kız yattıktan sonra yapacağım artık, o da 9 gibi uyuyor gece kaçta biter kimbilir 🤦🏼♀️
arada balkondan aşağı da suladık🤦🏼♀️ inşallah komşular şikayete gelmez😂😂 Allahtan kimsenin çamaşırı yoktu🤭🤭
not :bu başlığa bayıldım, ondan değiştirmiyorum 😂😂
Kolay gelsin canım ay benim hiç gözüm yemiyor ya yapasım gelmiyor
valla benim de yemiyor ama kışın büyük kolaylık oluyor bana😅
Her sene yapıyordum ama bu sene küçük çocukta olunca ikisiyle birden baş edemiyorum kışlık hazırlık gözümde dağ oldu resmen
Şimdiden kolay gelsin. Ben yapmadım henüz ya, ama yapmam lazım 🫠
ben de tatile gideceğim döndüğümde uğraşmak istemiyorum
El rondosu varsa onunla doğra büyük kolaylık oluyor hele başına kocanı oturttunmu daha kolay geçen ben öyle yaptım bereketli olsun ☺️
kabuğu soyduktan sonra 2-3e bölüyorum öyle pişiriyorum, sonra iyice yumuşayınca blenderla bızzztt yapıyorum kaynatıyorum 😅
Ayy o kadar çok domatesi ne yapacaksın 😃
Birde sert gibi duruyor o uzun domatesler. Menemen için uygun olur mu bilemiyorum
bursa domates, hep bundan yapıyorum, kabuğundan da salça yapıyorum.
valla yiyoruz bacım 😂 domatessiz bir hayat düşünemiyorum
Domates ailesi 😄😄 kolay gelsin işin çok senin
sağol canım, kızı uyutayım başlayacam inşallah
Menemen mi yapacaksın kolay gelsin şimdiden 🤭
sağol canım öyle dümdüz domates olarak kaynatacam bakalım
İyi olur ya bizde biberle birlikte kaynatıyoruz
biberle ayrı yapıyorum onu
Başlığı görünce komşularla su savaşı yapıyorsunuz sandım 🤣 kolay gelsin..kaçta aldın domatesi bende yapmayı düşünüyorum bi 30 kilo kadar.
valla bu sıcakta su savaşı yapsak iyi olur😂😂
kasayla alırsan 14,yoksa kilosu 20
30 kilo bana hayatta yetmez😅 burası 50 kilo, bir 50 daha yapacam sonra
Ay maşallah kolay gelsin şimdiden. Benim pek gelenim gidenim yok öyle fazla yemek yapmam. O yüzden bende fazla yapmam.
Minigim benim 😘 kolay gelsin gülüm biter biter dert etme kac kilo yapcan
Kan verdiydin gecen naptin
burası 50 kilo, daha sonra bi 50 daha yapacam
d vitamini ve b12 eksik çıkmış 🤦🏼♀️ bu güneşli memlekette güneşsiz kalmışım 😂😂😂 gerisi iyi şükür
Kiz 3 kisi yiyonuz mu o kadar menemeni ben 10 kilo yaptim gecen sene 3 kavanoz kalmis
Iyi sukur gülüm
Menemen değil sadece domates yapıyorum, menemen olarak da 20 kilo yapıyorum. domates koymadığım yemek yok nerdeyse benim.
Anladim afiyet olsun canım
sağolasın canım 😘
Kolay gelsin.valla ayak altında çocuk olmayınca herşey daha hızlı oluyor.
Bende bu sene yapıp yapmama arasındayım.yapsamda az yaparım galiba.
kız uyuyunca yapacam mecbur yoksa sinir krizi geçiririm herhalde 😂
Ben geçen senelerde 27.25 kilo alırdim yapardım ama artık en fazla 15 kilo alacam evde kimse yemiyo domates tek yapacam.yani bibersiz taze fasulyede eklemem sos yaparım sadece. Oda yemeklere katmak için
Sanada kolay gelsin canim
15 kilo mu😲😲 bana hayatta yetmez 😂 sağol canım
İşte ev halkı yemiyo ben tekim
Ayy kolay gelsin canım dün bahçemden 3 kasa domates yarım kasa da dolma biber topladım hala yapmadım yarında yapamam piknik var pazartesi yaptım yaptım yoksa salı gene piknik var çarşamba düğün var zaten o zaman bozulur benimkiler 🤦🏻♀️
aman bir an önce yapman lazım senin
ama ne güzeldir o bahçe domatesi falan miss gibi olur
Hahahahaha başlığa bak 😁😁 kolay gelsin bacım maşallah maviş hanıma da 💙
Kavonoza mi koycan benim annem.yapiyor gecen seneden var bu sene yapsam mi kararsizim ben
1,486,460 soru
24,301,333 cevap
344,064 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın