Uyumayan hanımlar doğum sancısımi acaba belimden bı ağrı giriyor bebek kaskati kesiliyor ama böyle çok dayanılmaz bı ağrı değil karnıma doğru sızı iniyor sonra geçiyor
Kaç haftalık
Sancı varsa takibe al
Şuan 38+1 en son 23 gece girdi saate bakıyorum
Doğum sancısı düzenli ve belirli aralıklarla gelir ve şiddetli olur anlarsın canım
Çok şiddetli değil ama ara ara girip çıkıyor duş aldım gezindim geçmedi çok heycanlandim
Saatine bak canım düzene girerse git hastaneye
23 gece girdi 26 geçe girdi 30 gece girdi şuan
Bacım kişiden kişiye değişebilir ama ben 15 dakikada bir 45 saniye sancı çekmeye başlamıştım ama şöyle söyleyeyim yürüyemiyorsun sancıdan sonra en son 8 dakikada 1 dakika sancıya düşünce hastaneye gittim 1.5 2 saate doğdu kızım
Benimki dayanılmaz değil ama 3 4 dk bı giriyor bebek toplanıyor sonra rahatlıyor
Bekle beş dk ya bir olursa doğumdur canım
İlk çocuğumdaki gibi şiddetli olmayınca bilemedim her çocuk farklı diyorlar bebek toplanıyor
Benimkiler valla hep normal oldu ama şuan sancıları hatırlamıyorum
Bende aynı 5 sene geçti üzerinden
Varmı halen sancı nasıl durum
Ayakta gezindim anlayamadım sürekli bı bel ağrısı var şuan uzandım dinliyorum kendimi
Canım senin 2 tane çocuğun yokmuydu zaten ben mi yanlış hatırlıyorum
Yok bu 2 ci ama bu doğum sancısı gibi değil ilk oğlumda doğum sancısıni gördüğüm için bu baya hafif geldi
37 4 de şiddetli kasılma ile gitmiştim canım 1cm acikligim vardı yarım saat demeden 6 cm e ulaştı ama sezeryan olacktim zaten hemen aldılar rabbim zorunu kolay etsin sancin sıkılasirsa gidersin ama şuan sık değil gibi duruyor
Yok şuan sık değil şiddetli de değil canımı yakmıyor ilk oğlandaki gibi olmayınca bende bilemedim
Benimki düzensizdi sancılarım ve dediğiniz gibiydi ben ertesi günü hastaneye gittim doğumum başlamıştı ve karnımın altı çok ağrıyordu içimde bir korku vardı anlamamıştım oturup kalmakta zorlanırdım abartacak bir ağrı değildi
Peki doğum zor oldu mu
İlk doğumdu çok zordu ama çokta güzeldi evladını kucağına alınca herşey geçiyor Allah büyüktür
Bide her insanın doğumu bir değil canım başkalarına bakıp korkma
açılman başlamış olabilir aynı belirtim vardı
Evet giderek şiddetlendi
sen bi kadın doğum acile ya da kendi doktoruna git mutlaka doğum olabilir. benim kasılmam olmuştu bide bebek taş gibi oluyordu 32 haftalıktım açılmam olmuş 5 cm ihmal etme canım
Hala artmadi da azalmadı da
AppStore da takip var sancini kayıt et bitince herşey kayıt ediyor ve sana söylüyor nezaman hastane gidicegni
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.neiman.contractions
İndirdim hemen
2 çocuk doğurdum ama doğum sancısı nedir nasıldır bilmem.
Gece paylaşmışsin şuan nasılsın haftan yakınsa doğuma bir kontrole git istersen
Maalesef doğum sancısı değil mis ama neden böyle oldu anlamadım
Gittim muayeneye
Evet gittim
Nasıl oldun acaba bilgi verirmisin?
Maalesef doğum sancısı değil mis ama neden böyle oldu anlamadım doktora gittim ama rutin kontroller yaptı fazlada itimat edemedim açılmaya bakmadı nst de sancı çıkmadı öğlen ağrım yokken gittim
Canım nasıl oldun iyimisin
Maalesef doğum sancısı değil mis ama neden böyle oldu anlamadım doktora gittim ama rutin kontroller yaptı fazlada itimat edemedim açılmaya bakmadı nst de sancı çıkmadı öğlen sancım yokken gittim eşim yanımda olmadığı için
Gecmis olsun canım
Teşekkür ederim
Sancının şiddeti kişiye göre değişir . Bence ihmal etme hastaneye git. Günün de gelmiş çünkü
1,491,661 soru
24,374,687 cevap
348,251 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın