Kızlar 2 saat önce eşim babamın gelsin çay içelim mi dedi. Bende bugün gelmesinler dedim. Çünkü 4 gündür belim ağrıyor, topallayarak yürüyorum. Zaten 5 gün önce kaynanamgile yemekteydik. Sonra babası aradı eve geldik hadi gelin dedi. Bizimki benden habersiz geliriz demiş büyük ihtimalle banada söyleyemeyince aklınca onları çağıracaktı. Resmen gitmek istemiyorum diye kavga ettik. Kaynanamı sevmiyorum, o kadar hasta olurum 1 tas çorba yapmaz. Kayınpederim iyidir ama onun hatrıda bir yere kadar. Eşimde devamlı babamın hatrı diyip duruyor. Neyse babası arayıp gelin diyince benimki ben gidiyorum, bir daha kendi ailene giderken kendin git ben götürmem dedi. Sırf beni manüpüle edip üzülmem için. Bende öyleyse defol annegile dedim. Dediğim ağır belki ama o lafa sessiz kalamazdım. Bu sefer de boşanmak ıstıyorsun, kızımızı düşünmüyorsun diye kızdı, ağladı. Yemin ederim cinnet geçirmek üzereyim. Babasını aradı kızın uykusu var sonra geliriz dedi. Şimdi ben kızımı uyutuyorum, o da sigara almaya gitti, ve babasıgile geçmiş. Ne yapıcam artık bilmiyorum. Kocam asla ailesine beni ezdirmez, bir laf söyleseler korur. Ama beni anlamıyor sanki. Devamlı görüşmek zorunda değilim sonuçta
Eşin ne kadar seni seviyo gözüm doldu valla ;(
Venim eşim çok agır konuşur sonrada kınuşmamış gibi umursamaz yine benden özür bekler bence eşin için değer ailesini hoş görmek
Bence bir çaya gitseydin eşin için gitseydin, unutma ki bir erkeğin gözyaşı dökmesine Allah razı olmaz aynı şekilde kadında da geçerli hele ki eşinden zulüm gördüyse, sonuçta onlar eşinin ailesi ilerde sende kaynana olacaksın bazen kendini onların yerine koyman lazım 🙁
Sonuçta aylarca kalmayacaksın ki iki saat çayını iç gel kaynana kayınbabanı geçtim kocanında mı hatrı yok
Gitmek istemedim çünkü belim cidden sakat. Evde bile devamlı destekli yürüyorum. İstemedim o yüzden, kendimi zorlamak gelmedi içimden
Yanlış anlama bu bana bahane gibi geldi eşin anlattığın kadar ince düşünceli ise senin destekli yürüdüğünü zaten farkeder ve gitmeyi teklif bile etmezdi yani bir tutarsızlık var
Eşimin ki ince düşünce değil. Ben yarın babanneme gitmek istemiştim. Belim ağrıyor kızım dışarı çıkamıyor diye, orası müstakil, hemde babannem zaten benden bir şey beklemez yatar dinlenirim diye. Eşimde beni zora bükmek istedi, ben seni götürecem sende bizimkileri çekeceksin anlamında. Bunu devamlı yapmasından yoruldum. Şimdi ben gitmek istemediğim için yarın beni götürmeyecek ceza olarak
Evet canım sürekli gidip gelmek zorunda değilsin seni anlıyorum haklısın ama
Esin ne kadar güzel bir insanmış
Bu zamanda böyle koca çok zor
Tebrik ederim.
Arkadaşların dediği gibi 1 saat gidip oturman cok iyi olurdu
Erkeklerin ağlamasına bende dayanamıyorum
Babamın öz annesini nasıl kaybettiğini anlattığı o an ki göz yaşlarını unutamıyorum
Gelmişim 44 yaşına daha da unutmam
Normalde olsa zorda olsa tahammül ederdim ama dün asla kimseyle görüşmek istemiyordum. Bunu da eşime farklı saat dilimlerinde söyledim. Ona rağmen inat etmiş olması
Kendimden örnek vereyim eşim saçımdan sürüklüyor sürikliye götürürdü eşin seni ezdirmiyorsa eşinin hatrina katlan ve torunları da var görmek isterler sana çok büyük haksızlık edilmediyse git bence onun dışında sırf kocan ailenin evine gelmiycek diye adama yol gosteriyon buda ayrı bir başarı
5 gün önce orada yemek yedik ki bana yaptıklarına rağmen. Eşime söylemiştim ailenle barış ama her hafta görüşelim deme bana diye. Benim görümcem geçen kış Türkiye'ye geldi, 1 ay kaldı. Ben eşimi zorla götürdüm oraya sırf halası kızımı özlemiştir diye. Ama o hala ve babanne 1 ay geziler eltimi yanlarına alıp beni bir kere aramadılar
Bence esinin hatri icin bir saatliyine gide bilirdin.Amma sana sende kendi ailene yalniz gidersin dediyi yerde sinirlenmissin oda gidememis sensiz kiymetini bil.Hasta oldugunda kaynanan corba yapmak zorunda deyil bence icinen gelirse yapar gelmezse yapmaz
Ne gitmeyecek, mesaj attım annesigildeymiş
Babasina cocuk uyuyacak gelmeyelim dediyine gore oyle sandimki gitmiyor oda
Bende öyle sanmıştım, ben kızı uyuturken çikti sigaraya gitmiştir demiştim. Mesaj attım babasıgile geçmiş. Mesaj atıyorum cevap vermeye bile tenezzül etmiyor
Canım napıcaksın ailesi gitsin bende gitmesini istemiyorum ben küsüm ailesiyle her gttiğinde sinir oluyorum ama elden ne gelir ailesi işte
Kendin git dediğimde benden kötüsü olmuyor
Her şey karşılıklı.. eşim beni üzmediyi sürece bende onu üzmem.. o nasılki benimle annemlere geliyor bende onun için katlanırım.. yeterki huzurumuz yerinde olsun
Mevzu annesigile gitmek değil. İnsan her zaman istemeyebilir. Ben tamam gidelim ya da gelsinler dediğimde çok iyi biriyim ama bugün istemiyorum dedin diye düşman ilan edilmek
1,507,954 soru
24,613,088 cevap
364,182 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın