun yoksa git sonuçta onların evine gidiyorsun merhaba merhaba otur kocanin yanında misafir gibi ne oluyor ne bitiyor izle cnm
Kadınlar ayrı erkekler ayrı oturuyor
Yinede git derim cnm eşini yalnız bırakma . Gitmesen doldururlar gelmedi etmedi diye . Tabi kendi kararın
bencede sen gt . muhattap olmassin gelecek olanla. git cocuklaeinla ilgilenirsin kaynananka konusursun en olmadi oturur bi kosede telefonla ugrasirsin. maksat orda esini yanliz birakmmamak
Eşiniz doldurulmaya müsait bir insansa bunu sizin gözünüzün önünde bile yaparlar ayrıca dolduruşa geliyorsa bi eş o eş değil kukladır
Gerçekten çok haklısınız. Peki sizce gitmeli miyim
İstemiyorsanız gitmek zorunda değilsiniz gergin bi ortamda zaten rahat edilmez
Sonuçta kaynınızın evi değil. Bence 2 kişi arasındaki sorun diğer aile fertlerini de etkilememeli. Bu şekilde ma aile toplanınca hep bir huzursuzluk oluyor. Gidince onunla muhatap olmazsınız yeterli.
1,502,995 soru
24,539,985 cevap
360,484 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın