0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (465 puan) tarafından

Günaydın canımlar bir sorum olucak .10 aylık bir bebişim var benim anne sütü ve yemek olarak gidiyoruz. Geçen ayın 1ile 5 i arası adet oldum doğumdan sonra ilk adetimdi fakat bir buçuk ay geçti ve hala adet olmadım normal mi acaba ya. Hamilelikten önce düzenliydi şimdi düzensiz düzene girer mi

3 Cevaplar

0 oy
(3,030 puan) tarafından

1 yıl düzensizlik olması çok normal endişelenmenize gerek yok

(465 puan) tarafından

İçim ferahladı teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
(7,205 puan) tarafından

Vallq sen bor test yaptım istersen benimde 4 aydan sonra düzene girdi gun kaçmıyor yine maşallah  artık menopoz ne zaman olacaksam

(465 puan) tarafından

Kız korkutma Allah isteyene versin yeterli benimki. Korunuyoruz zaten hamile olamam da yani inşallah 😂 Emzirdiğim için düzensiz sanırım ya düzeni olsun da  sonra olmadık zamanda oluyoruz stres oluyorum

(7,205 puan) tarafından

Insallah hamile degilsin dir😊

(465 puan) tarafından

Az önce adet oldum değilim çok şükür 😂

(7,205 puan) tarafından

Soruyu bekliyormus 😂😂

(465 puan) tarafından

Hahha içine doğmuş cidden 😂

0 oy
(550 puan) tarafından

1 yıl düzensizlik normal emzirdiğin için sonrada düzensiz olabilir demişti bana doktor 

(465 puan) tarafından

O zaman korku yok teşekkür ediyorum:)

(550 puan) tarafından

Aynen düzene girmesi zaman alıyor ben doğum yapalı 2 yıl oldu emzirmeyide bıraktım ama her ay adet olsamda günü gününü tutmuyor gecikme muhakkak oluyor sende rahat ol ☺

(465 puan) tarafından

Ya zaten hamilelik doğum emzirme derken 1.5 yıldır adet olmuyordum. Olunca da afalladım şuan ağrılı gergin geçiyo . Bu arada emzirmeyi kaç aylıkken bıraktın ben bir buçuk yaşında düşünüyorum çünkü yemek çok az yiyor gece de çok kalkıyor düzene girer mi 

(550 puan) tarafından

Ben 2 yaşında bıraktım biraz vicdan yaptım sanırım ama emzirmeyi bırakınca gece uykusu çok şükür düzene girdi yani uyansa bile emzirirken kadar çok uyanmıyor maaşallah diyeyim 😃 seninde emzirmeden sonra düzene girer inşallah

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 164 göst.
15 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Kadinca_3487890 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 129 göst.
20 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Gülnurknd (140 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 86 göst.
4 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Bercestebiryuva (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 99 göst.