Günaydın canımlar bir sorum olucak .10 aylık bir bebişim var benim anne sütü ve yemek olarak gidiyoruz. Geçen ayın 1ile 5 i arası adet oldum doğumdan sonra ilk adetimdi fakat bir buçuk ay geçti ve hala adet olmadım normal mi acaba ya. Hamilelikten önce düzenliydi şimdi düzensiz düzene girer mi
1 yıl düzensizlik olması çok normal endişelenmenize gerek yok
İçim ferahladı teşekkür ederim
Vallq sen bor test yaptım istersen benimde 4 aydan sonra düzene girdi gun kaçmıyor yine maşallah artık menopoz ne zaman olacaksam
Kız korkutma Allah isteyene versin yeterli benimki. Korunuyoruz zaten hamile olamam da yani inşallah 😂 Emzirdiğim için düzensiz sanırım ya düzeni olsun da sonra olmadık zamanda oluyoruz stres oluyorum
Insallah hamile degilsin dir😊
Az önce adet oldum değilim çok şükür 😂
Soruyu bekliyormus 😂😂
Hahha içine doğmuş cidden 😂
1 yıl düzensizlik normal emzirdiğin için sonrada düzensiz olabilir demişti bana doktor
O zaman korku yok teşekkür ediyorum:)
Aynen düzene girmesi zaman alıyor ben doğum yapalı 2 yıl oldu emzirmeyide bıraktım ama her ay adet olsamda günü gününü tutmuyor gecikme muhakkak oluyor sende rahat ol ☺
Ya zaten hamilelik doğum emzirme derken 1.5 yıldır adet olmuyordum. Olunca da afalladım şuan ağrılı gergin geçiyo . Bu arada emzirmeyi kaç aylıkken bıraktın ben bir buçuk yaşında düşünüyorum çünkü yemek çok az yiyor gece de çok kalkıyor düzene girer mi
Ben 2 yaşında bıraktım biraz vicdan yaptım sanırım ama emzirmeyi bırakınca gece uykusu çok şükür düzene girdi yani uyansa bile emzirirken kadar çok uyanmıyor maaşallah diyeyim 😃 seninde emzirmeden sonra düzene girer inşallah
1,503,182 soru
24,542,033 cevap
360,559 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın