Galiba bu konuda biraz takintiliyim. Hergün mutlaka ev süpür sil işi yapıyorum ancak silme işi bir kere ile asla kalmıyor. Evimin heryeri halı şeklinde değil daha çok seramik fayaslar bulunuyor. Sildikten sonra kuruşa bile çıplak ayak ile ben ya da çocuğum geçsin direk ayak izi kalıyor. Terlik giy demeyin terlik izi kalıyor bu sefer de. Bı çorap da bir şey olmuyor o da yaz günü mumkunati yok. Bunun bı çözümü var mı ki acaba fayans ayak izi olmaması icin
Sade suyla sil tamamen kurumadan basma bence kalmıyor benimde çoğu yer fayans
Kurumadan hiç basmiyoruz aslinda ama neden böyle ki anlayamadim. mutfagin kapı köşesine bizim aşırı güneş geliyor sadece o tarafta belli oluyor diğer yerlerde ayak izi görünmüyor güneşten mi öyle görünüyor ki acaba. Aynı fayans diğer yerlerde görünmüyor orada görünüyor
parlak fayanslar da cok belli oluo. mubarek evi luks gosterende parlak fayans:) bende cok severim prlk fuanslrimi ama iz kalio illaki
Sen benim evimi görsen parlamazsa olmaz birde duvar komple cam daha çok parlasın diye 😂😂
Eskı evımde öyleydi ne yaptıysam çare bulamıyordum koyu renkti neler denedim neler çare bulamadım. Sonra taşındım kurtuldum
Evim yeni canım yeni evlerdeki tüm fayanslar bu şekilde . Bende diyordum modaya önem veriyorlar kullanışlılık yok diyordum
Deterjan fazla kullanıyor olabilir misin? Sade Sirke kullanmayı dene
Sanırım guneş gelen yerde belli oluyor. Aynı fayans tüm heryerde var sadece mutfak balkonunun ön kısmında belli oluyor bu durum çünkü. Sanırım ona bağlayacağım. Güneş tamamen oraya vurunca orasida göze çarpıp belli oluyor
Deterjan çok kullanılınca kuruduktan sonra da basıldığında iz kalıyor aklında bulunsun.
O da olabilir güzel koksun diye biraz abartıyor olabilirim :) bide dediğin gibi deniyim canım teşekkür ederim
Kullandığın deterjanla alakalı bu durum . Suyunun içine 1 fıst bebek şampuanı sık sadece gör bak iz felan kalmıcak
Silerken iz yok tatlım. 1 saat sonra üzerinden geç o zaman iz var
Benim evin altı komple büyük fayans adını bilemedim yer sileceği az Domestos döküyorum siliyorum hem parlıyor hemde leke olmuyor ama Bebegim sağ olsun eli ıslak oldumu belli oluyor fayanslarda
Benimkide aynı o fayanstan canım adini bende tam bilmiyorum.uzerine sonra basınca çıplak ayakla ayak izi olmuyor mu canim
Yok ama bende günlük siliyorum o sekilde
Deterjandan olabilir
Sirkeli su ile silmeyi dene
1,486,635 soru
24,303,597 cevap
344,204 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın