Kızlar merhaba ben 2 gün önce kek yapıp kilitli fanusa koydum. Salonda masanın üzerinde duruyordu, salonda klima 7 24 18 derecede çalışıyor. Bozulmaz diye düşünmüştüm. Az önce kekten yemek için aldım tam elimle böldüm çok ince sakız gibi uzadığını gördüm. Tadında kokusunda birşey yoktu, küf de yoktu. Neden böyle oldu anlamadım. Siz kek kurabiye gibi şeyleri nerede muhafaza ediyorsunuz?
Ben ilk yaptığımda yedikten sonra kurabiye de olsa kekte buzdolabına kaldırıyorum özellikle sıcak havalarda dışarıda bırakmam
Annemin evinde hep dışarıda kapta bekletirdik, 1 günde o kalabalıkta bittiği için muhtemelen bozulmaya vakti olmuyordu. Bir daha ben de dolaba koyayım, teşekkürler
Bencede koy ziyan olmasın :))
Canım yumurta var içinde sıcakta ve dışarda beklemez çabuk bozulur
Klimalı oda diye birşey olmaz herhalde demiştim. Bir parça da ağzıma atmıştım farketmeden önce, hamileyim inşallah birşey olmaz. Tadı iyiydi ama😂
Dondurucuya koyuyorum yemek istediğimizde çıkarıyorum hemen çözülüyor zaten. İçinde Yumurta ve süt olan şeyleri dişarda bırakamazsın.
Klima bile bu havada yetersiz gelebiliyor
Hemen dolaba kaldırsaydın keşke emeğine yazık
Ayy valla yarısı çöpe gitti, hadi onu geçtim hamileyim ben keserken bolunen kısımları ağzıma atmıştım tadı normal diye farketmemistim. Bir dilim yemisimdir öyle, elimle bolmesem farketmezdim.
1,490,150 soru
24,353,977 cevap
346,640 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın