+2 oy
421 göst.
Diğer kategorisinde (3,977 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar.

O kadar bunaldım doldum ki bir kerede huzurlu bi günüm geçsin diye dua ediyorum.benim eşimin eski arkadaşı ve kuzeni var.bşr ara beraber takılıyorlardı.arkadaşı benim kızkardeşimle evlenmek istiyordu.bende asla olmayacapını eşime söyledim.nwyse bu pislik sırf ben eşimden ayrılayım diye eşime geçen sene bazı mesajlar atmıştı.bende evi terkettim.o şerefsizinde burnundan getirdim.neyse kardeşimde benim olduğum yere gelin gelecek..

Eşim ve eniştem aynı köyden ve birbirlerine hep yardımcı oluyorlqr.neyse kuzeni ve eski arkadaşı eniştemr gidip eşimi kötülemiş.iftira atmışlar eşime.

Bunu duyduğumdan beri uyuyamıyorum bile.

Sırf çevremizde kimse kalmasın uzak dursunlar diye elinden geleni yapıyorlar.attığıda öyle basit şeyler değil.

Adam hasta resmen eşime köy meydanında bıçak çekmiş.ve ben bunları şimdi öğreniyorum.nasıl iğrenç insanları hayatımıza çekiyoruz anlamıyorum.

4 Cevaplar

+3 oy
(8,931 puan) tarafından

gerçekten insan seçmek çok zor. Allah sabır versin, kardeşine musallat olmaz inşallah 

(3,977 puan) tarafından

Öyle.kaç yıllık arkadaşı.fesatlığından evliliğimizi bitirmeye kalktı.kardeşime karışamaz zaten.yaşatmazlar köyde.tek yapabildiği araya fitnelik sokmak

-Reklam-
+2 oy
(987 puan) tarafından

Neden en başında kız kardeşini isteyince olmaz dedin kötü bir huyu var diyemi

(3,977 puan) tarafından

Allah için ne sevmesi adam hovardanın teki.kardeşimle merhabalığı bile yok.yatmadığı kadın yok.yani sevse bile ki sevmiyor bunları yapması cidden normalmi.

(1,970 puan) tarafından

Böyle bir adama kardesini vermemeleri çok isabet olmuş zaten. Fitne fesat iftiracı biri belliki. Neden versinler ki?

(3,977 puan) tarafından

Bu hanımefendinin olayı bu zaten.arada gelir entersqn yorumlarını yapar işine gelmeyince ya cevap vermez ya da siler yorumu

(987 puan) tarafından

Ben boş bir insan değilim yedi yirmidort de burda biri yorumuma cevâp verse de cevap yazsam diye beklemiyorum hanımefendi 

(3,977 puan) tarafından

Boşsun demedim zaten:)

Ama enteresan yorumların var.daha öncede beni sinirlendirip dalganı geçip yorumunu silmiştin.HATUNCA

+2 oy
(18,688 puan) tarafından

Canım yanlış anlama sizin köy dallass gibi ...Nasıl rahat rahat bıçak çekebilir eşin şikayet etmedi geçenlerde yine buna benzer olaylar yasamistiniz su mevzusu yüzünden..Bu adam böyle takıntılı ise kız kardeşine de rahat vermez Allah korusun 🤲🏻 

(3,977 puan) tarafından

Köyü batsın valla.zaten köyde böyle şeyler çok yaşandığı için normal görüyorlar.benim memleketimde olsa yer yerinden oynar.

Kız arada aşk yok meşk yok hiç merhabalığı yok kardeşimle.kardeşim nişanlanınca eşime demiş niye baldızını bana yapmadın diye.

O k.öpek onu rezil etmemi yediremedi kudurduğundan yapıyor.

(18,688 puan) tarafından

Ayyy Rabbim uzak etsin böyleleri hayatımızdann..Eşinde tavrını koymalı bence hayır gelmez böyle adamlardan

(3,977 puan) tarafından

Eşimde konuşmuyor denk getşrsem pişman edecem diyor.ne biçşm insan arrık bende anlamadım

+1 oy
(28,643 puan) tarafından

Tövbe tövbe neden insanlar bu kadar kötü kalpli olmaya başladı ya

(3,977 puan) tarafından

Artık çwvremde kimseye güvenemiyorum.midem bunlanıyor burdaki insanlardan

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 845 göst.
0 oy
15 cevap 1,086 göst.
14 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde HarbiBarbie (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 3,079 göst.
8 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hanifehtc (92 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,812 soru

24,391,818 cevap

349,352 kullanıcı

...