COKK CALISIYOR ESIM
para zerre umrumda olmayan bırısıyım sadece ıkı cocugumla Bı piknik Bı zmn ayırma olsaa yeter ev araba bısey uğrumda degil Allah isteyene bol versin
Ev versin araba versınnn gozum yokk ruhumda neselenmesı gerekn cocukk var enerji lazım
Allahın 1 gunu soyle basbasa bıseyler cocuklarla beraber yok hiçte olmayacak .
Sen al git çocukları. Herseyi erkeklerden beklememek lazım. Cocuklar ihmal ediliyor arada
Mesela arkadaşımın kocası yurtdisinda çalışıyor. Arkadaşım 2 çocuğuyla sürekli geziyor tozuyor. Kocam yanımda yok diye eve kapanacak değilim diyor
Parka gidiyorum hep ewde degılım cnm cocuklar da babaları vakit gecırsınn
Onların ne sucu var cnm onların ıstedıkerı alırım yaparım
Canım gerçekten çok üzülüyorum
Hayatta herşey para pul mal mülk değil
Önemli olan kendi ve çocukların icin öz maneviyatını yaşamak
Sen de bendensin yani
Aynı kafada yasıyoruz
Aynn sımdı zmn kıymetini bilmek gerek cok sukur durumuz kotu degıl
Eşin ne iş yapıyor bu kadar çalışıyor. Pazarı yada tatili izni vs yok mu
Mermer yok Bı ıs bitmeden dıgerı beklıyor
Benim eşimde saatleri sinirimi bozuyor sabah 9 buçuk gidiyor 11 eve geliyor bizimle beraber yemek yemek istiyor yemek yiyince anca 1 kadar yıka topla oluyor insan birseyde anlamıyor çocuk olunca dahada zorluyor mesleği oruç vakti saat 7 gibi gelirdi çok güzeldi o vakitleri özledim resmen ve birde hafta içi izin olurdu bazen olmazdı şükür izin gününü duzelttilrr her pazar evde kesin oluyor dükkanı kapatıyorlar genelde kapatmiyorlardi
Ben 2 ay yakın ayrı kaldık ama ne anladım bu ısten dedıgın gbı 11gelıyor oğlum benı dışarı cıkar baba diyor oda yorgunum olmaz diyor . Valala dun aksam hosgeldın bile demedim sıkıldım artıkk
Ben kızımı alıp büyük parka gidiyorum beraber piknik yapıyoruz eğleniyoruz eşimden ordan yanımıza geliyor sonra eve geçiyoruz mecbur böyle geçiyor
Parka ben cikiyom çocuklarla komşularla da gidiyon pikniğe çocuğum artık bana gormek istiyor evde
1,487,973 soru
24,323,407 cevap
345,397 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın