Kizlar kizimda ishal kusma var dun götürdüm salgin var dedi ilac verdi kusma kalmaz ishale devam eder dedi ama bugün cok kotu kustu yine ne yapabilirim ya bu durumda gerçekten cocuk çok kötü oldu atesi de var bugun biraz dun yoktu ne yapabilirim bisey yemiyor icmiyor korkuyor cocuk karnim agriyor diyo
Birde çocuk doktoruna götürün.
Cocuk acile götürdüm ama bi bakayim randevu ya ama randevu bulup gideyim diyene kadar zaman gecer ya
Canım ishale patates kaynat
Muz yedir
Türk kahvesinin icine 3 damla limon at ishale iyi gelir baş ağrısında
Siyah kola yada gazoz aspirin at icsin
Kusma icinde naneli limon icir
Ayaklarını karnını belini sıcak tut
Uzansin
Kaldırma uyusun iyileşir inşallah
Geçmiş olsun
Cok teşekkür ederim Allah razı olsun
Özele götür çocuk doktoruna maddi imkanın varsa bekleme.
Teşekkür ederim cevap icin
Ankara’da mı yaşıyordun canım aklımda öyle kalmış.. etlik şehir hastanesine götürüyorum acile o durumda. Bi iğne yapıyorlar bulantısı kesilsin kusmasın diye genelde iyi geliyor. İshal için mutlaka probiyotik kullanın o çok iyi geliyor. Bol sıvı tüketmesi lazım ama iştahları olmuyor haliyle serum topluyor ama onu da hemen takmıyorlar tabi hastaneler deli ediyor insanı.
Biz de yeni hastaneden geldik. Yüksek ateş kusma ishal ayrıca vücudunda alerji. Dr viral döküntü dedi
Serum verdi kan verdik sonuçları daha almadık. Günlerdir toparlanamadı çocuklarım
Bu devir de her doktora da güvenmiyorum ben başından sağmak için de yapıyorlar ilgilenmeden etmeden hemen bir ilaç yazıp gönderiyor ben olsam tekrar acile götürürdüm ilaç verdiniz yine aynı derdim bence sende öyle yap
1,488,214 soru
24,327,053 cevap
345,534 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın