Bende zaten ama aklı kalmıyor onu napcazz 🤣🤣🤣
Hahaha ona çözümüm yok bacım
Adamın güven sonsuz olunca 🤣 Altın alcam mı desem ozman kalır belkimm 🤣🤣🤣
Arabayı aldım çıkıyorum dediğim zaman aklı beyni kalbi tamamı bende kalıyor 😅😅😅
Hahahaha benim ki de ehliyetin var artık öğren şu arabayı diye aklını bana takıyor 😄
Eşim Nöbetten geldi uyuyordu hem kartı hem arabayı aldık çocuklarla markete gittik görüntülü aradım marketteyiz diye şaşırdı aklın kalmasın dedim kalmaz dedi 😂 bunu görünce aklıma geldi :))
Bu kocam kesinlikle. Tek fark arabayı kullanamiyorum ona icerliyor 😄
Öğrenirsin çocuk biraz büyüyünce ☺️
Bende zaten ama ben tutumluyum bu huyumu bilir gönlü rahatı benden daha çok harcama yapar
Aynı biz. Ben daha tutumluyum. Her şeyi bende, kendi daha çok harcar bana da sakın pahalı diye almamazlik yapma der ama içim el vermiyor 😄
Keşke onlarda bizim gibi olsa eşim çok harcar özelikle çocuklara çeşit çeşit oyuncaklar alır oğlumun bazasinin altı dolu bir çocuğunu çöpe attım çocuklara dağıttım.
Kavgalar bile ettik israf yapıyorsun diyoeum
O da zor bacım. Ben de alıyorum ama egitici şeyler. Daha 1 yasinda anlamaz da çoğu şeyden. Tv telefon vermiyorum oyuncakla da oynamıyor aldığım da kenarda kalıyor. O anca evi dağıtıp bozup ağlar 😔😄 inşallah düzelir canım istediğin gibi
Kesinlikle kalır 😁😁 ama benim ki bilir harcamayacigimi kart alışverişini sevmediğimi borçtan çok korkarım da 😁
Allah borçlu kılmasın bizi bacım. Benimkinin aklı asla kalmaz ama olsun 😄
Aynen öyle
Genelde ağzına eden kıymetli değerli oluyor
Bunu hep söylerim. Asla altta kalmam. Kaldıkça ezilir insan
Ben söyleyince ortalık çok daha karışıyor
Dün bile kadın kiz mevzusu yüzünden tartistik
Beyfendi haksız
Ama kabul etmiyor haksız olduğunu aksine sinirlendi ortaligi karistirdi kola bidonunu patlattı üstüme yürüdü
Baktım çocuklar korkuyor ses etmedim
Benimki ayrı bi cins
Allah yardımcın olsun bacım inşallah 😔
ben alisveris yaptıkça ona mesaj gidiyor ☺️simdilik yüreğine indirmedim ☺️
Hahahaha iyi yaptın bacım. Benimkine mesaj gitmiyor da arıyorum bunu aldım sunu aldım iyi yaptın diyor 😄
Akıllandı artık vermiyo 😁😁😁😁😁
Hahahaha bu konuda akillanmasinlar bacım
Kartıni çok nadir veriri her zaman da limitim yok der
İnşallah nice dolu limitleri olsun bacım
Kocamın Kredi kartı Yok 🤣🤣🤣🤣 biz kart kullanmıyoz ama arabasını alsam aklı kesin bende kalır Saniye çıkaramaz aklindan
Hahahaha olsun kız yine çıkmazsın aklından
Kredi kartında kalır akli boyle şeyler yalan 😃ben gece aklını bi alıyorum diger geceye kadar aklindayım 😆😅
Hahaha onu ben de yapıyorum 😄
En güzel akılda kalma yolu😄
1,490,091 soru
24,353,187 cevap
346,566 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın