+1 oy
414 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,621 puan) tarafından

image

sağdaki kırmızı araba nasıl kızlar sizce indirimdeymiş normalde fiyatları kaç bilmiyorum, oğlum için istiyorum uzun bi süredir alamadık. 

E bebeğin oyuncakları ve kalitesi nasıl bilenler yorum yaparsa sevinirim

9 Cevaplar

+1 oy
(1,621 puan) tarafından

Bilgisi olan yok mu

-Reklam-
+1 oy
(8,360 puan) tarafından

Önce magazaya gidin bakın bence kalitesine 

imagebiz bunu kullandik 3 sene kadar simdi sanırım aküsü bitti çalışmıyor 

(8,360 puan) tarafından

Ben hepsiburada dan almıştım e bebekte de benzerini görmüştüm Pilsan değildi. @Esma36 çocuğum da büyüdü artık taktirmiyorum bi de mahallede cocuklar biniyor yani teker teker degil bi seferde 4 kişi biniyorlar onune arkasina kırarlar diye umursamiyorum

tarafından

Bizimde varda sarji yeterli gelmiyor eve dönerken hep bir itme oluyor bende yedek sordum sonra dedim zaten yaz bitmek üzere almadım 

Kız izin verme

(8,360 puan) tarafından

İzin vermesem de dinlemiyorlar az uzaklasinca yapıyorlar yapacaklarını sarji da epey gidiyor aslında siz baya uzun kullanıyorsunuz demek ki

tarafından

Kapının onun müsait değil 

Gittiğimiz yerde zaten gidene kadar 20.30 dakika gidiyor birde sarkiyi bağlayınca eee yolda biraz eğimli olup üstüne birde bazen parkta çocuklar veya gorumcmein kızı oluyor ağırlığa göre ekstra enerji harcıyormus 

Parkın içinde çok abartmazsa genelde bizede yetiyor ama bazen parkın içinde hiç bırakmadan sürüyor eve dönerken zor oluyor 

(8,360 puan) tarafından

Anladim canım o zaman size şart olmuş yedek akü 🤭

+1 oy
(16,371 puan) tarafından

Boyut olarak ufak mı acaba fiyatı uygun 

Dolu marka traktör almıltkmkız kardeşime oğluma 2 yıldır kullanıyorlar 

Bizim akülü arabalar Pilsan 1.5 sene oldu memnunuz 

(1,621 puan) tarafından

Bu siteden mi almıştınız 

(16,371 puan) tarafından

Hayır

+1 oy
tarafından

Bizde bundan var biz büyük aldık ileride de kullansın bir daha almayalım diye pilsan çok kaliteli ama e bebekte de satılıyor biz geçen sene almıştık binmedi korktu bu sene biniyor

image

(1,621 puan) tarafından

Pilsan Attack Uzaktan Kumandalı Çift Kişilik Akülü Araba 12V | Toyzz Shop https://share.google/XQArH8dCU3rs70U4s 

Bu arabadan mı

tarafından

Bu link kullanılamıyor diyor canım 

tarafından

image

Bundan diyorsan benziyor ama bundan değil 
(1,621 puan) tarafından

Mağazadan mı almıştınız

tarafından

Biz e bebekten almadık ama mağazada varsa eğer verirler 

+1 oy
(942 puan) tarafından

Cnm sana tavsiye ,akülü araba alırken alt kısmı tekerleklerin direksiyona bağladığı kısım varya oranın Demir olmasına çok dikkat et plastik olanlar çoğunlukla kırılır çok yorum gördüm böyle,

+1 oy
tarafından

image

bizimki bundan 26bine aldım 12v 4x2 essek ölüsünden farksiz 🫢2 kişi zor kaldırıyoruzzz8

Iznikaku markası 

+1 oy
(5,879 puan) tarafından

Bizde kızıma almıştık 1 yaşında. Bir türlü sevdiremedik. Şimdi 3 yaşında toplasan 10 kere binmemiştir. 

0 oy
(5,821 puan) tarafından

Pilsan 12v kumandalı olandan almak lazım. Piyasadaki en iyi o.

0 oy
(28,641 puan) tarafından

Küçük sanki bizim jaguar var bbaya beğeniyo çocuklar blutut var müzik var şarjlı 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 333 göst.
1 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 223 göst.
19 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Mercimekinannesi (421 puan) tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 293 göst.
+2 oy
31 cevap 897 göst.

Kategoriler

1,492,629 soru

24,389,170 cevap

349,179 kullanıcı

...