Bilenler vardır kızlar pazara giden caddede bir amca eşyalarımı satmıştı ama 110 tl vermişti demiştim size. Gerçekten hakkıma girmiş güvenmiştim oysaki. Bu hafta pazara ben gittim bana dediki bunları ben satayım sana yok dedim ben satıcam satamadiklarini getir ben satıcam onları dedim tamam dedi ama yalan. Ben o gün saat 4e kadar 800 tl kazandım aynı benzer ürünlerle yani 110 tl olması imkansız ve gelen kadınlar biz senin getirdiklerini aldık hep hepsini sattı parasını o kadına vericem demiş. Kadinlar dediki hakka girmeye korkuyoruz o yüzden adama verecekleri 50 tl vardı onuda bana verdiler adam demiş kadının parası. Yani öyle kızlar 1000 tl zarar ettim bilmeden ben onları 900 yada bin TL satardım kimseye guvenmicem bundan sonra
Guvenme zaten
Dimi canım
Aynen sen kendin sat
Öyle yapıyorum artık canım
Güle güle yermi acaba bi yerden çıkar mutlaka sıkma canını
Umarım canım
Haram para içine girdiği helal parayı da alır gider. Bu böyledir. Başkasının hakkı olana göz dikip cebine indiren keşke bilse alın teriyle kazandığından da hayır göremeyeceğini. O yüzden ne gerek var ıkı kuruş için 5 kuruş kaybetmeye. Ahlaksızlığına ve günah boyutuna değinmiyorum bile. Allah ıslah etsın
Hani dese ki saatlerce senin yerine ben durdum şu kadar para benim diye amenna ama resmen hırsızlık yapmış
Ya zaten en az bin TL'lik ürün vardı orda 500 kendine alsa yine bana 400 500 vermesi gerekiyordu 110 tl verdi pazarda değil zaten satış yeri pazara giden caddede
Adamın yüzüne karşı söylesene bacım
Dedim canım satamadim diyor kadinlar satmış hepsini dedi
Madem satamadı , satamadığı ürünler nerede
Güya eve götürmüş getir dedim bakalım ne yapacak
Canım kendin haricinde hiç kimseye güvenme
Dogru canım
Gerçekten herkes gücünün yettiğine zalim. Yani yazık günah . Nasıl içine siniyor acaba. Ülkede ahlaki çürüme hat safhada
Valla öyle canım bende bilemedim keşke kendim satsaydim o zaman
1,493,177 soru
24,397,567 cevap
349,862 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın