E bebeğin oyuncakları ve kalitesi nasıl bilenler yorum yaparsa sevinirim
Bilgisi olan yok mu
Önce magazaya gidin bakın bence kalitesine
biz bunu kullandik 3 sene kadar simdi sanırım aküsü bitti çalışmıyor
Ben hepsiburada dan almıştım e bebekte de benzerini görmüştüm Pilsan değildi. @Esma36 çocuğum da büyüdü artık taktirmiyorum bi de mahallede cocuklar biniyor yani teker teker degil bi seferde 4 kişi biniyorlar onune arkasina kırarlar diye umursamiyorum
Bizimde varda sarji yeterli gelmiyor eve dönerken hep bir itme oluyor bende yedek sordum sonra dedim zaten yaz bitmek üzere almadım
Kız izin verme
İzin vermesem de dinlemiyorlar az uzaklasinca yapıyorlar yapacaklarını sarji da epey gidiyor aslında siz baya uzun kullanıyorsunuz demek ki
Kapının onun müsait değil
Gittiğimiz yerde zaten gidene kadar 20.30 dakika gidiyor birde sarkiyi bağlayınca eee yolda biraz eğimli olup üstüne birde bazen parkta çocuklar veya gorumcmein kızı oluyor ağırlığa göre ekstra enerji harcıyormus
Parkın içinde çok abartmazsa genelde bizede yetiyor ama bazen parkın içinde hiç bırakmadan sürüyor eve dönerken zor oluyor
Anladim canım o zaman size şart olmuş yedek akü 🤭
Boyut olarak ufak mı acaba fiyatı uygun
Dolu marka traktör almıltkmkız kardeşime oğluma 2 yıldır kullanıyorlar
Bizim akülü arabalar Pilsan 1.5 sene oldu memnunuz
Bu siteden mi almıştınız
Hayır
Bizde bundan var biz büyük aldık ileride de kullansın bir daha almayalım diye pilsan çok kaliteli ama e bebekte de satılıyor biz geçen sene almıştık binmedi korktu bu sene biniyor
Pilsan Attack Uzaktan Kumandalı Çift Kişilik Akülü Araba 12V | Toyzz Shop https://share.google/XQArH8dCU3rs70U4s
Bu arabadan mı
Bu link kullanılamıyor diyor canım
Mağazadan mı almıştınız
Biz e bebekten almadık ama mağazada varsa eğer verirler
Cnm sana tavsiye ,akülü araba alırken alt kısmı tekerleklerin direksiyona bağladığı kısım varya oranın Demir olmasına çok dikkat et plastik olanlar çoğunlukla kırılır çok yorum gördüm böyle,
Iznikaku markası
Bizde kızıma almıştık 1 yaşında. Bir türlü sevdiremedik. Şimdi 3 yaşında toplasan 10 kere binmemiştir.
Pilsan 12v kumandalı olandan almak lazım. Piyasadaki en iyi o.
Küçük sanki bizim jaguar var bbaya beğeniyo çocuklar blutut var müzik var şarjlı
1,492,581 soru
24,388,393 cevap
349,125 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın