+1 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (45 puan) tarafından

Sizce nedir on uc haftalık burda

image

5 Cevaplar

+1 oy
(1,088 puan) tarafından

Ben hic bilmem anlamiyorum doktor dedimi cinsiyetini.Saglikla gelsin

(45 puan) tarafından

Yok söylemedi benim duşuk riskim vardı kanamam olmuştu ondan doktora gittim tek istediğim bebeğimin görmekti cinsiyeti soylemiyi unutum 

-Reklam-
+1 oy
(1,894 puan) tarafından

Çok tatlı gozukmuyor mu yaa bana mı öyle geldi :))) kıza benzettim canım, bende 13 haftalıgım devlette tahmin bile yapmadılar :D benim ultrason resmim böyle güzel net gözükmüyor ecis bücüş :D

(45 puan) tarafından

Ya oyle mi ne guzel ama insallah sag salim kucağımıza alırız canım ilk gebeliğim bu arda sizin

(1,894 puan) tarafından
+1

Benim ikinci olacak Allah nasip ederse, Amin inşallah Rabbim korusun hepimiz yavrularımızı

+1 oy
(239 puan) tarafından

Erkek gibi geldi son adet tarihi ve ilişki tarihini yazar mısın daha net tahminde bulunacağım :) 

(45 puan) tarafından

20 mayıs dı adet ilişki neden

(239 puan) tarafından

Yumurtlamadan önce mi sonra mı bebek oluştu onu hesaplayacağım yani hamile kalmadan önceki son ilişki tarihi 

+1 oy
(1,860 puan) tarafından

Benim doktorum iki bebeğimi de cinsiyetleri belli olmadan bilmişti, kendisi 60 70 yaşlarında  ve çok tecrübeli maşallah.

Başı büyük ve tepesi yassı, erkek olduğunu düşünüyorum. 

(1,860 puan) tarafından

@Atlaskalbim benim rahmim küçük, ayrıca bebek pozisyonuyla alakalı olarak haftalar değişiklik gösterebiliyor. Renkli ultrason bakmasına rağmen görünmedi benimkiler. Ayrıca genital bölgenin ayrışması 9-12 haftalar arasında oluyor. Ultrasonda belli olacak hale gelmesi yaklaşık 16-20 haftalar arasında.

Anne karnı ödemi yüzünden kızın genital bölgesi ödemli olması hasebiyle testise benzetilebilir, aynı şekilde henüz testisleri tek yumru halinde olan bir erkek bebeğin genitali de ortasındaki damar sayesinde kız zannedilebilir.

(3,701 puan) tarafından

@Alaska yeminle bilmesek bu işleri nerdese size inanacagim 😊 senin hastane iyi degilmis ben 18 haftada detayliya girmiştim artık kalp kapakciigindaki kılcal damarları görüyordu yani 😁 rahmin dar olması ile alakası yok o dogum için  problem yaratır bebeklerimiz olduğu yere ultrasyonla bakıyorlar bende siskoyum mesela ama cat cat görünüyor birinci ultrasyon aleti ile alakalı 2 tecrube 😀 

(1,860 puan) tarafından

Hanımefendi ne anlatıyorsunuz kurban olayım, hastane iyidir kötüdür ne farkediyor? Benim evladım karnımda doğru pozisyonda olmadığı müddetçe isterse en kral hastaneye gidip son teknoloji ultrasondan bakalım, yine görünmez.

Ayrıca benim hastanem gayet de kaliteli bir yer Mega Medipol.

Ben burada sadece doktorumun tecrübesine ve isabetli görüşüne hayranlığımla yazdım. Üstelik 11. Hafta, çocuğun üreme organlarının belirginleşmeye başladığı haftalar. Tam olarak anlayabileceğimiz hale gelmesi 16-20 haftalar arasında. Kime sorsanız bilir bunu.

Komik. 

(3,701 puan) tarafından

Sen bence hiç birsye bilmiyorsun bilmediğin konu hakkında yorum yapiyorsun  üreme organı oluşuyor zaten 16 haftada artık bebek bütünlüğü var olmuş oluyor neyse ben coknsey etmeyeyim bilmeyenle bu konuyu tartisamayacagim

(1,860 puan) tarafından

Bilmukabele😂

0 oy
(3,701 puan) tarafından

Bence kiz😊😊

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 87 göst.
+1 oy
2 cevap 94 göst.
27 Mart 2025 Diğer kategorisinde acelyaaa (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 205 göst.
21 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fasulyeninannesii (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,803 soru

24,129,997 cevap

333,970 kullanıcı

...