Kızlar yağ değil 2 aya yakindir buzlukta ki yağını alıp koymuştum zaten bu tüy gibi yumuşak beyaz şey yeni bir oluştu küf besbelli ama atmalimiyim şimdi tüm kemik sularını ya. Yağ değil böyle yumuşacık pamuk şeker gibi üstündeki beyz şeyin kivam
Sende kimseye inanmıyorsan at vii
Yağını alsan bile içinde belli bir yağ var o donar
o küf değil, böyle donuyor et suyu
ağzı açık kapta donduğu için böyle
Yağ olduğu için yumuşak ya ben yıllardır yapıyorum hayatım mümkün mü buzlukta bırseyın küf tutması küf bir mantar zaten eksi derecede yasayabılirmi öyle olsa herşeyimiz buzlukta küf tutsun .. Elektırık mı gıtti böyle günlerce sen evde mınyoktun
Yani bende küf olduğunu düşünmüyorum ama ısrarla tüylü deyince aklım almadı
ağzı açık kapta donduğu için böyle yağ yumuşak şekilde donuyor.
Kız buzluktaki şey nasıl küflenir🤦♀️ eritip tadına kokusuna bir baksana
Valla küflenmiş belliki ama hiç hiç anlam veremiyorum
Küflenmişse ben atarım ya
Bazen benim kemik sularinda da oluyo o ben kuf diye dusunmedim hic buzdur dedim buzlukta bi deformasyon olmustur dedim kullandim valla
Buzlukta nasıl küflenir ki. Bence küf değildir. Yağidir. Ama bilemeyeceğim.
Tüy gibi pofuduksa eger bi kac ihtimal var buzdolabinizi dezenfekte edin ondan kaynaklı olabilir diger ihtimal kemik bozulmuştur yani bozuk kemigi kaynatmissindir diger ihtimal sizin haberiniz yokken buzdolabı calismamistir ve kemik sulari eriyip bozulmuş olabilir
Buzdolabımi hep temizlerim ki canm
Küfe benzemedi
Dışarıya çıkarınca yağ yumuşuyor
Neyi kastettiğini çok iyi anladım çünkü benimkiler de böyle oldu, üstü yumuşak, pamuk şeker gibi. Sebebini bilmiyorum ama bence küf değil o. - 20 derecede küf oluşmaz. Bana sanki dolabın içinde buhar oluşup da buzlanmış gibi geldi,
Ağzı açık mı duruyor?
O yüzden olmuştur
Neye konulur ki başka bilemedim
Mezelerin konduğu tek kullanımlık plastik kapaklı kaplar oluyor 25cc den başlıyor her ölçüde oluyor ben onlardan kullanıyorum.
Bilmiyorum ki hangileri link varmı acaba , normal plastik şeyler satan yerlerde vardır herhalde
Ben İnternetten almıyorum. Toptan ve perakende satış yapan ambalajcılar oluyor . Ordan alıyorum
Bu küf değil küf olsa yeşil olur kemik suyu erit uzuyor ise sümük gibi o zaman bozuktur yoksa bu sekil oluyor zaten
Tamam canm öyle yaparım
1,472,215 soru
24,108,623 cevap
332,836 kullanıcı