Doğum günüm hiç kimse kutlamadı sizce bu fotoğrafı paylaşsam olur mu instagramda whatsapp ta
Bak canım bence paylaşma çünkü eşin görünce illaki kutlayacak ve bu sefer ben paylaştım ondan hatırladı yoksa hatırlamayacaktı diye tribe gireceksin bırak yarın geçsin yarın gece paylaş o zaman eşinin unutup unutmadığını anlarsın
2-3 gündür zaten sanmıyorum hatırlamaz diyordum ama kartında para var zor durumda kalsa kolumda 2 tane bilezik var hemen veririm yada babasından alabilir o yüzden de biraz rahat benim kafam yani tabi hatırlasa daha iyi olurdu
Evet hatta instagram da cuma günü paylaşacağım stori bile buldum 😂😂
Haklısın canım ama bazen olmuyor işte
Hahha kız manyakmsıın hemen laf sokayım diyorsun😅
Hak ettiler ama kaynanam da görmüş doğum günüm için paylaşım yaptığımı tabi geçmiş hemen 😂😂
Senin instagram var mı ordan takipleşelim sevdim seni 😂🥰
Olur canım özelden yazayım 😅
20 Ağustos ise bekle 19 ise paylaşabilirsin
20 Ağustos canım
Daha 20 dakika olmuş bismillah 😂 iyi ki doğdun yeni yaşın güzellikler getirsin. Ama paylaştın mı hadi beni tebrik edin demek olur bu ki kimin gerçekten hatırlayıp önemsediği asla anlayamazsın
Şuana kadar hiç kimse kutlamadı 😂
Hiç böyle paylaşım yapmaya gerek yok bence hatırlayan zaten yazacaktır cano benimkini hiç kimse bilmez doğru dürüst kutlamazlar bilseler de çünkü sevmediğimi bilirler 😄
Ben seviyorum cânım çünkü paylaşan olursa hep kutluyorum doğum günlerini bende bekliyorum doğal olarak 🤷🏻♀️😂
Ben pek ilgili olmadığımdan bilmiyorum yaa paylaşanlara bakıp geçiyorum anca 😂
Hep paylaşana yazdım hep o yüzden belki de şuan kendime ilgi istiyorum 🤦🏻♀️😂
1,492,352 soru
24,384,579 cevap
348,950 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın