Kızları bebeği 21 aylık bugün sabah saçlarını yaparaklen fark etim kulak arkasında şişlik var böyle elliyince gidip geliyor nohut kadar kulak arkası derken biraz dahaa aşağı lenf bezleri mi deniliyor ne tam böyle kulak arkasında değil cumartesi gece başlayıp pazar gecesine kadar ateşi vardı 4 saate Bir yükseliyordu onla bugün iyi şükür ateşi fln yok ama onla ilgili olabir mi ya da daha önce vardı da yeni mi fark etim arda öksürüğü de var ateşten önce de gece ara ara öksürük tutuyordu
Canım hastalıkla alakası yoktur genel anlamda kötü bir şey değil ama her ihtimale karşı çocuğu doktora götürün
Baktığım her yerde enfeksiyonla alakalı yazıyordu burda da bi kaç kişi aynı şeyi sormuş herkes enfeksiyonla alakalı olabilir demiş ondan dedim de
Bahsettiğiniz durumu birkaç ay önce küçük çocuğumda yaşadık ultrason ve mr la bakıldı bu şişliklerin çeşitleri mevcut ve sadece enfeksiyona bağlı olmuyor beyni etkileyen küçük tümörcükler olabiliyor malesef geç kalsaydık hastaneye götürmekte daha kötü durumla karşılaşabilirmişiz doktor öyle söyledi ve ufak bir operasyon geçirmek zorunda takibi yapılıyor aylık oluyor beynen yakınlaşıp yakınlaşmadığı deri üstü mü altında da genişleme devam ediyor mu diye size tavsiyem tedbirli olmakta fayda var
Acilden geldik şimdi götürdüm cvp veren olmayınca boğaz enfeksiyonu geçiriyor şuan dedi antibiyotik verdi 10 gün kulan dedi elle muayene eti baktı o şeye
Takip edin mutlaka hastalıktan sonra geçip geçmediğini çok geçmiş olsun
Bbilgim yok ama istersen yinede bi çocuk doktoru görsün
Sadece lenf bezi şişkinliği de olabilir. Ama önemli bir durum da olabilir. Altta yorumda gittiğinizi demişsiniz zaten. Eğer iyileşince geçiyorsa çok sıkıntı değil, kalıcı ise mutlaka kontrol etmek lazım.
Burdan okumuştum bende kulak arkası morarma varsa beyin kanaması riski oluyormuş.
Rabbim korusun tabi
Doktora git her ihtimale karşı
Morarma vs öyle birşey yok şükür küçük bi şişlik var lenf bezleriinde nohut kadar
1,478,758 soru
24,202,017 cevap
337,629 kullanıcı