31 yaşına girdm bugün. Geçen sene de burda post açmıştm. Doğum Günümden 2 gün önce kemoterapi almıştm. 1 senede çok şey değişti hayatımda. İyileştim. Saçlarım kaşlarm kirpiklerm yeniden çıktı. Yeniden doğdum aslında ben.. geçen sene yaz boyunca evdeydm. Ama bu sene geziyorum.. Bu hayatta sağlıktan değerli bir şey yokmuş çok iyi anladım. Rabbı den tek duam 3 yaşındaki kızımla eşimle mutlu sağlıklı yıllar..
O zaman ne diyorum..
İyi ki doğdum bee🤭🤭🥰😂
İyiki doğdun .
Sağlık mutluluk sevgi dolu seneler .Senin olsun.. Rabbim sağlığı sıhhati daim eylesin.
Mutlu yaşa mutlu ol ..
Amin inşallah ..🤲 çok teşekkür ederim
Amin cnm aminn
Doğum günün kutlu olsun canım.
Rabbim bir daha yaşatmasın ve kızının okulunu işini murvetinj ve torunlarıni görürsün inşallah 🙏
Amin cümlemiz inşallah 🤲 çok teşekkür ederim
Sağlıklı yaslar diliyorum size
Geçmiş olsun canım iyiki doğmuşsun
Yeniden doğdun ♥️ sen çok güçlü çok güzel bir kadınsın iyiki tanıdım yeni yaşın ve kalan ömrünu sağlıkla huzurla geçir inşallah
Yeniden iyi ki doğdun canım benim ♥️♥️♥️♥️♥️
iyi ki doğdun doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu mutlu ve uzun yıllara ♥️
İyiki doğdun abla nice sağlıklı mutlu yıllara hayata sağlıktan daha önemli bir şey yok rabbim eşinle kızınla mutlu yıllar yaşatsın iyiki doğdun
Yaşam enerjine bayıldım. O zaman ne diyoruz iyi ki doğdun beee🥰🥰🥰 sağlıklı ömür diliyorum
Rabbimden her zaman hayırlı afiyetle olanı iste ettiğin duan da tam olacak Allah'ın izniyle Rabbim kızınla eşinle hayırla afiyetle güzel bol vakitler nasip etsin size Anneme de Şifa nasip etsin onu da duanı katarsan çok mutlu olurum
Ne güzel bir haber rabbim sağlık sıhhat mutluluk versin doğum gününüz kutlu olsun..😊
1,492,656 soru
24,389,540 cevap
349,208 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın