Yorum yapabilirmisiniz
Erkek geçti içimden
İnşallah cnm
Kız gibi ama görünce erkek dedim :)
İnşallah cnm bir kızım var isterim bir oğlum olsun ama en önemlisi sağlıklı olsunlar da yeterli
Erkek geçti içimden cnm
Benim keseyle aynı erkek benim canım hatta bu öncekiler çok düzgün yuvarlak şeklindeydi kızdı bunu böyle görünce kasede sıkıntımı var dedim niye böyle yok normal dedi
Hadi hayırlısı inşallah dnm
Şimdi ben bu görüntüyü chatcptye attım oda dediki;
Nub teorisine göre bu görüntü büyük olasılıkla kız bebek diyo
Canım yapay zeka diyorki bebeyin nubu net görünmüyo ama yüksek olasılıkla kız
Ayy gerçekten mi ;)
Yapay zeka bulabiliyor mu
Ben kiziminkini attım ona erkek dedi demek yalanmış cnm
Yapay zeka nub teorisine göre tahminde bulunuyo zaten..
Başka yorum yapa bilecek varmi
Benim kesem budan çok çok farklıydı erkekti.
O yüzden buna kız Diyorum
Benim bebeğimde ilk kızdı bakıyorum keseleri farklı bakalım bu ne olacak hayırlısı aerik
Benimde her iki kızımda keseler farklıydı hatta sırf o yüzden acaba ikincisi erkek olabilirmi diye düşünmüşdüm
Tamamen hissiyat erkek bence
İnşallah cnmm
Bence erkek canim
Ben sürekli ultrasana giriyordum riskli gebelikti her girdiğimde kese farklı bir görüntüye sahip oluyordu nasıl keseyle cinsiyet tahmin ediyorlar şaşarım😂
Aslında farklı değil canım bir yakından bir uzaktan gördükleri için sana öyle geliyordur
Yoo bayağı farklı ben her ultrason görüntüsünü saklarım hafta hafta duruyor birinde armut gibi birinde s şeklinde hep değişik canım sürekli gelişen bir şey sanmıyorum sabit kalsın. İki gün sonra ultrasona gir bak kese farklı oluyor
İşte fasulye kese oluyor o canım , hiç yuvarlak gördün mü
İnanma canım öyle şeylere allah gönlüne göre versin böyle şeyleri düşünme kız erkek hayırlısı olsun öncelikle sonra gönlündeki olsun🎈
Kız ben hamiş değilim doktorlar bazen keseye göre cinsiyet tahmin ediyor ondan dedim ❤️
Keseye göre yorum yapmakta hurafelerden bir tanesi, özelde 12. Haftada bize cinsiyeti yüzde doksan söyledi ve gerçekten öyle çıktı, insan merak ediyor ama biraz daha sabırlı ol, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ve gönlünüzden geçeniyle 🌸
Amin inşallah cnm
Erkek gibi sanki
Benim kese bu şekildeydi kız
Benim kız kesen farklıydı buna gore
Normalde fasulye keseler erkek olur canım ama benim kızım oldu
İçimden geçen de erkek
Hayırlısı cnm
Cinsiyet nedir
1,503,202 soru
24,542,385 cevap
360,572 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin: