+3 oy
250 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,023 puan) tarafından

31 yaşına girdm bugün. Geçen sene de burda post açmıştm. Doğum Günümden 2 gün önce kemoterapi almıştm. 1 senede çok şey değişti hayatımda. İyileştim. Saçlarım kaşlarm kirpiklerm yeniden çıktı. Yeniden doğdum aslında ben.. geçen sene yaz boyunca evdeydm. Ama bu sene geziyorum.. Bu hayatta sağlıktan değerli bir şey yokmuş çok iyi anladım. Rabbı den tek duam 3 yaşındaki kızımla eşimle mutlu sağlıklı yıllar..

O zaman ne diyorum..

İyi ki doğdum bee🤭🤭🥰😂

11 Cevaplar

+3 oy
(4,169 puan) tarafından

İyiki doğdun .

Sağlık mutluluk sevgi dolu seneler .Senin olsun.. Rabbim sağlığı sıhhati daim eylesin.

Mutlu yaşa mutlu ol ..

(2,023 puan) tarafından

Amin inşallah ..🤲 çok teşekkür ederim 

(4,169 puan) tarafından

Amin cnm  aminn

-Reklam-
+2 oy
(1,499 puan) tarafından

Doğum günün kutlu olsun canım.

Rabbim bir daha yaşatmasın ve kızının okulunu işini murvetinj ve torunlarıni görürsün inşallah 🙏 

(2,023 puan) tarafından

Amin cümlemiz inşallah 🤲 çok teşekkür ederim 

+2 oy
tarafından

Sağlıklı yaslar diliyorum size

+1 oy
(7,222 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım iyiki doğmuşsun 

+1 oy
tarafından

Yeniden doğdun ♥️ sen çok güçlü çok güzel bir kadınsın iyiki tanıdım yeni yaşın ve kalan ömrünu sağlıkla huzurla geçir inşallah 

0 oy
(28,641 puan) tarafından

Yeniden iyi ki doğdun canım benim ♥️♥️♥️♥️♥️

0 oy
(11,769 puan) tarafından

iyi ki doğdun doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu mutlu ve uzun yıllara ♥️

0 oy
(301 puan) tarafından

İyiki doğdun abla nice sağlıklı mutlu yıllara hayata sağlıktan daha önemli bir şey yok rabbim eşinle kızınla mutlu yıllar yaşatsın iyiki doğdun 

0 oy
(4,953 puan) tarafından

Yaşam enerjine bayıldım.  O zaman ne diyoruz iyi ki doğdun beee🥰🥰🥰 sağlıklı ömür diliyorum 

0 oy
(1,454 puan) tarafından

Rabbimden her zaman hayırlı afiyetle olanı iste ettiğin duan da tam olacak Allah'ın izniyle Rabbim kızınla eşinle hayırla afiyetle güzel bol vakitler nasip etsin size Anneme de Şifa nasip etsin onu da duanı katarsan çok mutlu olurum

0 oy
(5,923 puan) tarafından

Ne güzel bir haber rabbim sağlık sıhhat mutluluk versin doğum gününüz kutlu olsun..😊

İlgili sorular

+3 oy
14 cevap 420 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (7,023 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 349 göst.
18 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Miroskos (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 557 göst.
5 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Fadim (1,014 puan) tarafından soruldu
+2 oy
23 cevap 836 göst.