+1 oy
320 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (801 puan) tarafından

Uyumayan hanımlar doğum sancısımi acaba belimden bı ağrı giriyor bebek kaskati kesiliyor ama böyle çok dayanılmaz bı ağrı değil karnıma doğru sızı iniyor sonra geçiyor 

12 Cevaplar

+1 oy
(2,837 puan) tarafından

Kaç haftalık

Sancı varsa takibe al

(801 puan) tarafından

Şuan 38+1 en son 23 gece girdi saate bakıyorum 

-Reklam-
+1 oy
(1,514 puan) tarafından

Doğum sancısı düzenli ve belirli aralıklarla gelir ve şiddetli olur anlarsın canım 

(801 puan) tarafından

Çok şiddetli değil ama ara ara girip çıkıyor duş aldım gezindim geçmedi çok heycanlandim

(1,514 puan) tarafından

Saatine  bak canım düzene girerse git hastaneye 

(801 puan) tarafından

23 gece girdi 26 geçe girdi 30 gece girdi şuan 

(1,514 puan) tarafından

Bacım kişiden kişiye değişebilir ama  ben 15 dakikada  bir 45 saniye sancı çekmeye başlamıştım ama şöyle söyleyeyim yürüyemiyorsun sancıdan sonra en son 8 dakikada 1 dakika sancıya düşünce hastaneye gittim 1.5 2 saate doğdu kızım 

(801 puan) tarafından

Benimki dayanılmaz değil  ama 3 4 dk bı giriyor bebek toplanıyor sonra rahatlıyor 

+1 oy
(28,608 puan) tarafından

Bekle beş dk ya bir olursa doğumdur canım

(801 puan) tarafından

İlk çocuğumdaki gibi şiddetli olmayınca bilemedim her çocuk farklı diyorlar bebek toplanıyor 

(28,608 puan) tarafından

Benimkiler valla hep normal oldu ama şuan sancıları hatırlamıyorum 

(801 puan) tarafından

Bende aynı 5 sene geçti üzerinden 

(28,608 puan) tarafından

Varmı halen sancı nasıl durum

(801 puan) tarafından

Ayakta gezindim anlayamadım sürekli bı bel ağrısı var şuan uzandım dinliyorum kendimi 

+1 oy
(1,352 puan) tarafından

Canım senin 2 tane çocuğun yokmuydu zaten ben mi yanlış hatırlıyorum 

(801 puan) tarafından

Yok bu 2 ci ama bu doğum sancısı gibi değil ilk oğlumda doğum sancısıni gördüğüm için bu baya hafif geldi 

+1 oy
tarafından

37 4 de şiddetli kasılma ile gitmiştim canım 1cm acikligim vardı yarım saat demeden 6 cm e ulaştı ama sezeryan olacktim zaten hemen aldılar rabbim zorunu kolay etsin sancin sıkılasirsa gidersin ama şuan sık değil gibi duruyor 

(801 puan) tarafından

Yok şuan sık değil şiddetli de değil canımı yakmıyor ilk oğlandaki gibi olmayınca bende bilemedim

+1 oy
tarafından

Benimki düzensizdi sancılarım ve dediğiniz gibiydi ben ertesi günü hastaneye gittim doğumum başlamıştı ve karnımın altı çok ağrıyordu içimde bir korku vardı anlamamıştım oturup kalmakta zorlanırdım abartacak  bir ağrı değildi 

(801 puan) tarafından

Peki doğum zor oldu mu 

tarafından

İlk doğumdu çok zordu ama çokta güzeldi evladını kucağına alınca herşey geçiyor Allah büyüktür

Bide her insanın doğumu bir değil canım başkalarına bakıp korkma 

+1 oy
(1,416 puan) tarafından

açılman başlamış olabilir aynı belirtim vardı 

(801 puan) tarafından

Evet giderek şiddetlendi 

(1,416 puan) tarafından

sen bi kadın doğum acile ya da kendi doktoruna git mutlaka doğum olabilir. benim kasılmam olmuştu bide bebek taş gibi oluyordu 32 haftalıktım açılmam olmuş 5 cm ihmal etme canım

(801 puan) tarafından

Hala artmadi da azalmadı da 

+1 oy
(46 puan) tarafından

AppStore da takip var sancini kayıt et bitince herşey kayıt ediyor ve sana söylüyor nezaman hastane gidicegni

(46 puan) tarafından
(801 puan) tarafından

İndirdim hemen

0 oy
(12,315 puan) tarafından

2 çocuk doğurdum ama doğum sancısı nedir nasıldır bilmem. 

Gece paylaşmışsin şuan nasılsın haftan yakınsa doğuma bir kontrole git istersen 

(801 puan) tarafından

Maalesef doğum sancısı değil mis ama neden böyle oldu anlamadım 

(12,315 puan) tarafından

Gittim muayeneye 

(801 puan) tarafından

Evet gittim 

0 oy
(295 puan) tarafından

Nasıl oldun acaba bilgi verirmisin? 

(801 puan) tarafından

Maalesef  doğum sancısı değil mis ama neden böyle oldu anlamadım doktora gittim ama rutin kontroller yaptı fazlada itimat edemedim açılmaya bakmadı nst de sancı çıkmadı öğlen ağrım yokken gittim 

0 oy
tarafından

Canım nasıl oldun iyimisin 

(801 puan) tarafından

Maalesef doğum sancısı değil mis ama neden böyle oldu anlamadım doktora gittim ama rutin kontroller yaptı fazlada itimat edemedim açılmaya bakmadı nst de sancı çıkmadı öğlen sancım yokken gittim eşim yanımda olmadığı için 

tarafından

Gecmis olsun canım 

(801 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

0 oy
(5,816 puan) tarafından

Sancının şiddeti kişiye göre değişir . Bence ihmal etme hastaneye git. Günün de gelmiş çünkü

(801 puan) tarafından

Maalesef doğum sancısı değil mis ama neden böyle oldu anlamadım doktora gittim ama rutin kontroller yaptı fazlada itimat edemedim açılmaya bakmadı nst de sancı çıkmadı öğlen sancım yokken gittim eşim yanımda olmadığı için 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 182 göst.
10 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde GizemGY (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 124 göst.
0 oy
1 cevap 124 göst.
0 oy
4 cevap 207 göst.

Kategoriler

1,491,661 soru

24,374,687 cevap

348,251 kullanıcı

...