+1 oy
266 göst.
önce Diğer kategorisinde (9,927 puan) tarafından

Bundan seneler önce anneme 7 çeyrek vermiş anneme demiş ki al bunları senin olsun neyse bugün annemi aradi sana verdiğim altinları geri öde ölümlü dünya demiş bu arada ananemde dedemde çok zenginler ayıp değil mi bide borç olarakta vermemiş 

4 Cevaplar

+1 oy
önce tarafından

Tabi  çeyrek ozaman ucuzdu şimdi pahalı 

50 bin yapıyor eve şimdi alayım kötü mü olur dedi iste

önce tarafından

İşte şimdi pahalı borç vermedi ama şimdi istiyor 

önce (9,927 puan) tarafından

Aynen canım  üzüldüm anneme yapacak bişey yok 

önce tarafından

Kızlarından para isteyen kızlarını üzen ailelere nefret ediyorum ya yabancı değil ya canın kanın 

Ben ananemi seviyodum ama bu hareketinden sonra gözumden düstu ama hiç bir işini yaptırmıcem anneme 

önce (371 puan) tarafından

desin annen senin ozaman verdigin ceyrekleri birc vermedinki. yada ozamanki degeriyle ben para verebilirim sana suan ceyrek verecek durumum yok desin

-Reklam-
+1 oy
önce (1,744 puan) tarafından

İslamda ticaret akdi vardır. Ortamdan ayrılmadan akid tamamlanır, taraflar ancak ortamdan ayrılmadan feshedebilirler. Aksi türlü ayrıldıktan sonra fesih olmaz.

Borç olarak verilmeyen para sonradan borçtu denmez, hatta bunun islamda cezai işlemleri de var da şu an hatırlayamadım.

Ananeniz uyanıklık yapmasın, borç olarak verdiğini daha verirken belirtmek ZORUNDAYDI. Borç olarak vermediği için şu an annenizin herhangi bir borcu yok. İsteyemez. 

önce (1,744 puan) tarafından

Yoo niye kestirip atıyorsun ki? Git yaptığın tüm işlerin ücretlerin iste. Eğer ücretli mi yaptın derlerse yok o zaman öyle değildi ama şimdi öyle de. Ayıplarlarsa senden öğrendim anane de. Ölümlü dünyaymış ya. Susma. Annem için asla susmazdım ben. Allahım korusun. 

Canım annemi gördum ya için acıdı demem lazım  az para değil ya 

Ben ölünce alırsin tekrar demiş anneme sinir oldum ya 

önce (371 puan) tarafından

ananen mi demis ben olunce alirsin diye. ozqman simdi biye veriyorum desin annen sen oldukten sonra niye geri alayim madem suan vermim yani suan verecek dururmum yok sen oldukten sonra altinin pesinemi dusuvem yaziklar olsun deseydi annesine: beni yasarken borc icine sokmak ne isine yarayacak sen oldukten sonra bana bisey birakmana gerek yok altinida suan evremem sen oldukten aonraya anca biriktirebilirim parasini desin

O şaskınlıkla üzgünlükle bişey diyemedi ağladı baya

+1 oy
önce (8,753 puan) tarafından

Evet ölümlü dünya deseymis yaşlı kadın gorunamı götürecekmiş 

+1 oy
önce (163,443 puan) tarafından

Valla şu zamanda anandan babandan bı kuruş almiycan

Dikat etmek lazım  hayırlısı işallah 

İlgili sorular

+2 oy